|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MiKra

|
Zaslal: st únor 15, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Mám pár přátel, co chodí do AGC v Tp na střední, nějaký aktivista zavolal do školy, že tam je bomba. Nyní na "fejsbuku" čtu, jak si přejí aby škola vybuchla, shořela, spadla atd. Všude milion liků, někdo tam píše že ví kdo to je a celkově strašná prdel..
Přitom mi to moc vtipný teda nepřijde, jestli někdo nechce jít na test nebo na praxi do školy, má zůstat doma a nemá vymýšlet takovýhle kktiny .. Doufám že dotyčného chytnou a vyhodí ze školy ...
Teplický deník : Pozor: Na škole AGC je bomba
_________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: st únor 15, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
sere mě, jaký vypatlaný hovada koučujou ve Fitnessstaru na Chodově....
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st únor 15, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | podle mě má dole tak 7kg... předtím měl tu levačku relativně namakanou... stejně tak je svalovec Monfils (jen díky tomu, jak je ripped) |
Tak to je potom svalovec i Murray, Safin a dalsi...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 15, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
=) oni nehrajou v tílku, takže to není vidět => media o nich tak nemluví
jinak třeba Tsonga působí jako největší tenista, ale taky je docela malej
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st únor 15, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | =) oni nehrajou v tílku, takže to není vidět => media o nich tak nemluví
jinak třeba Tsonga působí jako největší tenista, ale taky je docela malej |
Jo ale treba Murray vypada ve skutecnosti lip jak Nadal, videl jsem fotky cele jeho postavy. Nebo Nalbandian se SAfinem vypadaji v tricku o dost vetsi nez NAdal. NAdal ma oproti nim uzssi ramena, co na tom ze ma jeden bicak vetsi, takze ten jeho vetsi bicak ho proslavil a diky nemu je tenista svalovec :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 15, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | guruhonza napsal: | =) oni nehrajou v tílku, takže to není vidět => media o nich tak nemluví
jinak třeba Tsonga působí jako největší tenista, ale taky je docela malej |
Jo ale treba Murray vypada ve skutecnosti lip jak Nadal, videl jsem fotky cele jeho postavy. Nebo Nalbandian se SAfinem vypadaji v tricku o dost vetsi nez NAdal. NAdal ma oproti nim uzssi ramena, co na tom ze ma jeden bicak vetsi, takze ten jeho vetsi bicak ho proslavil a diky nemu je tenista svalovec :) |
Tommy, já s tebou souhlasím, neboj ;)))
Jde o to, že media to vidí jinak :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 15, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Neřešte už ty svaly u tenistů, ty je nemaj na okrasu  . Já je obdivuju, tenis je fakt náročný sport. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st únor 15, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
No neviem.. Taky bedminton mi pride dvakrat tak narocny (kedysi som videl aj statistiky, ktore to potvrdzovali) a pritom tie prachy, co sa tocia v tenise. Ja tenis a futbal nenavidim :D _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 15, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | No neviem.. Taky bedminton mi pride dvakrat tak narocny (kedysi som videl aj statistiky, ktore to potvrdzovali) a pritom tie prachy, co sa tocia v tenise. Ja tenis a futbal nenavidim :D |
Hrál si někdy tenis? No já nesnáším kopanou, ale tenis je náhodou dobrej a zábavnej, mě to teda bavilo moc :-)
To jsem já, když jsem byl hodně mladej :
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: st únor 15, 2012 11:06 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | No neviem.. Taky bedminton mi pride dvakrat tak narocny (kedysi som videl aj statistiky, ktore to potvrdzovali) a pritom tie prachy, co sa tocia v tenise. Ja tenis a futbal nenavidim :D |
ja teda pokud se bavime o sledovani v tv nemusim fotbal ani hokej (a posledni dobou golf ktery ma velky prostor), ale na tenis se divam velice rad
a to srovnani s badmintonem podle me neni pravdive, protoze kdyz vemu prumerneho sportujiciho cloveka tak urcite bude schopen si zahrat badminton bez problemu, kdezto v tenise ani poradne nepoda (vlastni zkusenost) _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 7:44 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Celkově se divím, že tenisti jsou takoví sucháčkové, ani by kolikrát člověk neřekl, že sportujou a tenistky, to je kapitola sama o sobě, to jsou dost často tlusté svině (jak jednou řekl McEnroe). Asi to nepotřebujou nebo se moc nenadřou |
Aniž bych tě chtěla podceňovat, myslím, že tenista na republikový úrovni by tě na fyzičku dostal bez problémů:-)
A co se týká světových tenistů - na co by sebou tahali na kurtě 5 setů nepotřebný maso?:-) na jejich figurách mě nic neuráží, i když je trochu problém svalová dysbalance.
Říct o ženě, že je tlustý prase, může jen někdo jako je McEnroe
A jestli myslíš, že se holky nenadřou....já v mládí hrála pouze na republikové úrovni a trénovala jsem 5x týdně, o víkendech zápasy. A dokonce ještě v době, kdy už jsem měla nadváhu, jsem hrála závodně...ne, že bych se nenadřela, ale s mou genetikou prostě ten čas odmakaný na kurtě a kolem nestačil na to, abych zhubla - kvůli tomu jsem pak začala chodit do posilovny.. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 9:24 am Předmět: |
|
|
Omg to je bizarní fotka. To není fotomontáž? Ta hlava je nějaká velká nepoměrně k tělu
A kuřecí stehýnka!
Tohle všechno způsobuje tenis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt únor 16, 2012 9:49 am Předmět: |
|
|
| medwed napsal: | | Rachela napsal: | | No neviem.. Taky bedminton mi pride dvakrat tak narocny (kedysi som videl aj statistiky, ktore to potvrdzovali) a pritom tie prachy, co sa tocia v tenise. Ja tenis a futbal nenavidim :D |
ja teda pokud se bavime o sledovani v tv nemusim fotbal ani hokej (a posledni dobou golf ktery ma velky prostor), ale na tenis se divam velice rad
a to srovnani s badmintonem podle me neni pravdive, protoze kdyz vemu prumerneho sportujiciho cloveka tak urcite bude schopen si zahrat badminton bez problemu, kdezto v tenise ani poradne nepoda (vlastni zkusenost) |
Ja samozrejme netvrdim, ze to nieje narocny sport. Len tvrdim, ze su v tom strasne velke peniaze nepravom
| citace: | Tennis vs. Badminton
Statistics Don't Lie
The speed and the stamina required for badminton are far greater
than for any other racket sport. At the 1985 All England
(Tennis) Championships, Boris Becker defeated Kevin Curren 6-3,
6-7, 7-6, 6-4. At the 1985 World Badminton Championships in
Calgary, Canada, Han Jian of China defeated Morten Frost of
Denmark, 14-18, 15-10, 15-8. The following is a statistical
comparison of those matches.
Time: Tennis, 3 hours and 18 minutes. Badminton, 1 hour and 16
minutes.
Ball/Shuttle in Play: Tennis, 18 minutes. Badminton, 37
minutes.
Match Intensity*: Tennis, 9 percent. Badminton, 48 percent.
Rallies: Tennis 299. Badminton, 146.
Shots: Tennis, 1,004. Badminton, 1,972.
Shots Per Rally: Tennis, 3.4. Badminton, 13.5.
Distance Covered: Tennis, 2 miles. Badminton, 4 miles. | _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt únor 16, 2012 9:55 am Předmět: |
|
|
Najdi tyhle statistiky z finále Wimbledonu 2008 (Rafa vs Fedex) ... :D
(nebo se koukni třeba jen na highlighty ;) oceníš to i ty )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|