Dostat se do formy

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dostat se do formy  Úvodní stránka -> Trénink -> Dostat se do formy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Twiztid

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 1:52 pm    Předmět: Dostat se do formy Odpovědět s citátem

Lidi hral jsem kdysi 13 let hazenou vracim se k tomu po 4-5 lete pauze takže fyzička všechno oničem. Otazka spíš je takova.co cvičit abych mel silu v zapesti a mel ho pevne. jde mi o to abych mel silu a švih a presnost (ta presnost je hlaven asi v tom zapesti no) v ruce tak samo v ramenech. začal jsem bral i spalovač tuku abych neco shubl protože mezi tou letou pauzou jsem neco nabral tuku hlavne na břichu. dalsi jestli se da trenovat vyskok jestli jen dřepama abych nejak dokazal výš skakat. a co se týče běhu chci se dostat fyzicky do formy ale i neco shubnout behat dlouhe trate nebo sprinty treba a jestli pred nebo po cvičeni behat.dekuji za kazdou nejakou radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dost dotazů.

Abys měl pevné zápěstí, doporučuji trénovat odbíjení.
Síla v ramenech a jinde, výskok v dřepu - kondiční posilování, kruhové tréninky, základní cviky.

Spalovač tuků - bez pořádné stravy nemá hubnutí cenu. Nejdřív stravu, pak doplňky.
Na trénování na běhání výdržové - dlouhé tratě, musíš běhat dlouhé tratě, na sprinty musíš běhat sprinty popř. v domácích podmínkách možná nějakou výbušnost.
Běhat po nebi před, otázka je po jakém nebo před jakém cvičení.

A píše se Zhubnout:)
Twiztid

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stravu se snažim nejak upravit a hlavne se nepřejidat, a hlavne jsem omezil alkohol jako pivo. Promin za neznalost ale to odbijení je co?
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak spíš ty omluv mě, já měla na mysli volejbal a spetla jsem si to :)
V tom případě předpokládám, že potřebuješ zpevnit zápestí pro co největší dostřel míčem? Tak v tom případě trénovat ten:)
Vyhlídnout si nějakou opuštěnou zídku a prát to do ní...

S tím jídelníčkem to jsou dobré kroky, nicméně bys měl napsat stávající a přibližné gramáže...
Mike Priest

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s tim volejbalem nesouhlasim..jak mu to pomuze?k cemu?moje rada je najdi si cviky na predlokti a cvic ty,taky je na tohle dobry premisteni,ale volejbal ti fakt nepomuze k hazene
Merrao

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase říkám, že jsem si to spletla. Samozřejmě že mu v házené odbíjení nepomůže. Proto jsem mu řekla, ať cvičí prpostě švih.
jirdano

PříspěvekZaslal: so únor 18, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim že my chlapi víme jak posilovat zápěstí ale abych poradil taky něco užitečnýho, na nohy je dle mýho nejlepší komplexní trénink sprinty do strmýho kopce, takže se zatim dostat do nějaký základní formy a jak opadne sníh tak hurá někam na sjezdovku
Twiztid

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:01 pm    Předmět: Dostat se do formy Odpovědět s citátem

no třeba dnes rano 2x tbt Fat burner snidane dva krajice chleba s tavenym syrem a šunkou potom obed jsem si udelal na kousky orestovane kuřecí prsíčka an olivovem oleji s ryži a přilohou ,piju čisou vodu no zbylo mi z obeda takže si to dam i na večeri a potom si dam fat burnenr večerni 2tbt a pujdu spat no. dneska byl relax zadny trenink fitkoa atd. mam tu muj tyden vymysleny :-D Pondělí- fitko , Uterý- sauna, Středa - fitko, ctvrtek sauna, patek - trenink hazene, no a sobota bud relax nebo fitko no a nedele urco relax.

2i.cz/419ec1eb38
2i.cz/63bce3c91a

nejde mi tady nahrat normalne obrazky protože nemam 10 přízpevku takhle nejak vypadam no nerikam nic no :-D
Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže tomu mám rozumět
Snídaně: Dva krajíce chleba, tavený sýr, šunka/ 2x spalovač
Oběd: Kuřecí prsa, olej, rýže
Večeře: Kuřecí prsa, olej, rýže/2x spalovač

Gramáž?
A tkahle jíš každý den zhruba?
Kolik vypiješ?
Napiš vše. Včetně zeleniny..
Twiztid

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nejak tak ale olivovy trochu oleje no. ty začal jsem tedka nejak stou dietou.takže uvitam nejake dodatky. jiank chodim do prace furt ranni. no k tomu obedu jsem mel par koleček okurky. jinak treba vcera na večeri jsem si dal michana vajčka 3x vejce,cibuje a trošičku olivoveho oleje kvuli cibule fakt kapka bo mam panvičku kde se nemusi davat tuk. a k tomu jednu papriku,rajče a okurku no + jeden krajic spiš už taka vetši patka tak vypiju urco ty 3 litry no cca gramaž no nevažil jsem jidlo jinak ja važím 90 a merim necoi kolem 185-188
Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to, že chceš radu jsi celkem dost stručný.

Měl bys jíst 5x denně,...bývá to nejúčinnější schéma diety. A menší porce.
Tzn. Snídaně, Oběd, Večeře, tak jak to máš a dvě postranní jídla mezi. Jíst pravidelně.
Jíst ovoce i zeleninu. Olivový olej vůbec nevadí.

Btw. Chléb by byl nejlepší nějaký "speciálnější" třeba obochacený žitným kváskem nebo otrubami, předpoládám že jíš obyč.
Tavené sýry nejsou nejlepší. Nahradila bych to jinou možností. Zeleninový tvaroh, pomazákové máslo, máslo...A šunku také vysokoprocentní, když už.

Nevím co k tomu napsat, ale ten jídelníček je asi tak 1/3 z toho co bys měl.
Twiztid

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvaroh ochuceny nebo ne? no ten chleba to je horsi drahe to je jak svina:-D a ovoce jen dopoledne ne odpoledne uz by se ovoce nemelo ne jsem slysel.no odboural jsem sladke prestal jsem sladit čaj a pit sladke vody no. ani moc nesolim ta ryže skoro nebyla osolena. ty obedy to je horsi no vaří tu jeste mamka pro všechny no nebo bych si musel sam furt varit no. treba dnes jsem si ja uvařil to jidlo no. dobre tak ty mezi jidla muzu nahradit zeleninou a ovocem posledni večere kolem te 7. ja myslel ze maslo ne e jakjo je rama flora atd
Twiztid

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

víš co nikdy jsem to nemusel řešit jidlo jak jsem sportoval tech 13 let a mohl jsem žrat jak hovado a chtel jsem pribrat a nic a ted jsem pribral az moc:-D bo uz se nehybu ale ted se to meni no. sere me jen ta pneumatika na břichu a tech bocich no.

2i.cz/a8075872a1 takhle jsem vypadal v roce 2006 kdyz jsem jeste sportoval :-D
Merrao

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do jídelníčku si zařaď více mléčných výrobků bohatých na bílkoviny (sýry jako balkáínský, eidam, tvaroh, cottage, hermelín možno), všechny druhy masa, vejce...
přílohy: brambor i kukuřice z kaloričtější zeleniny, zeleninu obecně (ale nepřeháněj to..nepřecpávej se..), těstoviny, rýže, vločky a pak i luštěniny, nebo takové pro nás "méně" známé quinoa, pohanka, jáhly...vše je možné.
Ovoce všeho druhu.

Obecně DOPORUCIM vyhybat se příliš zpracovávaným potravinám. Co si pod tím představit? Musli, pašitky, uzeniny (vysoko procentní šunka je v rámci možností...), margaríny, slazené výrobky, tavené sýry.
Neříkám VYRADIT...nýbrž nepřehánět to s nimi.

Z tuků...tuů bych se nebála, jen vybírej pečlivě. Rostlinné oleje: ořechy, oleje.. (já neopovrhnu ani tučnějším sýrem, ani máslem..)

No a míru sacharidů nebo tuků bych si určila v závislosti na sobě. Nepřeháněla bych s tuky, pokud budeš mít dostatek sacharidů a naopak...záleží na tobě, jaká strava ti bude nejvíc vyhovovat, jak se budeš chtít stravovat.
-----------------------------------------------------------------
Bílkoviny: Vejce, sýry (tvaroh (žervé atd.), balkán, hermelín, cottage, pařené sýry (jadel, parenica), eidam a všechny sýry zkrátka.), šunka možno, maso (rybí (tuňák, kapr, tilapie, pangas, losos, sleď, sardinky), uřecí, krůtí, vepřová kýta, hovězí, zvěřina..), sojové maso, vnitřnosti (omezeně...), mléko, jogurt, kefír, podmáslí

Sacharidy: Těstoviny, rýže, quinoa, pohanka, jáhly, luštěniny, ovesné vločky
kvalitní poctivé pečivo (nejlépe chléb) nebo celozrnné (lisované)
brambor, kukuřice, zelenina
ovoce všeho druhu, sušené ovoce možná na zpestření, med, glukopur na slazení, kakao na ochucení

Tuky: oleje, máslo, vejce, maso také..tomu se asi nevyhneš, ořechy, semínka, ...burákové máslo, kokosové/mandlové mléko...kldině.

S NIČÍM NEPŘEHÁNĚT. Tzn. Nejez jen vysokotučné sýry, vysokotučné jogurty, ani nesežer na posezení pixli burákového másla atd atd.
Twiztid

PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

týýýýýýjo dík a muzu treba na snidani take ty mysli ochucene s jahodami sušene? třeba do jogurtu? bíleho? ja myslel ze moc mleko ne ze je moc tučne.plno z toho ani neznam :-D .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dostat se do formy Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: