| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Libi se vam tetovani?? |
| Jo libi a sam nejake vlastnim nebo ho planuji. |
|
48% |
[ 118 ] |
| Libi ale nemam. |
|
51% |
[ 127 ] |
|
| Celkem hlasů : 245 |
|
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
náhodou tá ryba je moc pekne spravená, to sa mi páči. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Bombay

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
Ryba je v pohodě, sám zvažuju další tetování a koi kapři, asijské vzory a celkově asijské barevné sračičky se mi začínají hodně líbit. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: po únor 20, 2012 5:19 pm Předmět: Arnold |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: po únor 20, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
Arnold je peknej to zase jo, ale nevim, jestli bych si ho nechal nastrelit na trvalo na zada ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: út únor 21, 2012 9:34 am Předmět: Ne |
|
|
Ja bych si nedal žádnou kerku, natož Arnolda, ale dal jsem to sem jako takovou kulturistickou ukázku... Ani se tam moc nepodobá... _________________ Břišáky u hubeňoura jsou jako velký kozy u tlustý holky. Nepočítají se...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út únor 21, 2012 9:54 am Předmět: Re: Ne |
|
|
| Serge Nubret napsal: | | Ja bych si nedal žádnou kerku, natož Arnolda, ale dal jsem to sem jako takovou kulturistickou ukázku... Ani se tam moc nepodobá... |
Ale jo, podobá. Kdo Arnieho zná, docvakne mu to hned. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Serge Nubret

|
Zaslal: út únor 21, 2012 10:26 am Předmět: Ne |
|
|
Ja bych si nedal žádnou kerku, natož Arnolda, ale dal jsem to sem jako takovou kulturistickou ukázku... Ani se tam moc nepodobá... _________________ Břišáky u hubeňoura jsou jako velký kozy u tlustý holky. Nepočítají se...
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
30 vterin maximalne. Ale tetovat bych si to nenechal. Leda za predpokladu, ze si uz nekoho zabil
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
30 vteřin? Já to typoval tak na 15minut. No jinak ale tohle tetování má víc významů. Ale to je jedno. Jenom mě zajímala ta doba toho tetování.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:27 pm Předmět: |
|
|
TS: znamená to něco? _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: st červenec 04, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
Ta biomechanika je hodně luxusní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po červenec 16, 2012 2:15 pm Předmět: |
|
|
Nechával jste si tu někdo dělat tetování v Praze v Hellu? Pamatujete si, když jste se byli objednávat, za jak dlouho vás objednali?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |