|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 1:12 pm Předmět: |
|
|
Sere mě ten bordel co tu vládne, a naprosto nesmyslně nastavený pravidla.
Příklad: před dvěma týdny mě vyhodili z práce, a protože nemám v posledních dvou letech odpracováno 12 měsíců, nedostanu ani korunu podpory. Odpracováno mám 11. To bych se posral!! Tohle je zjevně "opatření" proti vyžírkám a nemakačenkům, ale kurva to nejde vymyslet jinak? Odkdy normální člověk může za to že přijde o práci? Kurva...
V současným stavu na trhu práce (teda ono se to táhne už docela dlouho, že...) zase nic nenajdu minimálně půl roku. Úspory po ani ne roce samozřejmě hovno. To bude fakt jedlej rok tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
Octopuss: a to te vyhodili z jakeho duvodu? Snizovani stavu nebo vaznejsi duvod? Abys pak nehledal jeste dyl, kdyz se na to budou ptat.. Kazdopadne ti preju hodne stesti at najdes a at to tva zena prozatim nejak utahne.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
Neměli jsme se rádi s nadřízeným, zjednodušeně řečeno. Když už jsem si myslel, že je všechno v pohodě a po skoro roce jsem začal v pohodě vycházet s kolegama, deset minut před koncem pracovní doby mi ten zmrd zamával před ksichtem ukončením prac. poměru dohodou a v podstatě vyhrožováním ( "když to podepíšeš, dám ti dva platy a dobrý reference, když ne, zítra už ta nabídka nebude tak lukrativní" ) mě přinutil to podepsat. Vtipný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 2:47 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | V současným stavu na trhu práce (teda ono se to táhne už docela dlouho, že...) zase nic nenajdu minimálně půl roku. Úspory po ani ne roce samozřejmě hovno. To bude fakt jedlej rok tohle. |
Takze letos asi nebude dovolena v Karibiku a safari v Keni co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Takze letos asi nebude dovolena v Karibiku a safari v Keni co? |
Na safari můžu do Chanova nebo do Luníku IX (adrenalinové sporty v ceně)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
Zasrana fronta u holiče.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Kebabking napsal: | Šéf po návratu z exotické dovolené v Thajsku zřejmě zjistil, že nemá tolik peněz jak si myslel. Strhl nám mzdu na minimum a zrušil stravenky. Už tak tak mám co dělat, abych zaplatil nájem a žrádlo. |
okamžitě odejdi od takového zaměstnavatele |
a co na to odborovy predaci? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Zasrana fronta u holiče.. |
Jdes na trvalou? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 24, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Zasrana fronta u holiče.. |
Vemu mašinku a hodím si nějakej "pravicovej sestřih" ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Neměli jsme se rádi s nadřízeným, zjednodušeně řečeno. Když už jsem si myslel, že je všechno v pohodě a po skoro roce jsem začal v pohodě vycházet s kolegama, deset minut před koncem pracovní doby mi ten zmrd zamával před ksichtem ukončením prac. poměru dohodou a v podstatě vyhrožováním ( "když to podepíšeš, dám ti dva platy a dobrý reference, když ne, zítra už ta nabídka nebude tak lukrativní" ) mě přinutil to podepsat. Vtipný. |
on měl pravdu, podle nového zákoníku, myslím, když neodpracuješ 1 celý rok u zaměstnavatele, nedostaneš žádné odstupné, dříve tam bylo, že máš nárok na 2 měsíční platy, když tě vyhodní pro nadbytečnost, teď tam snad je, 1 rok=1 měsíční plat, 2=2, 3=3, ale nevím to jistě... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
Ale jo, to je ok, spíš mi šlo o to vyhrožování. Prostě se mě chtěl zbavit okamžitě. Na důvod jsem se ani neptal, stejně by to byla nějaká smyšlenina, a navíc jsem kvůli tomu zmrdovi stejně několikrát zvažoval, že se na to vykašlu. Štve mě ta podpora : ( Jeden blbej měsíc!
|
|
| nahoru |
|
 |
JeyJ
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 25, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
všechno... _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|