|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Matonym
|
Zaslal: so únor 25, 2012 5:10 pm Předmět: |
|
|
Ah.. preco mi tu len nikto nic neveri...
Ako som pisal uz v uvodnom poste brucho nehrotim, plochi "borci" s vyrysovanym bruchom su na smiech aj mne... Topic som zalozil pretoze je brucho mojou v sucasnosti najproblematickejsou partiou...
| citace: | | Brucho som nikdy nejak nehrotil no zaroven som s nim nikdy ani nemal problemy ako teraz... |
K mojej vahe a svalom... s posilovanim som zacinal niekedy v 2008 a odvtedy je to sucastou mojho zivota... bohuzial kazdy rok sa nasli nejake problemy... (Zlomeny prst... Hral sa so mnou chirurg... Dlhodoba nemoc... Rodinne problemy atd...) ktore ma vyhodili z rytmusu a ja som rapidne stratil na vahe, hmote a forme
Ked som zacinal vazil som 48kg... dnes je to 59, takmer 60kg...
Som clovek ktory sa nikdy nevzdava a v zivote a aj v posilovni som si presiel uz vela vecami, nikdy som vsak nesklonil hlavu, prave naopak celil tomu.. Ako priklady mozem uviest to ako som chodil so sadrou v ruke do posilovne ason pocvicit nohy, brucho a hyperextenziu... az do leta 2011 kedy mi zistili takmer uplnu intoleranciu laktozy som pijaval tyzdenne 5 litrov mlieka a vsetky suplementy, ktore som bral som pil rozpustene v mlieku... k tomu som jedol obrovske mnoztsvo mlieckych vyrobkov a cele dni mi bolo neskutocne zle, striedavo som jedol a lezal v krcoch.. no i napriek tomu som to do seba rval a tlacil a pomalicky priberal... Teraz v januari som maval neskutocne bolesti pri cviceni v hlave, no aj napriek tomu ze som od bolesti takmer plakal som do posilovne chodil a ked uz som bol rozhodnuty ist za lekarom bolesti odisli... pretrval som... A to je len mala cast, v mojom zivote plati jedno... no pain no gain...
A kedze mi zase nebudete verit alebo tu pribudunu ine super komentare, tak som sa narychlo odfotil, kedze ziadne fotky nemam... som v druhom day off, takze niesom nijak napumpovany a fotil som sa o zrkadlo ako ..., takze poza stoji tiez za ... 59kg, 179cm... http://i.imgur.com/9PWu9.jpg _________________ "Weakness is a crime, don't be a criminal!"
Naposledy upravil Matonym dne so únor 25, 2012 5:23 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: so únor 25, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Matonym napsal: |
Som clovek ktory sa nikdy nevzdava a v zivote a aj v posilovni som si presiel uz vela vecami |
to mi k te aktualce moc nesedi
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 25, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Matonym napsal: |
Som clovek ktory sa nikdy nevzdava a v zivote a aj v posilovni som si presiel uz vela vecami |
to mi k te aktualce moc nesedi |
Kubaz, nebuď debil. Já mu to věřím, ne každý je takový.
Matonym: moje rada. Přiber +-15kg v co nejlepší kvalitě, nespěchej, cvič břicho různými způsoby a pak uvidíš, jak budeš vypadat. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so únor 25, 2012 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak do něj nerejte. Zjevně je fakt nemocnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
r@mbo

|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: so únor 25, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
ake mas diagnozy? prisposobit trening diagnozam na ktore sa liecis bude zakladom vsetkeho
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so únor 25, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so únor 25, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
Jeď těžký dřepy dva roky dvakrát týdně a potom už tě břicho nebude znepokojovat. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|