Separace brisniho svalstva

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Separace brisniho svalstva  Úvodní stránka -> Trénink -> Separace brisniho svalstva
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Matonym

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ah.. preco mi tu len nikto nic neveri...

Ako som pisal uz v uvodnom poste brucho nehrotim, plochi "borci" s vyrysovanym bruchom su na smiech aj mne... Topic som zalozil pretoze je brucho mojou v sucasnosti najproblematickejsou partiou...
citace:
Brucho som nikdy nejak nehrotil no zaroven som s nim nikdy ani nemal problemy ako teraz...

K mojej vahe a svalom... s posilovanim som zacinal niekedy v 2008 a odvtedy je to sucastou mojho zivota... bohuzial kazdy rok sa nasli nejake problemy... (Zlomeny prst... Hral sa so mnou chirurg... Dlhodoba nemoc... Rodinne problemy atd...) ktore ma vyhodili z rytmusu a ja som rapidne stratil na vahe, hmote a forme
Ked som zacinal vazil som 48kg... dnes je to 59, takmer 60kg...

Som clovek ktory sa nikdy nevzdava a v zivote a aj v posilovni som si presiel uz vela vecami, nikdy som vsak nesklonil hlavu, prave naopak celil tomu.. Ako priklady mozem uviest to ako som chodil so sadrou v ruke do posilovne ason pocvicit nohy, brucho a hyperextenziu... az do leta 2011 kedy mi zistili takmer uplnu intoleranciu laktozy som pijaval tyzdenne 5 litrov mlieka a vsetky suplementy, ktore som bral som pil rozpustene v mlieku... k tomu som jedol obrovske mnoztsvo mlieckych vyrobkov a cele dni mi bolo neskutocne zle, striedavo som jedol a lezal v krcoch.. no i napriek tomu som to do seba rval a tlacil a pomalicky priberal... Teraz v januari som maval neskutocne bolesti pri cviceni v hlave, no aj napriek tomu ze som od bolesti takmer plakal som do posilovne chodil a ked uz som bol rozhodnuty ist za lekarom bolesti odisli... pretrval som... A to je len mala cast, v mojom zivote plati jedno... no pain no gain...
A kedze mi zase nebudete verit alebo tu pribudunu ine super komentare, tak som sa narychlo odfotil, kedze ziadne fotky nemam... som v druhom day off, takze niesom nijak napumpovany a fotil som sa o zrkadlo ako ..., takze poza stoji tiez za ... 59kg, 179cm... http://i.imgur.com/9PWu9.jpg

Naposledy upravil Matonym dne so únor 25, 2012 5:23 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matonym napsal:

Som clovek ktory sa nikdy nevzdava a v zivote a aj v posilovni som si presiel uz vela vecami

to mi k te aktualce moc nesedi
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Matonym napsal:

Som clovek ktory sa nikdy nevzdava a v zivote a aj v posilovni som si presiel uz vela vecami

to mi k te aktualce moc nesedi

Kubaz, nebuď debil. Já mu to věřím, ne každý je takový.
Matonym: moje rada. Přiber +-15kg v co nejlepší kvalitě, nespěchej, cvič břicho různými způsoby a pak uvidíš, jak budeš vypadat.
r@mbo

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

náhodou maso tam je.. škoda, že ta kritická partie je z boku, je přes ní ruka a navíc je přepálená
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak do něj nerejte. Zjevně je fakt nemocnej.
r@mbo

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mně se líbí ten vyproužkovanej krční sval
Saphenus

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ake mas diagnozy? prisposobit trening diagnozam na ktore sa liecis bude zakladom vsetkeho
blazen

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to v pohodě.. borec píše, že má problémy s břišákama ale dá naprosto debilně vyfocenou aktuálku a ještě tam má břicho zakrytý... tak mu někdo poraď te ne????
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeď těžký dřepy dva roky dvakrát týdně a potom už tě břicho nebude znepokojovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Separace brisniho svalstva Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: