|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
A lze tedy delat stejnou cinnost soucasne na DPP a zivnostensky list?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:44 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | tvrdokozus napsal: | | muze u tebe pracovat na zivnostak- jako OSVC a je to, ne? Zaplati tech +-3.500 a zbytek podle nakladu ci pausalu |
Ne, pokud by takto dělal jen u mě, je to aktuálně nelegální a jsou tam obří pokuty jak pro mě tak pro něho.
| Mablung napsal: | | To je docela zajímavé. Tohle čtu a poslouchám skoro 20 let a skoro 20 let vidím že se lidé mají dobře, mohou prohulit slušnou část výplaty, mají hezké auto, splácí hypotéku, ... . Možná to bude tím že se máme skoro všichni dobře, akorát někteří z nás závidí těm co se mají lépe ... |
Dobře napsáno. |
Je to vázané na majitele firmy a nebo na firmu?
Pokud na firmu, nemůžeš si založit dvě firmy a zaměstnávat ho/jí v obou?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | A lze tedy delat stejnou cinnost soucasne na DPP a zivnostensky list? |
Tohle ne úplně chápu, ale domnívám se, že nikoli, že by to bylo jen ne úplně dobré zakrývání téhož.
| Mablung napsal: | Je to vázané na majitele firmy a nebo na firmu?
Pokud na firmu, nemůžeš si založit dvě firmy a zaměstnávat ho/jí v obou? |
Otázka, zda-li by to kontrolorům (kterých pro letošní rok údajně bude cca 500!) nepřišlo podezřelé a nepostihovali by to stejně. Podle mého ano, tzn. sám bych to takto nedělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Tak konkretne. Nekdo treba chodi po obchodech a doplnuje zbozi, a je pod vice agenturama (dodavatelu). A ma ŽL, ale ted musel zacit delat diky tomu svarcsystemu na dohodu. Ze jedna ta agentura si vytvorila dalsi agenturu, aby nebylo prekroceno u jedne agentury 10 tisic a aby za nej neplatili ty poplatky. Dalsi tu samou praci dela u jinych agentur a dodavatelu, ale na ŽL.
Jde o to, jestli musi delat na dohodu a zda je to svarcsystem, kdyz musi delat pro vice zamestnavatelu ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | každopádně bylo by to pro něj tak či tak podstatně výhodnější (pro mě též) |
Ale protože nejsi podvodník a zloděj, neděláš to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 2:27 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Reiben napsal: | v tescu 10 "vajec" (jsou navíc tak malý, že člověk jich musí sníst tak 5, aby se trochu najedl) za 40 kč .
Mini konzervu tuňáka mají za 30 kč. Rio Mare tam mají za 70 kč konzerva . Panzani těstoviny 35 kč. A takhle bych mohl pokračovat donekonečna. |
jo je to silene a platy nic Ale co chces, my jste ten takzvany tupy stat, ktery se necha obsadit a jsme jedno velke stado ovci.
Btw. zachvili budem zrat hovna ne |
Lidi pořád brečí, ale já vidím silnice ucpané auty, každej druhej s tim jezdí pomalu i na hajzl; supermarkety a hospody pořád plný lidí, snad polovina lidí má nadváhu...
Lidi rychle zapomínají a je to generaci zpátky, co byly v krámech poloprázdné regály a 3 generace zpátky co neexistoval žádný sociální ani penzijní systém a dělníci makali u statkářů a továrníků za byt a stravu.
A když už jsme i na tom fitness fóru, tak něco jako chození do posilovny a jedení 4x víc jídla, než je třeba je celkem nadbytečný luxus.
(když na to nemám, tak nekupuju tuňáka v konzervě, který vyjde tak na 700,- za kilo omg ale sto jiných jídel co jsou Xkrát levnější, a nekupuju Panzani za 35,-, ale semolinový špagety z Lidlu za 15,-, co jsou naprosto stejný jak Panzani)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
Panzani jsou v akci za 21 a než chodit do Lídlu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Billa je na tom úplně stejně a jdu se podívat odpoledne do Lidlu jak to vypadá tam :-) | Právě jsem se vrátil z Lídlu... :-)
Udivilo mě, kolik tam měli krásné čerstvé zeleniny, oproti naší Bille nesrovnatelně lepší. Například krásnou brokolici, v pátek v Bille za 32, dnes v Lidlu za 22. Dost rozdíl. Kdyby tam brali stravenky, mám vyřešeno. Ale pro zeleninu a nějaké specialitky tam začnu jezdit pravidelně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
V Penny mají tuňáka Gianu v oleji za 24Kč a semolinové těstoviny Fior di pasta za 20Kč. Akorát nevím, jestli akce nekončí už zítra. A vejce za 25Kč. Stačí si počkat na akce, nakoupit si zásoby a ještě se to dá, ale normálně ty ceny potravin po Novém roce stouply neskutečně.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Ty těstoviny za 15 v tom Lidlu kupuju taky. A zeleninu. Vajíčka a maso krom kuřecího (hovězí, vepřové) u soukromníků nebo od rodičů na dědině. Jinak všechno ostatní v Makru. Nedávno jsem byl nouzově v Tescu n v Brně na Dornychu a překvapilo mně, jak je to jídlo drahý. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
Dokaze mi odpovedet nekdo na muj posledni dotaz nebo mu mam jeste napsat vice info Pm ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
vrele doporucuji skolu net office orlová, misto povinnych a zakonem stanovenych 22 stupnu v ucebnach zima, ze ucitele nosi bundy- oknama profukuje takovym stylem, ze klimatizace hovno, nefunkcni disky a servery v predmaturitni dobe kvuli zavirovani a tyden to nikdo nechtel spravit tak se vir rozlezl a odmrdal vse, vcetne veskerych nasich ulozenych praci a dat na soukromem disku,nicmene na skolnim serveru mame veskere prospekty k maturitam a krom 2-3 profesoru na to absolutne vsichni mrdaji s velkym M , takovym stylem ze kdyz ve skole neni reditel tak se ucitele kolikrat ani neuraci prijit do hodin, nebo nas pusti o 2 hodiny driv, nebo se divame v ekonomice na polhreicha
ne ze by mi to nejak vadilo protoze na maturitu se naucim a chodit sem tam nemusel a ucit se uz vubec ne... jen ty podminky jsou hrozny, 12 000 kc rocne vyhozenych z okna
|
|
| nahoru |
|
 |
ondkor

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vrele doporucuji skolu net office orlová, misto povinnych a zakonem stanovenych 22 stupnu v ucebnach zima, ze ucitele nosi bundy- oknama profukuje takovym stylem, ze klimatizace hovno, nefunkcni disky a servery v predmaturitni dobe kvuli zavirovani a tyden to nikdo nechtel spravit tak se vir rozlezl a odmrdal vse, vcetne veskerych nasich ulozenych praci a dat na soukromem disku,nicmene na skolnim serveru mame veskere prospekty k maturitam a krom 2-3 profesoru na to absolutne vsichni mrdaji s velkym M , takovym stylem ze kdyz ve skole neni reditel tak se ucitele kolikrat ani neuraci prijit do hodin, nebo nas pusti o 2 hodiny driv, nebo se divame v ekonomice na polhreicha
ne ze by mi to nejak vadilo protoze na maturitu se naucim a chodit sem tam nemusel a ucit se uz vubec ne... jen ty podminky jsou hrozny, 12 000 kc rocne vyhozenych z okna |
no to musí bejt vyborna skola...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|