Frozz:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní jídelák:

ráno - jahody, hroznové víno, banán (+ V44 multivitamín)
dopoledne - bílý jogurt, oříšky
poledne -
odpoledne - protein, 250ml mléka
podvečer -
overfeeding fáze:
- čočka s cibulkou (půl talíře), 5 vajíček na tvrdo
- plechovka tuňáka
- odtuč. tvaroh, mléko, banán, protein
- ještě mám na něco chuť ale už nevím co :o)

- ze včera cítím nejvíc hamstringy, křídla a ramena

Zítra si zajdu ven zaběhat, dám asi nějaký kruhák na kondičku , možná vezmu pneu, nějaký angličáky, zkusím velký počet výpadů, no prostě něco vymyslím.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trenink - atletický stadion:

- docela přituhlo, cca 0°, ale vítr (...rukavice jsem si měl vzít )

Kruhák:
7-7-7-7-7-7-7-7
shyby nadhmat
+
angličáky
+
toes to bar
+
kliky s tlesknutím
+
dřepy s výskokem
+
1x výběh do strmého kopce

- dobře složený kruhák (můj výmysl ), doporučuju!
- jednoznačně nejtěžší asi toes to bar, naopak angličáky jdou nahoru, a shyby mě VELMI potěšili
- ještě nedávno jsem dával v kuse (bez dotyku země) tak 3 , a teď jich tam vyšvihnu cca 7! Pro mě velké zlepšení (možná za to může i silnější úchop/předloktí)

Naposledy upravil Frozz. dne ne únor 26, 2012 10:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní jídelák:

- poslední ukázka Warrior diet (původní vypadá ještě trochu jinak, ale nedoporučuje se pro sportovce)
- takhle budu pokračovat až ... no nevím, zatím mi tento typ stravování VELMI vyhovuje (časově, finančně, zdravotně..)

ráno - čaj, voda s citrónem
dopoledne - hroznové víno, hruška, jablko (+ V44 multivitamín)
poledne -
odpoledne - protein, 250ml mléka
podvečer - řecký jogurt, oříšky
TRENINK
- PTN
overfeeding fáze:
- bramborová kaše, ryba (velký flák), kousky kuřecího
- proteinová tyčinka (byla poslední)
- plechovka tuňáka (80g)
- odtuč. tvaroh, mléko, banán, protein, 100% holand. kakao

Zítra zkusím stihnout ještě ráno před odjezdem do Prahy posilku, ale ráno se mi cvičí hrozně, takže dám spíš zákl. cviky, větší váhy, možná zdravotní pumping :-).
Frozz.

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes celý den brigáda, večer pak nějaké dřepy, výpady a kliky.
Zítra si jdu pro tejpy na zápěstí, tak jsem zvědavý, jak budou držet. K večeru pak dám nějaký domácí kruhák s činkama. Moc tu ale nemůžu skákat, protože je to v tomhle starým baráku všechno hrozně slyšet.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koukam, zes preci jen zustal u extrifitu a V44 a nesels do toho armoru :) beztak si myslim, ze je to absolutne burt a vzhledem k tomu kolik zeres ovoce a tak, celkem zbytecny :P vyzkousel sem hafo multaku a nevim ceho vseho, ale jediny co mi pomahalo bylo cecko ve vysokejch davkach (x000% DDD), jinak jsem nepoznal rozdíl.
voda s citrónem -> mnamka :) ja si delal jednu dobu "multak" veskery pomerance, mandarinky, citrony, co sem mel doma sem si vymackal zredil vodou a chlastal sem to, vyborny!

jo a jak se cejtis s tou warrior dietou vlastne? co energie po celej den nebo nejaky problemy? nebo naopak nejake plusy?:)
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trenink

Domácí kruhák:
- vše s JČkama
50x rumunský MT
50x dřep s JČ
50x kliků
50x angličák
50x přesmístění
50x pushpress
50x kladiva
50x přítahy od kolen

- na to, že to byla čistá improvizace (navíc v bytě), to byla slušná rychlovka, zpotil jsem se.

Pohled na Warrior diet po 36 dnech:
Prasopes:
- jo, koupil jsem V44, rozhodla hlavně cena, nebyl drahý a zdá se mi, že toho obsahuje celkem dost.

Warrior "dieta" je skvělá. Já ji osobně můžu doporučit, jedu ji zatím sice něco přes měsíc, ale jsem spokojený:
+ na každou mega-večeři se hrozně těším, takové uspokojení po náročném treninku
+ ušetřím peníze (nedávám si obědy)
+ mám 3,5kg dole, změna je poznat i na pohled (chci zkusit na 83kg)
+ časově méně náročné, dá se praktikovat i na cestách
+ nejsem unavený, mám sílu, chuť do cvičení, kondice OK (viz treninky)
+ nemusím furt řešit, co si mám dát k jídlu, co budu celý den jíst atd.
+ dalších mnoho kladů pro lidský organismus (detoxikace organismu, vyčištění jater a svalů od zásob glykogenu a tvorba jeho větších zásob, snižování inzulínové rezistence, boj s Estrogenem, xenoestrogeny, DHT, boj s plísněmi a kvasinkami,...)

- někdy je trochu problém to do sebe večer narvat, hlavně když na to mám třeba jen 2hod, a ne 3-4 jak se doporučuje (to je ale můj problém, ale většinou se to dá)
- všichni okolo to odsuzují, protože to je přeci "něco jiného, nekonvenčního" takže to hned musí být špatné... (to není ani tak nevýhoda, ale prostě to lidem to nevysvětlíš (viz moji rodiče, zatím jsem je nepřesvědčil)
- "nemůžeš" si dát víkendový oběd s rodičema, nebo se jít najíst do restaurace s kamarády, protože klasický oběd vlastně nemáš

WD se dá jet jak pro spalování tuků (rýsovačka), tak i budování sval. hmoty, jen je tam samoz. jiné množství živin.

Navíc i z logického a "filosofického" hlediska se mi to zdá rozumné - "V přírodě se nejdříve maká a pak žere." - tím ale neříkám, že je to jediný správný styl, postoj. Ale celková koncepse se mi líbí.

PeterNu

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a čo fotbal ?
Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš problémy usnout? Já mívám v prvním potréninkovém jídlu přibližně polovinu kalorického příjmu a hodně mě to pokaždé nakopne, neumím si představit, že bych pak šel spát.
Oddo

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Nemáš problémy usnout? Já mívám v prvním potréninkovém jídlu přibližně polovinu kalorického příjmu a hodně mě to pokaždé nakopne, neumím si představit, že bych pak šel spát.

A mě to zase spolehlivě uspí, napapaný, spokojený, jen se natáhnout a hotovo

Jinak pod to co psal Frozz se klidně podepíšu, souhlasím s každým bodem, začínali sme s WD současně a je to přesně tak jak píše
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Marky V.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WD jsem taky zvažoval, ale nakonec jsem si vybral leangains. A zjišťuju podobný výhody jako ty u WD. I tu menší finanční náročnost. Oproti tobě mám výhodu obědů
Magumi

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejspíš to je tím, že máme jiný režim, ale v tomhle mi právě leangains vyhovuje víc - jednak mám po cvičení celý den, aby to tam "posílal" (to je boží fráze), ale hlavně jsem po hlavním denním jídle hrozně nabuzený, sálá ze mě horko, plus mám tak dvě hodiny těžké břicho, takže spát by nepřipadalo v úvahu.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Nemáš problémy usnout?

Právě že jsem žádný problémy nezaznamenal.
Přijdu večer z treninku (20:30-21:00) a začnu jíst první, druhý a třetí chod.
Po posledním jídle (tvaroh+mléko+protein+banán) dám cca 30-60min a pak jdu ulehnout do postele a spí se mi krásně.

Marky V. napsal:
WD jsem taky zvažoval, ale nakonec jsem si vybral leangains.

Jo, LG taky znám a určitě to bude také dobrá volba. Pak je ještě např. eat-stop-eat, ale to jsem nestudoval.

Tak to jsem rád, že nás je tu víc
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzy promin, ze ti to tu zasiram, ale jednu dobu jsem videl nejake tve video se svihadlem, ted zrovna nejake shanim, muzes mi do PM hodit prosim te nejake rady ohledne koupe svihadla?
Zena rikala, ze by bylo vhodne svihadlo se zatezi, na ronniem sem nic takovyho nenasel. Diky moc:)
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pohodě, dám to sem:
Švihadel je víc druhů, buďto ocelové s bužírkou, kožené, umělé, se zátěží/bez zátěže, rychlostní atd.

Za mě doporučuju vybírat mezi koženýma (rychlé švihání, dá se s tím pracovat i venku ve větru, protože ta kůže je těžká) a ocelovýma s bužírkou (stejné výhody) + rukojeti se zátěží (pěkně procítíš ramena, je to náročnější). Cena cca 200-350Kč.

Tohle mám já, je ale drahý a už se mi přestalo otáčet na jedné straně ložisko:-/ (http://www.piransport.cz/svihadla.html)
Frozz.

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taak trochu aktualizace:

Konečně doma, takže zítra se sparingem dáme trénink na stadionu, ale bude to trochu netradiční
- angličáky s poskokem na dráze - 400m (?)
- takže místo 400m běhu bude vždy angličák - půlžabák - angličák,... a takhle 400m (jestli dám víc, jedině dobře, ale nevím nevím)
- natočím na kameru

Váha:
23.1. - 88kg
30.1. - 87.3kg
11.2. - 86.4kg
24.2. - 85.2kg
3.3. - 84.9kg
(vše ráno na lačno)

Aktuální forma, nenapumpovaná: (škoda toho debilního osvětlení, ale aspoň něco)
- zatím jsem spokojený, žíly vylezly (hlavně předloktí-ruce), ramena se začínají pěkně pruhovat.
- pořád ale nevím, jestli shodit na 83kg a pak pokračovat na 80, nebo už udržovat

Naposledy upravil Frozz. dne so březen 03, 2012 8:05 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Frozz: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: