Too chození s činkou nad hlavou? TO musím vyzkoušet.
A jinak 7 minut burpess je 1. kvalifikační workout na CG? Dát přes 100 je podle mě obrovský výkon.
tak se podrž, protože momentálně nejlepší borec dal ...
161 !!! neuvěřitelné
hodně pěkný výsledek já bych dal tak 50 a byl bych rád
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Zaslal: po únor 27, 2012 1:37 pm Předmět: 27/2/2012
5 kol
5x 72kg push press (tlak ve stoji z hrudníku z podřepu)
10x chest to bar (shyb hrudníkem na hrazdu)
30x Pistol dřep (dřep na jedné noze) střídavě
bez času, ve dvou jsme si to dali pouze kdo z koho .-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Pekny :). To jsme na tom stejne. Osobne citim, ze jsem mel rezervu tak 2 opakovani s tou 75kou. Ale uz neni cas to predelat. Co ty?
no myslím, že jsem pos... čtvrteční trénink, kde jsem dal 60x 62kg. Včera mě totálně vytvrdly trapézy a veškeré zdvihače lopatek, taky jsem šel zbytečně pomalu prvních 30, ale jsem spokojenej. Znášto "kdyby byly v ... ryby" a "po bitvě je každej králem", takže jsem spokojenej .-)
Však jsem začátečník
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru