Shyby,objem,preblémy.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Shyby,objem,preblémy.  Úvodní stránka -> Trénink -> Shyby,objem,preblémy.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rulezz napsal:
Je těžké dodržovat jídelníček ve škole.A peněz to vezme taky dost.Doma taky není pořád narvaná lednička potravinami které bych zrovna potřeboval.

fajn, právě jsi našel tvůj problém, gratuluji ;)

pokračuj tím, že si přečteš něco o stravě
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikomu v posilovně neběží budík s 45minutama.
ve škole jíst jde.

ty tečky by měly značit konec debaty ,)

Naposledy upravil Prasopes. dne út únor 28, 2012 8:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rulezz napsal:
no opravdu i v posilovně mi říkají že v objemovce tak max 45 min. Abych nepálil.

Jestli se to snažíš dodržovat tak jsme narazili na třetí problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rulezz napsal:
Je těžké dodržovat jídelníček ve škole.A peněz to vezme taky dost.Doma taky není pořád narvaná lednička potravinami které bych zrovna potřeboval.

Výmluvy, když se budeš na všechno vymlouvat, nikdy to nikam nedotáhneš.

Je jedno, jestli si v posilovně půlhodinu, hodinu, nebo 2 hodiny, v tom problém nehledej. Však rozehřátí, rozcvičení ti taky celkově může zabrat 10-20minut. Taky záleží, jaké máš pauzy mezi seriema a cvikama, od toho se pak odvíjí délka treninku. Někdo trénuje 2 hodiny, ale z toho 45minut kecá u baru :-).
Ty shyby na začátek treninku klidně dej, nevadí to, taky je dávám na začátek a další hlavní cviky odjedu pořád poctivě.
rulezz

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To mám chápat tak že i když budu v posilovně 2 h tak budu pořád jezdit objem??
Frozz.

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rulezz napsal:
To mám chápat tak že i když budu v posilovně 2 h tak budu pořád jezdit objem??

Ano. Objem není ani tak o "objemovém" tréninku, ale o stravovacím plánu do objemu. To je alfou-omegou, jestli chceš být větší - nabrat svaly.

Naposledy upravil Frozz. dne út únor 28, 2012 8:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bože můj, objem neznamená A minut v posilovně, a rýsovačka není B minut v posilovně. Vymaž si tyhle kraviny z hlavy, a kdo ti je poradil, tomu nafackuj.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

2, doplňky jsou jen doplňky, je obecným blábolem, že pokud chceš posilovat potřebuješ doplňky, je vhodné je používat pokud víš proč, pokud nevíš proč je bereš je to zbytečné. (dá se ject i bez nich)

myslel jsem to tak, ze jestli nema dobrou stravu, tak koktejlema to nespravi
a nebo jich do sebe da tolik, ze ho to vyjde draz neu kdyby si kazdy den koupil hotove grilovane kure a po castech ho snedl

jako mnohem vetsi problem vidim vymluvy
hleda proc ne, a ne jak to udelat aby jo

ad octopusus: zalezi na jeho forme, pro me jsou shyby 4x10 zalezitosti max deseti minut, kdyz do pauz prida protazeni a pod, proc ne. ale je treba brat v uvahu, ze moje axko se na shybech blizi 30, takze to je vazne na zahrati, a ne nejake seriozni cviceni

ad 45 minut: ano, ale cviceni, ne zahrati pred a protazeni po
rulezz

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuju za rady,musim zmenit jidelnicek.To opravdu ten jidelnicek ma az takovy vyznam ze bez peti jidel denne nebude objem?
Jen takova mala podotazka:
Crossfitem naberu silu vydrz ale objemu tolik ne ?? nebo znova zalezi na strave?
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jako ektomorf žádný kardio ani podobný věci nepraktikuju, jen protáhnu ruce, záda, nohy, zahřeju lokty, ramena a jdu na věc.
Cvičím maximálně hodinu a 15 minut. Pokud jsi v posilovne třikrát týdně, tak cvičení 45 minut, je málo.

Rozjeď třeba korte, a nauč se jíst a spát.

ps. u těch shybů by jsi měl mít pravý loket, záda a levý loket jakoby v jedné rovině a snažit se lokty jakoby spojit za zádama, ale stále je držet v rovině (tzn netlačit lokty před tělo, pak se víc zapojuje biceps)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rulezz napsal:
Dekuju za rady,musim zmenit jidelnicek.To opravdu ten jidelnicek ma az takovy vyznam ze bez peti jidel denne nebude objem?
Crossfitem naberu silu vydrz ale objemu tolik ne ?? nebo znova zalezi na strave?

cvičení = 2hodiny
strava = cca 16 hodin

napíšeš nám už, jak jsi poslední dva dny jedl?
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby si nabral, je to jen o jídle. cvičením dáváš pouze signál tělu, aby začlo ve větší míře budovat svaly, proto jíme hodně a pravidelně, aby mělo stále z čeho budovat.

70% je jídlo, 30 % je posilovna.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Aby si nabral, je to jen o jídle. cvičením dáváš pouze signál tělu, aby začlo ve větší míře budovat svaly, proto jíme hodně a pravidelně, aby mělo stále z čeho budovat.

70% je jídlo, 30 % je posilovna.

auto ti bez benzinu taky nepojede
a NAPIS TEN JIDELNICEK ZA POSLEDNI TRI DNY vcetne posedniho bonbonu a panaku
rulezz

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
rulezz napsal:

cvičení = 2hodiny
strava = cca 16 hodin

napíšeš nám už, jak jsi poslední dva dny jedl?

Rano vetsinou rohlik se syrem a caj ve skole si dam svacinu treba parky, obed to je podle skolni jidelny,no pak nejaky susenky ...Pred treninkem moc nejim aby mi nebylo zle.Po treninku vajicka vetsinou na nejaky zpusob... Mam na hovno jidelnicek jenze kdybych chtel poradny jidelnicek na dany den tak dam za nej tak 300 aspon ... kdyz si prectu co vsechno bych mel jist...Jsem jeste student a rodice mi toho moc nedaj :D
Alkohol nepiju
CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rulezz napsal:
Mam na hovno jidelnicek

Vidíš, nakonec jsi to odhalil sám :) Pokud s tím něco neuděláš, budeš mít pořád nulový výsledky. Teď už víš kde je problém, takže je jenom na tobě, co s tím uděláš.

Derek Poundstone

Naposledy upravil CIZO dne út únor 28, 2012 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Shyby,objem,preblémy. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: