|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 28, 2012 8:18 pm Předmět: |
|
|
No jo, takže je to tu zase. Ty prakticky držíš dietu. Takhle by snad zhubnul i endomorf (cvičící).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
rulezz
|
Zaslal: út únor 28, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | No jo, takže je to tu zase. Ty prakticky držíš dietu. Takhle by snad zhubnul i endomorf (cvičící). |
Az tak ? ja myslel ze zeru dost... Tak je treba s tim co nejrychleji nejak zacit ... Ale dekuju za otevreni oci ...Z tohoto celeho si odnasim jedinou JIDELNICEK alfa omega...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 28, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
No doteď jsi nenapsal co přesně jsi sněd včera. Že obvykle sníš třeba... nebo... a pak si občas... je informace nanic.
Že jíš blbě už jsme zjistili, ale zajímá mě JAK MÁLO :)
Pár stovek měsíčně navíc to stát bude, to je jasný. Ale pětikilo vyděláš za jeden den brigády. Chce to vymyslet takový potraviny, který nejsou předražený, ale dost ti dají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: út únor 28, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
Btw. k těm párkům.
mrkni na složení. Zrovna dnes jsem viděl v lednici, párky euroshopper spolubydlícího. Složení 20 % vepřového, 20% kuřecího a 50 % strojově odděleného masa. Vygoogluj si, co to je strojově oddělené maso a pak si dej znovu párky a nepozvracej se u toho ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út únor 28, 2012 8:34 pm Předmět: |
|
|
Tuhle jsem v Tescu zjistil, že u většiny párků je cedulka s obsahem masa. Koupil jsem debrecínský, který obsahují 80%. To už JE jídlo.
Další nápady co jíst:
- vejce (Sice jsou teď dražší, ale ono se to zlepší. Krom toho je to přiměřeně kvalitní potravina co nejde ojebat)
- tvaroh
- mlíko
- vločky (zasypat rozinkama, nechat nasáknout mlíkem; skvělá snídaně)
Samozřejmě není jíst jako jíst. Sníst jedno vejce je jako když flusneš. Vypít deci mlíka je taky dost k ničemu, když se snažíš nabrat.
Ono to cos napsal že jíš by nakonec nebylo TAK hrozný, kdyby se to vynásobilo třema a něco málo se k tomu přidalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: út únor 28, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
ovesne vlocky, sunka, eidam, par vajec, sacek ryze, spagety, trocha mlika, tunak, tvaroh - o vikendu urcite mama vari a mate maso. Tydle potraviny, kdyz budes co nejvice kombinovat tak z toho treba neco bude :-) Je treba se zamyslet a trochu to promyslet a sepsat si na papir a casem si zvyknes. Ja muzu rict, ze sem z 56kg vyjel na 85 behem dvou-tri let (nyni 79 jelikoz nestiham cvicit ani zrat kvuli podnikani), ale nejvetsi pokrok jsem udelal asi za pul roku, kdy jsem se naucil upect kure, upect veprove maso a par dalsich jednoduchych jidel a to jsem mel na obed a na veceri. Základ byly rano vlocky s mlikem. Preber si to jak chces, ale pokud clovek nepribira tak bud beha maratony nebo malo zere. A jeste jedna vec, poradne si to rozmysli, ja dvakrat behem roku menil pul satniku - kalhoty kvuli pasu :-D Ale jsem spoko. 80kg je prijemnejsi nez 60! _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
octaviavrs

|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
kdyz se tady tak nejak resi ty jidelnicky, taky bych svuj pridal, zda se mi ze toho take moc nenaberu. kdyz k tomu nekdo prida komentar, budu jen rad, takze 7:00 vlocky (emco)ale musim rici ze snidani docela flakam, ne ze bych nejedl ale jen male porce, nemam moc rano hlad.+ sklenice mleka, 11:00 obed, restauracni, (vzdy se ale snazim aby bylo kureci, ryze, ale ani to neni vzdy) pak zhruba tak 17:00 prvni vecere, maso, ryze, stridam jak maso tak priloha (nekdy vajicka, testoviny), kolem 20:00 druha vecere, vzdy ta sama, a pred spanim pul vanicky tvarohu s jogurtem.to se snazim dodrzovat, doplnek zadny nemam.jinak vyska 170, vaha 82kg
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:19 pm Předmět: |
|
|
Podle me tam mas sileny pauzy mezi jidly a to jak mezi snidani a obedem, tak hlavne mezi obedem a veceri. To je blbe i kdybys necvicil a chtel se "jen" zdrave stravovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: st únor 29, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak..6 hodin bez jídla bych asi nedal  mezi snídani a oběd bych hodil ještě jedno jídlo, a mezi oběd a večeři taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:16 pm Předmět: |
|
|
jidlo je vazne desny
kdyby sis misto tech parku ve skole koupil tvaroh, udelas lepe, je to asi nejlepvnejsi 250g za 10Kc
pak tunak v plechovce 180g za 12,90
file 1000g 85Kc
tady je bilkovin nejvic
rano ovesne vlocky 500g za 15KC, to ti na tyden staci
jako prilohu ryzi 4 sacky za 20Kc
k tomu mleko
tolik penez to neni
denne se do stovky vlezes
ALE NAPIS SEM JIDELNICEK ZA POSLEDNI TRI DNY!!! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:32 pm Předmět: |
|
|
souhlas s Ustinovem, ale:
tuňák plechovce 180g za 12,90Kč si hodně přestřelil. Běžně se 80g tuňák v plechovce (né ten nejhorší) prodává za 30-40Kč.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
Cena "tuningovejch" konzerv mě neskutečně sere. Ta pidikonzerva Rio Mare, kterou sežeru na dvě kousnutí, stojí i přes pade (teda pokud se dobře pamatuju). TO SAMÝ mi přivezla před dvěma lety kámoška z Řecka nebo podobný země, akorát to mělo možná i půl kila, a stálo to v přepočtu dvacku.
To co stojí 20 za konzervu obvyklý velikosti bych tuňákem snad ani nenazýval. Drť kde je víc oleje než tuňáka, a vypadá to jako piliny, fakt není nic co bych konzumoval s radostí
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st únor 29, 2012 7:57 pm Předmět: |
|
|
se podívejte na posilující vězně v Americe, mají 3x denně nějakou šlichtu, co se ani nedá nazývat jídlem a přitom mají mnohdy postavy, který by jim hodně z nás závidělo... _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|