Strečing

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strečing  Úvodní stránka -> Trénink -> Strečing
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Prasopes.

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cizo ja s dynamikou mam spatnou zkusenost hlavne z duvodu, ze se mi pritom akorat neco utrhne a to zkracenej nijak nejsem :)) vzdycky sem si neco natahnul nebo tak navic mi to neni zvlast kdyz jdu rovnou ze zimy cvicit prijemny ... ale jak rikam je to spis moje osobni zkusenost "jak mi to vyhovuje nejlip".)
CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však se taky nejdřív musíš zahřát, ne hned začít zuřivě strečovat :) Já dynamickej strečink dělám pořád.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
cizo ja s dynamikou mam spatnou zkusenost hlavne z duvodu, ze se mi pritom akorat neco utrhne a to zkracenej nijak nejsem :)) vzdycky sem si neco natahnul nebo tak navic mi to neni zvlast kdyz jdu rovnou ze zimy cvicit prijemny ... ale jak rikam je to spis moje osobni zkusenost "jak mi to vyhovuje nejlip".)

Dynamika není mávat okolo sebe tak, že vytváříš tornádo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já vytvářím dvě a vždy tím prostrečuju záda a ramena pěkně

jinak... někde někdy jsem četl, že pro lepší strečink svalů (regenerace, flexibilita) je lepší protahovat tak 2h po tréningu a né úplně hned po něm, je to pravda? docela by se mi to tak hodilo
idoktor

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tudle to píšu
idoktor napsal:
je lépe odložit strečing po těžkém silovo objemovém tréninku, protože není potřeba ještě víc dráždit mikrotraumata ve svalech.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strečing Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: