cizo ja s dynamikou mam spatnou zkusenost hlavne z duvodu, ze se mi pritom akorat neco utrhne a to zkracenej nijak nejsem :)) vzdycky sem si neco natahnul nebo tak navic mi to neni zvlast kdyz jdu rovnou ze zimy cvicit prijemny ... ale jak rikam je to spis moje osobni zkusenost "jak mi to vyhovuje nejlip".)
_________________ Bolest je jen psychická záležitost.
Však se taky nejdřív musíš zahřát, ne hned začít zuřivě strečovat :) Já dynamickej strečink dělám pořád.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
cizo ja s dynamikou mam spatnou zkusenost hlavne z duvodu, ze se mi pritom akorat neco utrhne a to zkracenej nijak nejsem :)) vzdycky sem si neco natahnul nebo tak navic mi to neni zvlast kdyz jdu rovnou ze zimy cvicit prijemny ... ale jak rikam je to spis moje osobni zkusenost "jak mi to vyhovuje nejlip".)
Dynamika není mávat okolo sebe tak, že vytváříš tornádo
já vytvářím dvě a vždy tím prostrečuju záda a ramena pěkně
jinak... někde někdy jsem četl, že pro lepší strečink svalů (regenerace, flexibilita) je lepší protahovat tak 2h po tréningu a né úplně hned po něm, je to pravda? docela by se mi to tak hodilo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru