Shyby,objem,preblémy.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Shyby,objem,preblémy.  Úvodní stránka -> Trénink -> Shyby,objem,preblémy.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, takže je to tu zase. Ty prakticky držíš dietu. Takhle by snad zhubnul i endomorf (cvičící).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rulezz

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
No jo, takže je to tu zase. Ty prakticky držíš dietu. Takhle by snad zhubnul i endomorf (cvičící).

Az tak ? ja myslel ze zeru dost... Tak je treba s tim co nejrychleji nejak zacit ... Ale dekuju za otevreni oci ...Z tohoto celeho si odnasim jedinou JIDELNICEK alfa omega...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No doteď jsi nenapsal co přesně jsi sněd včera. Že obvykle sníš třeba... nebo... a pak si občas... je informace nanic.
Že jíš blbě už jsme zjistili, ale zajímá mě JAK MÁLO :)

Pár stovek měsíčně navíc to stát bude, to je jasný. Ale pětikilo vyděláš za jeden den brigády. Chce to vymyslet takový potraviny, který nejsou předražený, ale dost ti dají.
Bomberguy

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Btw. k těm párkům.
mrkni na složení. Zrovna dnes jsem viděl v lednici, párky euroshopper spolubydlícího. Složení 20 % vepřového, 20% kuřecího a 50 % strojově odděleného masa. Vygoogluj si, co to je strojově oddělené maso a pak si dej znovu párky a nepozvracej se u toho ;)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tuhle jsem v Tescu zjistil, že u většiny párků je cedulka s obsahem masa. Koupil jsem debrecínský, který obsahují 80%. To už JE jídlo.

Další nápady co jíst:
- vejce (Sice jsou teď dražší, ale ono se to zlepší. Krom toho je to přiměřeně kvalitní potravina co nejde ojebat)
- tvaroh
- mlíko
- vločky (zasypat rozinkama, nechat nasáknout mlíkem; skvělá snídaně)

Samozřejmě není jíst jako jíst. Sníst jedno vejce je jako když flusneš. Vypít deci mlíka je taky dost k ničemu, když se snažíš nabrat.

Ono to cos napsal že jíš by nakonec nebylo TAK hrozný, kdyby se to vynásobilo třema a něco málo se k tomu přidalo.
Rostič

PříspěvekZaslal: út únor 28, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ovesne vlocky, sunka, eidam, par vajec, sacek ryze, spagety, trocha mlika, tunak, tvaroh - o vikendu urcite mama vari a mate maso. Tydle potraviny, kdyz budes co nejvice kombinovat tak z toho treba neco bude :-) Je treba se zamyslet a trochu to promyslet a sepsat si na papir a casem si zvyknes. Ja muzu rict, ze sem z 56kg vyjel na 85 behem dvou-tri let (nyni 79 jelikoz nestiham cvicit ani zrat kvuli podnikani), ale nejvetsi pokrok jsem udelal asi za pul roku, kdy jsem se naucil upect kure, upect veprove maso a par dalsich jednoduchych jidel a to jsem mel na obed a na veceri. Základ byly rano vlocky s mlikem. Preber si to jak chces, ale pokud clovek nepribira tak bud beha maratony nebo malo zere. A jeste jedna vec, poradne si to rozmysli, ja dvakrat behem roku menil pul satniku - kalhoty kvuli pasu :-D Ale jsem spoko. 80kg je prijemnejsi nez 60!
octaviavrs

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz se tady tak nejak resi ty jidelnicky, taky bych svuj pridal, zda se mi ze toho take moc nenaberu. kdyz k tomu nekdo prida komentar, budu jen rad, takze 7:00 vlocky (emco)ale musim rici ze snidani docela flakam, ne ze bych nejedl ale jen male porce, nemam moc rano hlad.+ sklenice mleka, 11:00 obed, restauracni, (vzdy se ale snazim aby bylo kureci, ryze, ale ani to neni vzdy) pak zhruba tak 17:00 prvni vecere, maso, ryze, stridam jak maso tak priloha (nekdy vajicka, testoviny), kolem 20:00 druha vecere, vzdy ta sama, a pred spanim pul vanicky tvarohu s jogurtem.to se snazim dodrzovat, doplnek zadny nemam.jinak vyska 170, vaha 82kg
duke.dukem

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

octaviavrs napsal:
...

Podle me tam mas sileny pauzy mezi jidly a to jak mezi snidani a obedem, tak hlavne mezi obedem a veceri. To je blbe i kdybys necvicil a chtel se "jen" zdrave stravovat.
Redshank

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak..6 hodin bez jídla bych asi nedal mezi snídani a oběd bych hodil ještě jedno jídlo, a mezi oběd a večeři taky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jidlo je vazne desny
kdyby sis misto tech parku ve skole koupil tvaroh, udelas lepe, je to asi nejlepvnejsi 250g za 10Kc
pak tunak v plechovce 180g za 12,90
file 1000g 85Kc

tady je bilkovin nejvic
rano ovesne vlocky 500g za 15KC, to ti na tyden staci
jako prilohu ryzi 4 sacky za 20Kc

k tomu mleko

tolik penez to neni
denne se do stovky vlezes

ALE NAPIS SEM JIDELNICEK ZA POSLEDNI TRI DNY!!!
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

souhlas s Ustinovem, ale:
tuňák plechovce 180g za 12,90Kč si hodně přestřelil. Běžně se 80g tuňák v plechovce (né ten nejhorší) prodává za 30-40Kč.

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
souhlas s Ustinovem, ale:
tuňák plechovce 180g za 12,90Kč si hodně přestřelil. Běžně se 80g tuňák v plechovce (né ten nejhorší) prodává za 30-40Kč.

rio mare je trosku jina liga, myslim, ze i ty odrezky by stacily, pokud mu jde hlavne o cenu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cena "tuningovejch" konzerv mě neskutečně sere. Ta pidikonzerva Rio Mare, kterou sežeru na dvě kousnutí, stojí i přes pade (teda pokud se dobře pamatuju). TO SAMÝ mi přivezla před dvěma lety kámoška z Řecka nebo podobný země, akorát to mělo možná i půl kila, a stálo to v přepočtu dvacku.

To co stojí 20 za konzervu obvyklý velikosti bych tuňákem snad ani nenazýval. Drť kde je víc oleje než tuňáka, a vypadá to jako piliny, fakt není nic co bych konzumoval s radostí
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Cena "tuningovejch" konzerv mě neskutečně sere. Ta pidikonzerva Rio Mare, kterou sežeru na dvě kousnutí, stojí i přes pade (teda pokud se dobře pamatuju). TO SAMÝ mi přivezla před dvěma lety kámoška z Řecka nebo podobný země, akorát to mělo možná i půl kila, a stálo to v přepočtu dvacku.

To co stojí 20 za konzervu obvyklý velikosti bych tuňákem snad ani nenazýval. Drť kde je víc oleje než tuňáka, a vypadá to jako piliny, fakt není nic co bych konzumoval s radostí

zivot je otazkou priorit
a ne s olejem ale ve vl stave
pokud chces maso a nemas prachy...
Reiben

PříspěvekZaslal: st únor 29, 2012 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

se podívejte na posilující vězně v Americe, mají 3x denně nějakou šlichtu, co se ani nedá nazývat jídlem a přitom mají mnohdy postavy, který by jim hodně z nás závidělo...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Shyby,objem,preblémy. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: