|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vrele doporucuji skolu net office orlová, misto povinnych a zakonem stanovenych 22 stupnu v ucebnach zima, ze ucitele nosi bundy- oknama profukuje takovym stylem, ze klimatizace hovno, nefunkcni disky a servery v predmaturitni dobe kvuli zavirovani a tyden to nikdo nechtel spravit tak se vir rozlezl a odmrdal vse, vcetne veskerych nasich ulozenych praci a dat na soukromem disku,nicmene na skolnim serveru mame veskere prospekty k maturitam a krom 2-3 profesoru na to absolutne vsichni mrdaji s velkym M , takovym stylem ze kdyz ve skole neni reditel tak se ucitele kolikrat ani neuraci prijit do hodin, nebo nas pusti o 2 hodiny driv, nebo se divame v ekonomice na polhreicha
ne ze by mi to nejak vadilo protoze na maturitu se naucim a chodit sem tam nemusel a ucit se uz vubec ne... jen ty podminky jsou hrozny, 12 000 kc rocne vyhozenych z okna |
Ty vole. To je nějaká soukromá škola, chápu to správně? Ve státní zadarmo by se ti tohle nikdy nestalo, nebo aspoň by to nedošlo tak daleko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
už dlouho neplatí škola - základ života... kdyby jsi míň cvičil a víc se učil, můžeš jít na lepší... hlavně že jsi velký hovado :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:48 pm Předmět: |
|
|
nevíte jak změnit vzhled na sport.cz na starej? bohužel jsem kvůli tomu novému úplně přestal tu stránku navštěvovat... ten vzhled mi leze brutálně na nervy
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 27, 2012 3:57 pm Předmět: |
|
|
achich, dík za tvrdé, ale pravdivé info = (
"Domníváme se, že ve třech příspěvcích je možné dostatečně vlastní názor k danému článku vyjádřit. Názorové fórům na Sport.cz nemá nahrazovat diskusní fóra či chaty,"
a tímhle se odepsali úplně...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 28, 2012 4:56 pm Předmět: |
|
|
Hezky jsem si naplánoval jídelníček, začal nosit vločky do školy, kámoška mi je přestala užírat a zjistím, že v Kauflandu nemají ani jedno balení a doma mám poslední.
Snad je budou mít zítra. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
"Ahoj
Teď nemám moc času na pokec, ale začal jsem podnikat a říkal jsem si, že kulturistu by zajímaly kvalitní výživový doplňky Nutrilite nebo nějaká kosmetika pro mamku či slečnu na MDŽ. Zrovna dneska nabízim hezké slevy [:)] Zajímá tě něco z toho?"
tohle mi právě napsal kluk, kterýho sem považoval za "kamaráda" ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Urcite si si objednal _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | "Ahoj
Teď nemám moc času na pokec, ale začal jsem podnikat a říkal jsem si, že kulturistu by zajímaly kvalitní výživový doplňky Nutrilite nebo nějaká kosmetika pro mamku či slečnu na MDŽ. Zrovna dneska nabízim hezké slevy [:)] Zajímá tě něco z toho?"
tohle mi právě napsal kluk, kterýho sem považoval za "kamaráda" ... |
kolik hoveziho sis u nej objednal ?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
poslal jsem ho neslušne doprdele, pokud mi hodlá nabízet takvý věci.. a doporučil jsem mu, ať tohle nepíše známým, se kterými se chce ještě někdy bavit :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
on: Klientela jsou běžní lidi, ne sportovci (i když třebas AC Milan s Nutrilitem spolupracuje). Najdeš tu spíš doplňky, ale i Protein máme. Starej byl ze sóji a mlíka, teď je vylepšený složení, jmenuje se all plant protein a co všechno tam je nevim. 450g (45 dávek) za 1080,-
k tomu množství bych předeslal, že politika firmy jsou koncentráty, třebas prací prášek na 133 praní koupíš v krámě 13 kg, u nás váží 3 kg (blbej příklad ale smysl je snad jasnej [:)]
typickej příklad herbalifu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | on: Klientela jsou běžní lidi, ne sportovci (i když třebas AC Milan s Nutrilitem spolupracuje). Najdeš tu spíš doplňky, ale i Protein máme. Starej byl ze sóji a mlíka, teď je vylepšený složení, jmenuje se all plant protein a co všechno tam je nevim. 450g (45 dávek) za 1080,-
k tomu množství bych předeslal, že politika firmy jsou koncentráty, třebas prací prášek na 133 praní koupíš v krámě 13 kg, u nás váží 3 kg (blbej příklad ale smysl je snad jasnej [:)]
typickej příklad herbalifu :D |
neni to nahodou amway? ale ono to vyjde nastejno.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|