|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | zivot je otazkou priorit
a ne s olejem ale ve vl stave
pokud chces maso a nemas prachy... |
Ve vl. šťávě je pro mě bohužel nepozřitelný
A cena je mimochodem obvykle prakticky stejná, a obsah je stejně zase jen ta hnusná drť.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
drt s olejem bych nebral ty oleje jsou pochybny, radsi si vemu vlastni stavu kterou vyleju a dam na to pulku citronu pripadne este olivac :) a je to tisickrat lepsi ... _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | drt s olejem bych nebral ty oleje jsou pochybny, radsi si vemu vlastni stavu kterou vyleju a dam na to pulku citronu pripadne este olivac :) a je to tisickrat lepsi ... |
Jo to zní dobře.
Já vylejvám i ten olej, ale jak je to v něm naložený, aspoň to má přiměřeně ok chuť. Obvykle je to ve slunečnicovým, zřídka v olivovým. To je docela v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st únor 29, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
ja si myslim, ze to nebude mit daleko od motorovyho oleje, moc tem konzervam v oleji neverim:D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
rulezz
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 2:35 pm Předmět: |
|
|
Jidlo posledni 2 dny bylo: Rano 2 krajice chleba s tavenym syrem a na tom jeste tvrdy syr,svacina :250g tvarohu s cukrem,obed:kur.prsa s ryzi,pred posilkou:velky bily jogurt k tomu ryzove chlebicky,po posilce gainer + proteinova tycinka. vecer 3 chleby s vajickovou pomazankou
den druhy:Rano chleba s vajickouvou pomazankou,svacina 250g tvarohu s cukrem,obed mychane vajicka s chlebem,svacina bily jogurt + susenka,vecere veprovy steak s bramborem
Je to uz lepsi jidelnicek nez jsem mel ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
| rulezz napsal: | Jidlo posledni 2 dny bylo: Rano 2 krajice chleba s tavenym syrem a na tom jeste tvrdy syr,svacina :250g tvarohu s cukrem,obed:kur.prsa s ryzi,pred posilkou:velky bily jogurt k tomu ryzove chlebicky,po posilce gainer + proteinova tycinka. vecer 3 chleby s vajickovou pomazankou
den druhy:Rano chleba s vajickouvou pomazankou,svacina 250g tvarohu s cukrem,obed mychane vajicka s chlebem,svacina bily jogurt + susenka,vecere veprovy steak s bramborem
Je to uz lepsi jidelnicek nez jsem mel ? |
to je maximalne prumerny
rano to chce neco lepsiho
treba vlocky s mlekem, ovesnou kasi
predpokladam ze ten tvaroh k svacine je netucny (nejde o tuk, ale netucny ma nejvc protejnu)stejkj k veceri je po posilce OK, ale chleba s vajickovou pomazankou ti moc neda
pred spanim neni spatny tvaroh _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 2:59 pm Předmět: |
|
|
jídelníček je dobrej, akorát dej tvaroh možna před spaním...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|