|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:21 am Předmět: |
|
|
Guru, kamaráda to taky chytlo, můj nejlepší kamarád. Teď je z něj "podnikatel" lítaj mu v hlavě procenta, protože "karel už je na 14ti!" ...
Jako oni nabízej už plyn, elektriku, tarify na foun, POPCORN RUZNYCH PRICHUTI!, léčiva atd. všude tisíce spotů o tom jak to někomu vyšlo a lítá k sousedovi, co bydlí 5m vedle vlastní helikoptérou.
... nevim zatím teda do toho kámoš vložil startovací balíček 3000,- co vím, kupuje si z toho těstoviny, kosmetiku, protein, utrácí prachy za přednášky (mám dojem 500,- jedna) atd. ... ale prý vydělává a za 2 roky bude mít pasivní příjem 50,000 ... statusy na FB neustále "stačí jen věřit a nesejít z cesty" atd...
Přijde mi to "hloupé", ikdyž na tom určitě někdo už vydělal. Nebo možná ne, nevím, ale proč by bylo tolik lidí, co to chválí?:) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 6:44 am Předmět: |
|
|
je to jednoduche. zober si,aky sprosty je priemerny clovek  a vacsina je este sprostejsich...takze tomu veria _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:40 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | koncentraty jo?... ten by potreboval do koncentraku |
souhlasim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:58 am Předmět: |
|
|
Jojo, tihle podomní obcházeči už mě taky serou.
Posledně u nás zvonil nějaký mladý vyhryz s kočičkou.
Ve dveřích hned spustil, že je nějaký Venca Kláda a že jsou zde ohledně nákladů na elektřinu a že si mám připravit smlouvy o elektřině, výši záloh, blabla.
Dřívě jsem se s nima slušně pobavil a po pěti minutách rozhovoru slušně zavřel.
Nicméně pár posledních návštěv už mi leze krkem, takže jsem zvolil klasický postup.
Máme zvídavého pejska, bohužel pro nezvané hosty je to od pohledu problematický stafbulík. A byť je to bobátko hodné, co by pustilo zloděje do bytu a uvařilo mu kafe, tak tohle nikdo z nezvaných podbízečů neví
Takže jsem normálně nechat vylézt psa na chodbu, maník stuhnul, kočka taky, pesan si je obcházel, očichával, chlapec odhovořil svůj monolog, já na to, že mě vůbec nezajímá kolik platím, bo mám peněz dost, on at si najde nějakou normální práci a zabouchl jsem mu před nosem. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 9:32 am Předmět: |
|
|
Mě sere, teda leze na nervy, že mi takhle (Herbalife, teď Nutrilite, dřív OVB) píšou známí... od cizího člověka bych to bral, s těma ať se děje co se má stát, ale pokud mě hodlá okrádat (nekvalitní výrobky, lži, extrémně předražený věci popř celkově absolutně vadný podadenství) někdo, koho znám, tak si ten člověk zaslouží jednu do čumáku.
Ať si okrádaj lidi, který neznám, to neřeším. Pokud jim tahle cesta nevadí, tak budiž. Peníze jsou na světě číslo jedna a každej je někde musí dostávat a je jen jejich věc, jestli morálně, nemorálně nebo dokonce (ne)legálně. Nejhloupější spolužák a jeden jeho kamarád (taky mimochodem velmi hloupej) teď mají něco okolo 100k (BMW nějaký) a 200k (Porsche nějaký) měsíčně, ty prachy jim závidím, je to jejich věc, dobrý pro ně, pokud s tím neobtěžují mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
u nas to uz nejak nefici,mne ked sa ozve niekto koho som davno nevidel,je to financny poradca _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | koncentraty jo?... ten by potreboval do koncentraku |
Prací prášek Árijec? Koncentrákovaná síla enzymů?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:16 am Předmět: |
|
|
jako vážně no :D
v Kutný Hoře (20 000 obyvatel) jsou tyhle pobočky snad 4
1 by měla bejt OK, že lidem fakt radí snad i dobře
další 2 prej existují
a ta 4. tam znám právě tyhle 2, pak tam pracuje dalších asi 6 kluků z gymplu, 2 co ho dodělali už a pak asi 5 z průmyslovky (nebo co jí dodělali) ... teď čerstve jeden 17ti letej kluk se kterým sem chodil do posilky, ale chytl ho stejnej osud - prakticky každej, kdo to začne dělat, tak omezí svoje zájmy totálně a jede jen tohle (třeba to tak v těchto věcech je, to nevím, já to jen nechápu =) )....
Kluk, co mě přivedl k posilování (těch 100k měsíčně) byl extrémně do posilování, ikdyž cvičil jen vršek, a skončil... 200k kluk - ještě víc do posilování a skončil. No a teď ten můj 17ti letej kámoš taky skončil (chodí fakt jen jednou týdně tak)... teď jsem ho potkal v posilce a ptá se "Hele mám si koupit gainer? Jsem furt ve škole nebo v práci a nestíhám jíst, jedl jsem ted tak dvakrát denně." ... ze solidních 78kg po 3 týdnech spadl na 72 a všichni si z něj dělali srandu, protože mu opticky všechno spadlo.
Kutná Hora je tímhle prorostlá a sousední Kolín prej taky... :D by mě zajímalo, kolik poboček je v Praze, nebo jestli je to tam trestný
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/260543-polske-potraviny-obsahuji-sul-urcenou-na-posyp-silnic.html?ref=zpravy-dne
To není tejden, aby se neodhalil nějaká sračka v potravinách ... to je už fakt na palici :) |
... ( i když je to spíš k pláči) ... připomnělo mi to trenéra, jak vždy v těch mrazech běžel odřít ty velké krystalky soli ze svých dalamánků k snídani na zledovatělý chodník před fitko ... a my se mu smáli
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:00 am Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/260543-polske-potraviny-obsahuji-sul-urcenou-na-posyp-silnic.html?ref=zpravy-dne
To není tejden, aby se neodhalil nějaká sračka v potravinách ... to je už fakt na palici :) |
Taky jsem to četl. Jede to už prý 10 let!, to si toho jako fakt dřív nikdo nevšiml?
Jinak mě pobavila diskuze: 90% zboží z Lidlu a 50% zboží z Kauflandu je z Polska :) _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|