|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st únor 22, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím, tohle vypadá, na poruchu. Pokud vidíš SSID a jsi schopen se na něj normálně připojit a evidentně vůbec nekomunikuješ s DHCP serverem routeru, tak na tohle bych se vykašlal
Kup mikrotik, nebo ubiquiti s PoE pro 2,4GHz pásmo a máš vyřešenou Wifi na hodně let
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
mam takovej problem..omylem, i kdyz on to nebyl ani tak omyl, jako nehoraznej paskvil aceru, jsem si smazal jedno soukromy video a potreboval bych ho nutne dostat zpatky..zkousel jsem asi tri programy na data recovery, ale moc se v tom nevyznam a nikde jsem to video po scanu nenasel..mohl by mi tady nekdo osvicny poradit co s tim, prosim? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
Předpokládám, že na tom počítači resp. notebooku doteď děláš. Na 90% se s tím videem rozluč, protože na disk se zapisuje plus minus od prvního volnýho místa, a data se zapisují neustále (dočasné soubory, cache internetovýho prohlížeče atd.). Pokud ti něco říká fragmentace dat tak věz, že to video bylo s největší pravděpodobností na víc místech na disku, a troufnu si tvrdit, že nejspíš už je část přepsaná.
Můžeš zkusit File Scavenger, ale musel bys myslím vygooglit crack nebo nějaký sériový číslo.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 8:56 pm Předmět: |
|
|
Použij SW Recuva. Neinstaluj to samozřejmě na jednotku odkud jsi data smazal. Pokud šlo o něco kritického, tak jsdou data obnovit i po několikanásobném přepsání. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 9:00 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | tak jsdou data obnovit i po několikanásobném přepsání. |
To těžko. Hoď nějakej link pls.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
ted jeste zkousim ten file scavenger..zrovna scanuje..
neslo ani tak o neco kritickeho, jako spis o neco osobniho, o co jsem v zadnym pripade prijit nechtel..
zkusim kdyztak ten recuva sw, ale moc nechapu v cem je to lepsi nebo jakym zpusobem se to da jeste zachranit, i kdyz uz je to prepsany..? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
To jsem nemyslel softwareově. Pár firem v republice to ale umí. Předpokládám, že ale nešlo o jedinou kopii svatebního videa a owar by za to minimálně desítku nedal _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 9:16 pm Předmět: |
|
|
ahaha..tak na svatebni video bych se vysral..a za desitku si muzu teoreticky natocit podobny video znovu, i kdyz uz by to nebylo uplne vono..  kazdopadne me to sere, ale budu se s tim muset nejak smirit.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
Počkej si co ti řekne ten file scavenger...
Poučení pro příště: zálohovat, zálohovat, zálohovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 10:07 pm Předmět: |
|
|
konecne to vsechno scavenger prelouskla..a soubor je znovu na svete!
buh ti to na detech oplat, octopussy, ci octope..  diky.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
ale malem jsem na to neprisel, protoze soubor byl prejmenovanej, tak jsem to zkusil podle velikosti a byl to on nastesti..takze stesti dvojnasobne.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá březen 02, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
homemade pecko si mohl natocit dalsi ne ? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|