Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 585, 586, 587 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-witch

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
e-witch napsal:

... pěkná fotka, Hektor je frajer ! ... já mám light weight - "somálce" Conana

No on jelikoz je venkovni, tak asi nevyroste do 10kg, jak by mianka v poho mohla (

... i tak je to kus "šelmy", to se mi na nich líbí ... a venku je jim líp, aspoň mají pořádné kožichy ... přemýšlím ještě o norské lesní, teď, když cvičím bych už jí mohla unést
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Moocha napsal:
kubaz napsal:
nebudu_quotovat_obrazek_protoze_nejsem_dement

Překrásný, na tuhle řadu mám už dlouho zálusk. Přesně se řídí heslem za málo peněz hodně muziky :)

BTW: Docela by mě zajímalo jak vypadaj na ruce.. Neudělal bys fotku kdybys měl někdy dlouhou chvíli?

jasně , v prubehu dneska ti to tu hodim

Moocha

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To snad ne tohle... :D Neuvěřitelný. To je přesně model, do kterého jdu. Nebo si teda počkám, až spadne cena modrásků, ještě uvidim. Dík za foto

A zajímavý teda je, že máš na obou jiný čas
Petey

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Derek a jeho striebro
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Huráá! Tak KONEČNĚ má mé fitko slibovanou samo-rezervaci přes net! Nemám dneska snad narozeniny?? Ne, nemám, ale supr dárek!
kuše

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem jednomu náctiletýmu párátku (který cvičí 2 tejdny) rozmluvil suplementy, když se na mě obrátil s otázkou, co sypu... jsem vyznavač kvalitní stravy :)
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
dneska jsem jednomu náctiletýmu párátku (který cvičí 2 tejdny) rozmluvil suplementy, když se na mě obrátil s otázkou, co sypu... jsem vyznavač kvalitní stravy :)

Měl sis zahrát na reklamu TA-BLE-TY! Ne, tos udělal dobře...
kuše

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
kuše napsal:

právě proto mám taky dobrej pocit :)
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
Ikee napsal:
kuše napsal:

Já zas vymluvila známýmu po měsíci jakéhokoli jeho cvičení kreatin, který mu hned poradil "úžasný bodybuilder" kolega! Radši jsme probrali jeho jídelníček a taky jsem z toho měla dobrý pocit.
kuše

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
kuše napsal:
Ikee napsal:
kuše napsal:

Já zas vymluvila známýmu po měsíci jakéhokoli jeho cvičení kreatin, který mu hned poradil "úžasný bodybuilder" kolega! Radši jsme probrali jeho jídelníček a taky jsem z toho měla dobrý pocit.

tak to jsi moc šikovná :), tohle kdyby se mi povedlo s bratrem, mám druhý Vánoce... stejnej případ : (
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady stačily logický argumenty, ale kolega je stejně král... Blbec...
Izman

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:

Skoda ze ne vsichni kolegove jsou jsou tak chytri a nedaji si takove veci rozmluvit. Ted u mas ve firme nastal zachvat bodybuildingu jen problem, že ze spatneho konce. Kdyz privezlo zasilkovy auto kreatin, ruzne anabolizery a protein v cene za asi 10-15K a vrhli se na to chlapci z jednoho oddeleni ze budou nabirat svalovinu tak me malem jeblo : ( nejdriv udivem a pak smichy.

Pro upresneni, jsme SW firma a jsou to vsechno kluci od klavesnic. S tim ze posilku navstevuje mozna jeden nebo dva, pak jich par mozna cvici doma ("noo, jednou za dva dny udelam nejaky kliky, sklapovacky, a drepy nechci vypadat jako nabuseny hovado"), a dalsi jdou obcas na sqash. A zbytek je na tom tak ze nejvetsi pohyb je kdyz se predhaji v jidelne, kdo bude driv u zakusku.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já se teda pochlubím co se mi "povedlo" na návštěvě u tchýně. Je to tak trochu situační humor, takže kdo se nezasměje, toho plně chápu, ale za zmínku to myslím si stojí.
Krásný sobotní oběd u tchána a tchýně na baráku. S přítelkyní po obědě probíráme psy a tak si zavzpomínám na mého tehdejšího vlčáka, kterej bydlel u mé babičky. Začali jsme se poté s přítelkyní bavit o ženských prsou. A jelikož má přítelkyně malýho psa (kavalír king charles španěl), donesla mu tchýně (podstatně vyvinutá dáma na jistých oblíbených partiích mužů) zbytky z oběda. Jelikož je to drobná rasa a není zvykem, aby takový gaučáci dostávali kosti, zeptal jsem jednoduše a suveréně: "Měl vůbec někdy Čárlí po obědě KOZY?"

... po vyřčeném výroku jsme se zmohli s přítelkyní jen na brekot a smích a já neměl ani sílu se opravit Naštěstí rodina přítelkyně má velký smysl pro humor, takže kromě neustálého vtipkování a narážkách na kozy jsem naštěstí odešel ve zdraví po svých, což by se u tchána bez smyslu pro humor nemuselo stát, když má za manželku trochu vyvinutější ženu, než by se pro tenhle trapas zrovna hodilo.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...dnešní přeluxusní díl Big Bang Theory (S05E19), fakt povedený

MiKra

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje malá radost :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 585, 586, 587 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: