|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | e-witch napsal: |
... pěkná fotka, Hektor je frajer ! ... já mám light weight - "somálce" Conana |
No on jelikoz je venkovni, tak asi nevyroste do 10kg, jak by mianka v poho mohla ( |
... i tak je to kus "šelmy", to se mi na nich líbí ... a venku je jim líp, aspoň mají pořádné kožichy ... přemýšlím ještě o norské lesní, teď, když cvičím bych už jí mohla unést
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Moocha napsal: | | kubaz napsal: | | nebudu_quotovat_obrazek_protoze_nejsem_dement |
Překrásný, na tuhle řadu mám už dlouho zálusk. Přesně se řídí heslem za málo peněz hodně muziky :)
BTW: Docela by mě zajímalo jak vypadaj na ruce.. Neudělal bys fotku kdybys měl někdy dlouhou chvíli? |
jasně , v prubehu dneska ti to tu hodim |
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
To snad ne tohle... :D Neuvěřitelný. To je přesně model, do kterého jdu. Nebo si teda počkám, až spadne cena modrásků, ještě uvidim. Dík za foto
A zajímavý teda je, že máš na obou jiný čas
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
Derek a jeho striebro _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:55 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem jednomu náctiletýmu párátku (který cvičí 2 tejdny) rozmluvil suplementy, když se na mě obrátil s otázkou, co sypu... jsem vyznavač kvalitní stravy :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:57 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | dneska jsem jednomu náctiletýmu párátku (který cvičí 2 tejdny) rozmluvil suplementy, když se na mě obrátil s otázkou, co sypu... jsem vyznavač kvalitní stravy :) |
Měl sis zahrát na reklamu TA-BLE-TY! Ne, tos udělal dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 05, 2012 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | kuše napsal: | | dneska jsem jednomu náctiletýmu párátku (který cvičí 2 tejdny) rozmluvil suplementy, když se na mě obrátil s otázkou, co sypu... jsem vyznavač kvalitní stravy :) |
Měl sis zahrát na reklamu TA-BLE-TY! Ne, tos udělal dobře... |
právě proto mám taky dobrej pocit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 05, 2012 2:16 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | Ikee napsal: | | kuše napsal: | | dneska jsem jednomu náctiletýmu párátku (který cvičí 2 tejdny) rozmluvil suplementy, když se na mě obrátil s otázkou, co sypu... jsem vyznavač kvalitní stravy :) |
právě proto mám taky dobrej pocit :) |
Já zas vymluvila známýmu po měsíci jakéhokoli jeho cvičení kreatin, který mu hned poradil "úžasný bodybuilder" kolega! Radši jsme probrali jeho jídelníček a taky jsem z toho měla dobrý pocit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 05, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | kuše napsal: | | Ikee napsal: | | kuše napsal: | | dneska jsem jednomu náctiletýmu párátku (který cvičí 2 tejdny) rozmluvil suplementy, když se na mě obrátil s otázkou, co sypu... jsem vyznavač kvalitní stravy :) |
právě proto mám taky dobrej pocit :) |
Já zas vymluvila známýmu po měsíci jakéhokoli jeho cvičení kreatin, který mu hned poradil "úžasný bodybuilder" kolega! Radši jsme probrali jeho jídelníček a taky jsem z toho měla dobrý pocit. |
tak to jsi moc šikovná :), tohle kdyby se mi povedlo s bratrem, mám druhý Vánoce... stejnej případ : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: po březen 05, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: |
Já zas vymluvila známýmu po měsíci jakéhokoli jeho cvičení kreatin, který mu hned poradil "úžasný bodybuilder" kolega! Radši jsme probrali jeho jídelníček a taky jsem z toho měla dobrý pocit. |
Skoda ze ne vsichni kolegove jsou jsou tak chytri a nedaji si takove veci rozmluvit. Ted u mas ve firme nastal zachvat bodybuildingu jen problem, že ze spatneho konce. Kdyz privezlo zasilkovy auto kreatin, ruzne anabolizery a protein v cene za asi 10-15K a vrhli se na to chlapci z jednoho oddeleni ze budou nabirat svalovinu tak me malem jeblo : ( nejdriv udivem a pak smichy.
Pro upresneni, jsme SW firma a jsou to vsechno kluci od klavesnic. S tim ze posilku navstevuje mozna jeden nebo dva, pak jich par mozna cvici doma ("noo, jednou za dva dny udelam nejaky kliky, sklapovacky, a drepy nechci vypadat jako nabuseny hovado"), a dalsi jdou obcas na sqash. A zbytek je na tom tak ze nejvetsi pohyb je kdyz se predhaji v jidelne, kdo bude driv u zakusku.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po březen 05, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Tak já se teda pochlubím co se mi "povedlo" na návštěvě u tchýně. Je to tak trochu situační humor, takže kdo se nezasměje, toho plně chápu, ale za zmínku to myslím si stojí.
Krásný sobotní oběd u tchána a tchýně na baráku. S přítelkyní po obědě probíráme psy a tak si zavzpomínám na mého tehdejšího vlčáka, kterej bydlel u mé babičky. Začali jsme se poté s přítelkyní bavit o ženských prsou. A jelikož má přítelkyně malýho psa (kavalír king charles španěl), donesla mu tchýně (podstatně vyvinutá dáma na jistých oblíbených partiích mužů) zbytky z oběda. Jelikož je to drobná rasa a není zvykem, aby takový gaučáci dostávali kosti, zeptal jsem jednoduše a suveréně: "Měl vůbec někdy Čárlí po obědě KOZY?"
... po vyřčeném výroku jsme se zmohli s přítelkyní jen na brekot a smích a já neměl ani sílu se opravit  Naštěstí rodina přítelkyně má velký smysl pro humor, takže kromě neustálého vtipkování a narážkách na kozy jsem naštěstí odešel ve zdraví po svých, což by se u tchána bez smyslu pro humor nemuselo stát, když má za manželku trochu vyvinutější ženu, než by se pro tenhle trapas zrovna hodilo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 11:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: út březen 13, 2012 8:35 pm Předmět: |
|
|
Moje malá radost :)
_________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|