|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Sere mně,že den má jen 24 hodin |
Deli Super!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 04, 2012 11:09 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | ja jsem skromny... me sere cely fb |
Většina mých kamarádů na FB není, takže mě srát nemusí. Taky tam nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:01 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Draper napsal: | Serou me profily Timeline na facebooku |
Kvůli tomu jsem si udělal novej FB, bohužel to nejde zpět, když na to přejdeš, i když stejně jsem došel k tomu, že i když mám 2 FB nechodim ani na jeden. |
Přesně, když vidím ten novej profil tak chytám rapla to je totální píčovina, nechápu kdo to vůbec mohl vymyslet
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:34 am Předmět: |
|
|
sere mě, že jeden trenér v místní posilce (Martin Kubec ve Fitnessstaru na CHodově) cpe svoje rady a poučky ostatním, např. mýmu bratrovi.... ani si nemyslím, že má trenerský kurz, neměl by na to... Poradil mu, že musí jíst minimálně 2-3g bílkovin na 1kg TH denně!, k tomu pít protein a sachariďák + dávkovat v nadměrným množství kreatin, jestli chce mít svaly... sere mě to, že on ani neví, jak bratr jí a kolik vody vypije... vždycky jsem myslel, že trenér by neměl hned doporučit nějáký přípravky, ale nějakej pravidelnej režim např. ohledně stravování apod.... nemůžu mu teď tyhle kraviny vymluvit, říkal to přeci trenér...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
upřímně, já si myslím, že nějáká dogmata o posilování (včetně gramů bílkovin na den) jsou už dávno za zenitem... je to můj názor...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:06 am Předmět: |
|
|
lepší dodržovat dogmata, než nedodržovat nic =)
docela se divím, že bratrovi nestačí rady od tebe a nechává si je dávat od šíleného trenéra :D ale neboj 3g bílkovin je taková dávka, že se jí držet určitě nebude dlouho
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:30 am Předmět: |
|
|
Rýma, jsem choulostivej jak holka _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
| xCROWx napsal: | Rýma, jsem choulostivej jak holka |
Ale vy chlapi jste na rýmičku náchylnější než holky a taky vás vždycky víc zkolí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | lepší dodržovat dogmata, než nedodržovat nic =)
docela se divím, že bratrovi nestačí rady od tebe a nechává si je dávat od šíleného trenéra :D ale neboj 3g bílkovin je taková dávka, že se jí držet určitě nebude dlouho |
já dávám přednost kvalitě před kvantitou :)...
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po březen 05, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|