| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Baryk13
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 11:20 pm Předmět: Assault |
|
|
Pánové dneska sem si koupil Assault ... chcu se zeptat má s tím někdo nějaké zkušenosti ? funguje to i jako kreatin pro zadržování vody , nebo je to jen čistě nakopávák před tréninkem ? a přibral někdo po měsíčním braní a silově ste šli nahoru ? Díky za odpověď x)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Nazgul

|
Zaslal: pá září 02, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
jaké s tím máš zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
FritzH
|
Zaslal: so září 03, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
je kravina říct po dvou týdnech o nákém výrobku že stim má zkušenosti  to je jak kdybych se ptal začínajícího cvičence kolik nabral za 14dnu svaloviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Baryk13
|
Zaslal: so září 03, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
Assault je skvělá věcička ... po 2 týdnech braní musím říci , že i na konci tréninku si furt plný síly a energie a hlavně napumpovaný si z toho ještě druhý den potom
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 03, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
| FritzH napsal: | tak když píše že si ho dneska koupil, tak stim asi těžko bude mít náké zkušenosti boha jeho |
A proc by ne? Zrovna u tehle veci ucinek poznas hnedka. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: po září 12, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
zrovni dobiram par poslednich davek noxplode a jsem docela spokojenej tak tohle chci zkusit. mam zarazovat pauzu mezi produktama nebo to neni nutny?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: út únor 07, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
Nikde jsem se nedocetl o obsahu kofeinu na 20gdavku. Neni to nekde uvedene na orig etikete?
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
bohužel to tam neni.. to spadá pod ten jejich americkej Proprietary blend.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
Mne je uplne jedno kolik tam ceho je, hlavne ze funguje a je to asi momentalne nejucinejsi legalni nakopavac, co tu na trhu je. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
Dneska mi přišel... tak už se na něj těšim..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:23 pm Předmět: |
|
|
-//-
a proto mam uz druhy baleni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 05, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
Potvrzuji. Po té, co jsem dobral dárkové pytlíčky Assaultu (díky za ně dobrý muži  ) jsem otevřel koupenou butelečku No-xplodu a to je nic. To se mnou vůbec nic nedělá. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |