Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 477, 478, 479 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ikee

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
Ikee napsal:
xCROWx napsal:
Rýma, jsem choulostivej jak holka

Ale vy chlapi jste na rýmičku náchylnější než holky a taky vás vždycky víc zkolí.

No rýmička je klasika O to je to trapnější

Naposledy vymlátila rýmička celý fotbalový team, co měl přijít na spinning, tak jsem si alepon mohla dát dvouhodinovku. Jo, ta hold potrápí, ale jak říkám, u vás chlapů je to snad ještě horší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, po velmi dlouhe dobe se dostavil abstinenci priznak, to proto ze jsem se dnes podival na fotky v tomto clanku http://www.denik.cz/jihomoravsky-kraj/hodoninsti-kriminaliste-zatkli-drogova-esa-20120302.html
. Necekal sem to, videl sem plno setu, smahu a smazek a ustal jsem to, ale tyto obrazky, jakoby me pripomnely mou minulost a proto se vratili vzpominky, ted to budu muset rozdychat : ( ( (
xCROWx

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znám pár bývalejch, případně současnejch dlouholetejch pikařů a žádnej z toho nedělá takovou komedii. Jsou to jen fotky špinavé díry.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
Znám pár bývalejch, případně současnejch dlouholetejch pikařů a žádnej z toho nedělá takovou komedii. Jsou to jen fotky špinavé díry.

Kdybys v takove dire fetoval a varil a mel na to plno vzpominek... nevim jak tvoji kamosi, jestli nekdy u varu byly ale jaka je to pak atmosfera kdyz se sjedes a si vystihovany z bengacu. Vary jdou vzdy hodne intenzivni zazitky, srdce mas az v krku, znam borca, co se jednou pocural a musel utect. Ty stlacky se setama v tom aute tomu taky nepridaji. No brrr.. nemel sem se na to divat.
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:

Pavlovovi psy by neslintali jen u zvonečku. Kdybys je před jídlem pokaždé praštil, ...
Petey

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ocelove obusky a aplikovat liecbu
xCROWx

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://hradec.idnes.cz/nezletilou-znasilnoval-baterkou-vyvazl-jen-s-triletou-podminkou-1c7-/hradec-zpravy.aspx?c=A120305_174818_hradec-zpravy_kvi

Tak buď je debil soudce, nebo novinářská onuce "zál".
MAST3R

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.sport.cz/fotbal/bundesliga/clanek/421303-video-zblaznil-se-guerrero-sejmul-v-bundeslize-soupere-a-v-nemecku-se-pise-o-atentatu.html#hp-artcl

Né, že by mě to nějak vytáčelo, ale vhodnější topic jsem nešel... jinak nemalej demen.
idoktor

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xCROWx napsal:
http://hradec.idnes.cz/nezletilou-znasilnoval-baterkou-vyvazl-jen-s-triletou-podminkou-1c7-/hradec-zpravy.aspx?c=A120305_174818_hradec-zpravy_kvi

Borec namaluje politikům na billboardy parohy a jde sedět. Za znásilnění - zneuctění a zážitek na celý život - dostane druhý podmínku. Rád bych věděl proč se k tomu právo takto staví.
prochm

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy nájemnice, která dluží už tři měsíce za nájem a nechce se vystěhovat. Telefony nebere na e-maily nereaguje. Jenom pořád slibuje, že zaplatí.
Reiben

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nějaký donucovací metody si zkoušel?
xCROWx

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
xCROWx napsal:

Borec namaluje politikům na billboardy parohy a jde sedět. Za znásilnění - zneuctění a zážitek na celý život - dostane druhý podmínku. Rád bych věděl proč se k tomu právo takto staví.

Já bych spíš řekl, že pan novinář něco podstatného zamlčel. Už jen proto, že se neodvolal ani státní zástupce
Izman

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Leze mi na nervy nájemnice, která dluží už tři měsíce za nájem a nechce se vystěhovat. Telefony nebere na e-maily nereaguje. Jenom pořád slibuje, že zaplatí.
a co ji postavit kufry pred byt ?
prochm

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
prochm napsal:
a co ji postavit kufry pred byt ?

No asi to tak nakonec budu muset udělat. Když to nejde podobrém. Lidi co tam bydleli před tím také neměli na nájem ale měli aspoň tolik slušnosti, že se prostě vystěhovali a dlužnou částku po trožkách zplatili.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anebo nechtěj 10 000,- za garzonku.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 477, 478, 479 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: