|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bomberguy
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Prochm - Tohle máš mít ošetřený v nájemní smlouvě.
Pokud mi nájemník nezaplatí, okamžitě posílám doporučený dopis, kde mu oznamuji že má pár dní na úhradu, poté posílám předžalobní upomínku a uvidíme se u soudu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
No to jo  Má platit 7000Kč za měsíc a je to byt 2+kk, 48 m2
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Bomberguy napsal: | Prochm - Tohle máš mít ošetřený v nájemní smlouvě.
Pokud mi nájemník nezaplatí, okamžitě posílám doporučený dopis, kde mu oznamuji že má pár dní na úhradu, poté posílám předžalobní upomínku a uvidíme se u soudu :) |
Však to tam také v té smlouvě je. Ale ona si poštu vůbec nepřebírá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
a co tak ist ju vystahovat osobne? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Máš ve smlouvě napsanou smluvní pokutu, v případě že nezpalatí a bydlí tam?
Pak si otevři word, napiš dopis, kde jí oznámíš že neplatí a že má čas do 20.3.2012 uhradit veškeré náklady ( ty jí vypiš přesně podle smlouvy)
pošli jí to doporučeně - tj máš stvrzenku (tím prokážeš, že jsi dal nájemníkovi na vědomí, že nezaplatil, podstatné!! ). Dopis si vytiskni dvakrát a jednu kopii si nech pro sebe pro případný soud.
Pokud do 20.3. neuhradí všechno, jdi za právníkem a sepište předžalobní upomínku, pak už následuje žaloba.
Doporučoval bych aby ses s právníkem poradil i při tom dopise, otázka je, jestli máš nějakého známého který ti s tím poradí, abys za to nemusel platit. Ten ti prohlídne smlouvu a řekne jestli náhodou není sepsána špatně, nebo jak si na tom stojíš no..
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:45 pm Předmět: |
|
|
Pokuta tam žádná není ale já jsem to už sepsal dal jsem ji to osobně. Byla to výpověď a bylo tam přesně to jsi napsal, že má měsíc na to, aby se vystěhovala a uhradila částku ale neudělala to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: po březen 05, 2012 9:51 pm Předmět: |
|
|
Předal jsi jí osobně dopis, já ti to teď přeložím po právnicku.
Nic jsi jí nedal, nemáš žádný důkaz toho že jsi jí kdy něco dal. Proto musíš poslat doporučený dopis (ikdyby bydlela pět metrů od tebe) abys soudl prokázal, že jsi jí vyrozuměl a dal jí rozumnou lhůtu na zaplacení.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
Dluží nájem za tři měsíce. Jinak je fakt, že všechno popře. Prostě tam v neděli zajedu a normálně ji násilím vystěhuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Taky bych to tak nejradši na tvém místě udělal. normálně to proliskat, sebrat co tam má a ji vyhodit.
Ale pak tě zažaluje a ještě jí zaplatíš 20 000 odškodný..
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
Jo jo, radši si tam vzít nějakou osobu sebou, popřípadě si to aspoň nahrát na telefon, aby z Tebe nakonec nebyl ten špatnej _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
matejkorvin

|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
prides ju nasilne vystahovat a ona zavola policiu - porusovanie domovej slobody _________________ EDIT: viz pravidla fora
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:32 pm Předmět: |
|
|
jeslti si dobre vzpominam, tak nam na prednasce na pravu ve skole rikali, ze ta vypoved 3 mesice, pak ona ma nekolik mesicu se vyjadrit, pak to muzes poslat dal a podobne... a prej tam klidne takhle dohromady muze bydlet skoro az rok a pul bez placeni. A nebo prej druha varianta: az bude pryc, vzit si stehovaky, nekam ji ty veci uklidit, vymenit zamky, a jeslti chce veci, at zaplati.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:34 pm Předmět: |
|
|
Jo a ještě co se týče té výpovědi nájemní smlouvy tak tu mám od ní podepsanou, tak že mám důkaz, že si ji převzala. A je tam momo jiné, že předání bytu zpět pronajímateli proběhne dne 11.3.2012. Tak že se nemůže vymlouvat, že o tom nevěděla.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: po březen 05, 2012 10:35 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | jeslti si dobre vzpominam, tak nam na prednasce na pravu ve skole rikali, ze ta vypoved 3 mesice, pak ona ma nekolik mesicu se vyjadrit, pak to muzes poslat dal a podobne... a prej tam klidne takhle dohromady muze bydlet skoro az rok a pul bez placeni. A nebo prej druha varianta: az bude pryc, vzit si stehovaky, nekam ji ty veci uklidit, vymenit zamky, a jeslti chce veci, at zaplati. |
Ano. To je právě ono. Že legální cestou se to může táhnou bůhví jak dlouho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|