|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | Gohan napsal: | | Zajímalo by mě jestli se proti tomu dá nějak bránit. Prostě nějak zařídit aby tě vyškrtli ze seznamu nebo tak něco. Nebo jestli to není narušování soukromí nebo něco takového. |
jednou jsem jel v mhd, kdyz prave takle nejakymu panovi volali a ten jim rikal, at ho vyskrtnou z toho seznamu, ze je spokojenej a nic nechce... ale jak to dopadlo ti tezko povim, tak treba je to mozny. |
Tohle jsem jim taky říkal, prý to není možné. Jenže ono to nemusí být možné jenom do té dobý když nevíš jak se proti tomu bránit. Když by jsi jim odpověděl "Ono to musí být možné protože ....." tak dost možná změní na to že máš pravdu. Takže budou zapírat do té doby než to prostě nějak ospravedlníš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
Tak ono stačí mít podepsanou smlouvu u operátora na paušál. Ve smlouvě jsou věčně odkazy na všeobecné podmínky, který nikdo nečte, protože mají tisíc stran. Tam se snadno může nacházet, že v případě potřeby můžou poskytnout číslo třetím stranám apod. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: út březen 06, 2012 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | jir.ka napsal: | | Gohan napsal: | | Zajímalo by mě jestli se proti tomu dá nějak bránit. Prostě nějak zařídit aby tě vyškrtli ze seznamu nebo tak něco. Nebo jestli to není narušování soukromí nebo něco takového. |
jednou jsem jel v mhd, kdyz prave takle nejakymu panovi volali a ten jim rikal, at ho vyskrtnou z toho seznamu, ze je spokojenej a nic nechce... ale jak to dopadlo ti tezko povim, tak treba je to mozny. |
Tohle jsem jim taky říkal, prý to není možné. Jenže ono to nemusí být možné jenom do té dobý když nevíš jak se proti tomu bránit. Když by jsi jim odpověděl "Ono to musí být možné protože ....." tak dost možná změní na to že máš pravdu. Takže budou zapírat do té doby než to prostě nějak ospravedlníš. |
nebo ti reknou ze te vyskrtli, a po nejakym case te zas zacnou otravovat. By se chtelo zeptat primo nekoho kdo tam dela, ale bohuzel neznam.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 07, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
Už asi 14 dní si nemůžu vzpomenout na jedno slovní spojení. možná mi poradíte.
Jak se říká frázi, když chci říct, že je třeba nějaký pojem velice mylně rozšířen v dané "obci sportovců, nebo prostě "vesnici"? Ono se to říká jinak a já si pořád nemůžu vzpomenout. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 07, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Kdo jinému jámu kopá, sám do ní sám? Ne to fakt nemyslím. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 07, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
myslíš jako synonymum ke slovům jako je obor, doména, branže.... nebo přímo nějaké slovní spojení, frázi?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
... utkvělá představa ? ... vžitý nesmysl ? .... pi.ovina ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:17 pm Předmět: |
|
|
picovina je spravne
ale nemyslis mytus? _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Nene, ani jedno, je to taková polofráze, je tam jedno specifické slovo, něco jako "obce" "vesnice" prostě daná oblast odvětví, ale za boha si na to nevzpomenu. Říkají to často i komentátoři mám pocit.
Ale jinak díky za další slova, do absolventky se hodí, aspoň tam nebudu mít furt těch několik slov, které tak rád používám. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Už asi 14 dní si nemůžu vzpomenout na jedno slovní spojení. možná mi poradíte.
Jak se říká frázi, když chci říct, že je třeba nějaký pojem velice mylně rozšířen v dané "obci sportovců, nebo prostě "vesnici"? Ono se to říká jinak a já si pořád nemůžu vzpomenout. |
urban legend?
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Nene, ani jedno, je to taková polofráze, je tam jedno specifické slovo, něco jako "obce" "vesnice" prostě daná oblast odvětví, ale za boha si na to nevzpomenu. Říkají to často i komentátoři mám pocit.
Ale jinak díky za další slova, do absolventky se hodí, aspoň tam nebudu mít furt těch několik slov, které tak rád používám. |
no ale picoviny v absolventce nepouzivej, oni by to nemuseli pochopit.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|