|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Joe Hallenbeck
|
Zaslal: po únor 27, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | ATTENTION ATTENTION!
Posilka na Purkyňkách má novýho majitele, snížil ceny, komunikace s obsluhou není jak kdyby se člověk bavil s osobou co má krámy, má otevřeno celý týden od 9:00 do 21:00
(nejedná se o reklamní sdělení, ale vždycky jsem na to fitko nadával, tak to byla povinnost) |
Jak snížil ceny? Nezdá se mi že by byl levnější, nebo ano?
Nicméně jestli je otevřeno i o víkendu, tak super. Když bylo zavřeno o víkendu, tak to mi trochu vadilo, asi se tam zajdu podívat! Mám to kousek ze školy i z domu. :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Joe Hallenbeck
|
Zaslal: po únor 27, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kebabking

|
Zaslal: po únor 27, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po únor 27, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
To už docela dlouho nefunguje, fitko tam najdeš, ale dámské .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po únor 27, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 27, 2012 11:20 pm Předmět: |
|
|
Stroju je tam dost a kvalitni, zavazi malo, stojan na drepy neni, jednorucky jen do 30kg, cena docela vysoka. Osobne nedoporucuji. Je to klasicke hotelove fitko pro hosty (vetsinou zahranicni) pro ne z 90% dostacujici. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ricky1
|
Zaslal: po únor 27, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
Dik, takze to ne. A fitness v Boby je na tom jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
Taky by mě zajímalo jak je na tom BOBY, hlavně s cenama, slyšel sem, že zavedli jakousi dopolední permanentku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: | | Taky by mě zajímalo jak je na tom BOBY, hlavně s cenama, slyšel sem, že zavedli jakousi dopolední permanentku. |
jednorázový vstup mezi 12-16 hod 60 Kč, jinak 80 Kč
měsíční vstup mezi 12-16 hod 590 Kč, měsíční obyč 900 Kč (snad si to pamatuju dobře)
3x velká osa, jednoruček dostatek
kvalita strojů dost upadá, obzvláště aero
kolem čtvrté a šesté tam bývá dost plno _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Rahorus
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | | Rahorus napsal: | | Taky by mě zajímalo jak je na tom BOBY, hlavně s cenama, slyšel sem, že zavedli jakousi dopolední permanentku. |
jednorázový vstup mezi 12-16 hod 60 Kč, jinak 80 Kč
měsíční vstup mezi 12-16 hod 590 Kč, měsíční obyč 900 Kč (snad si to pamatuju dobře)
3x velká osa, jednoruček dostatek
kvalita strojů dost upadá, obzvláště aero
kolem čtvrté a šesté tam bývá dost plno |
Já tam byl naposled tak před třema rokama, to stál vstup tuším 90Kč. No dost o tom BOBY přemýšlím. Jen aby tam nebyly ohnutý osy jak vedle ve VALCU
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:27 am Předmět: |
|
|
| Rahorus napsal: |
Já tam byl naposled tak před třema rokama, to stál vstup tuším 90Kč. No dost o tom BOBY přemýšlím. Jen aby tam nebyly ohnutý osy jak vedle ve VALCU |
Jj ve Valcu jsou ty osy uz skoro do pulkruhu
Co si pomatuju, tak v Boby byly strasne povolene zavazi u jednorucek, jinak to tam bylo celkem fajn. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:41 am Předmět: |
|
|
Měsíční 950, jinak to Bosorka napsala naprosto přesně  .
Ty jednoručky povolený trochu jsou, ale nezdá se mi, že by se to mělo rozletět, jak se mi jednou stalo jinde  .
Osy nijak zvlášť ohlé nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 5:44 pm Předmět: |
|
|
Tak jako co to je... včera mě přesně v 9.20 začnou vyhazovat z Big1klubu že zavíraj a dneska v ústřici milé zdražení jednorázový vstupenky o 20% :D. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
Tak já si pořizuju permci i když tu taky zdražili, ale ne tak šíleně... Ale jak to pujde budu chodit do Big1 na hlavák...jestli teda ještě nějakou dobu pobudu v Brně. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|