|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že vzhledem k tomu, jak probíhala naše vyúka běhěm těch 3 let by to i někteří zcela pochopili. Jsem tam rovnou mohl nastoupit jako kantor.
Pořád nic, asi to naznačím pantomimou, protože se to tu blíží pomalu k aktivitám.  Až to někdo napíše, tak mu pošlu zlatýho bludišťáka. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Mezi kulturisty panuje totiž plno mýtů, kterými se bohužel stále velká část této „obce“ sportovců řídí. |
Už jsem to napsal předtím takhle, ale jestli si někdo vzpomene, tak má bod.
ABS odevzdáváme až na konci dubna. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 07, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
eSko-
spolek, sdružení, asociace, organizace, svaz, cech
?? fakt nevím _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 1:40 am Předmět: |
|
|
Co třeba sektor, branže, úsek, obor...?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 9:05 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | citace: | | Mezi kulturisty panuje totiž plno mýtů, kterými se bohužel stále velká část této „obce“ sportovců řídí. |
Už jsem to napsal předtím takhle, ale jestli si někdo vzpomene, tak má bod.
ABS odevzdáváme až na konci dubna. |
Ja myslim ye to co si chtel se pouziva ve smyslu to podstatne jmeno jako prislovce a k nemu hned to slovo obec..
Tzn : Panuje totiz plno mytu, kterymi se znacna cast kulturisticke obce stale ridi. _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
Jo to zní dobře, ale nenapadá tě něco kromě obce? Furt mi to slovo tam nějak nesedí a mám to zafixovaný s nějakým jiným podstatným slovem. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt březen 08, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
Sere me, ze moji matce vykradli uz po druhy za 2 mesice auto nejaky mistni fetky. Kazdej vi, kde se u nas ve meste vari drogy, ale nikdo s tim nic nedela. Ani by me to nesralo, kdyby ovsem mama nebyla nemocna a tohle ji akorat zbytecne pritizi, coz potrebuje ze vseho nejmin. Hlavne ze mestska policie se chlubi tim, jak vykazala maly deti z ledu, protoze to je nebezpecny. Bych blil z toho. Proc takovyhle lidi proste na miste nezastreli? A nebo proste useknout tuku a kazdej si na nej da pozor!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
sere me bagr _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:50 am Předmět: |
|
|
... tak si hraj s něčím jiným :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:52 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... tak si hraj s něčím jiným :o) |
Hmm asi si pujdu koupit jerab nebo traktor :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Jo to zní dobře, ale nenapadá tě něco kromě obce? Furt mi to slovo tam nějak nesedí a mám to zafixovaný s nějakým jiným podstatným slovem. |
Tak tam dej tu spanelskou vesnici, to zni dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|