|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 12:06 pm Předmět: |
|
|
Ona to asi nakonec bude ta obec, nebo fakt nevím. Jo a ta druhá věta, to můžu použít tak do svých článků, do abs nevím nevím... ale když už tam mám tu pi.ovinu, co jste mi tu radily, tak proč ne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 1:19 pm Předmět: |
|
|
Sere mě nějaký zasraný streptokok, co mám v krku
Žádná teplota, nic mě nebolí, jen v krku. Preventivně u lékaře (bo minule jsem to neřešil a skončil se super rozjetou angínou), udělal mi stěry a dostal jsem antibiotika, zákaz námahy (papa fitko, box).
Neschopenku jsem odmítnul, bo musím makat. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
To já mám stafylokoka v kůži. Už několik let mám problémy s akné, až teď mi jedna imunoložka udělala odběry a zjistila zvýšenou hladinu takovou, že prej se s tím budu léčit ještě tak rok... Hlavně že ty blbky dermatologožky cpou lidem furt nějaký preparáty, místo aby se snažily dopátrat příčiny. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:08 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | grogy napsal: | Proč, doprdele, nemůže každýho herce dabovat jenom jeden člověk? To mě vždycky nasere, mám několik filmů s oblíbeným hercem a nějakým dabingem, potom si stáhnu další film s tímtéž hercem, a mluví to nějakej kokot. na to se nedá koukat, kurva |
na to jedina rada..divej se na originalni zneni.. |
To máš pravdu no...ale to si ten film zase tak neužiju
Fakt nechápu proč to tak kurvíjou, kteréni.
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
Dabing bych zrušil úplně. Dabing je kurvení filmu, nic jiného!!!
A těm, kteří nechtějí číst titulky a vychutnat si film nebo umět jazykem bych vzkázal, ať koukají na ty naše "povedené české pecky".
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Sere mě nějaký zasraný streptokok, co mám v krku
Žádná teplota, nic mě nebolí, jen v krku. Preventivně u lékaře (bo minule jsem to neřešil a skončil se super rozjetou angínou), udělal mi stěry a dostal jsem antibiotika, zákaz námahy (papa fitko, box).
Neschopenku jsem odmítnul, bo musím makat. |
Taky jsem měl. Od ledna 2011 do září 5 angín, tak jsem si nechal vyndat mandle a teďkom pohoda, od tý doby snad jen rýmička :-). Jen jsem s tím byl ale 3 tejdny a váha šla hodně dolů jak nesmíš moc jíst.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
| bajt napsal: | Dabing bych zrušil úplně. Dabing je kurvení filmu, nic jiného!!!
A těm, kteří nechtějí číst titulky a vychutnat si film nebo umět jazykem bych vzkázal, ať koukají na ty naše "povedené české pecky". |
hm....to je totální píčovina.
kvůli tomu že ty koukáš na originál by se měl dabing zrušit? prober se....
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:58 pm Předmět: |
|
|
Dabing by se nemel rusit, jen omezit a nevnucovat ho vsem. Nekdy si rikam, ze si z nas delaji prdel, kdyz daji do kin film pouze s dabingem. Kdyz jdu do kina, tak tam nejdu jen kvuli pohyblivym obrazkum, ale i kvuli hereckym vykonum, z nichz mluvenej projev je imho 50% vykonu. A o tech 50% nechci byt ochuzenej tim ze se to nejakej vojta kokotek snazi preplacnout svym hlaskem a trefit se do lipsyncu. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
dabovanej Al Pacino :D ... sakra jak já nerad slyším slovo dabing
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
dabing je tak trochu zlo, ale zase nadruhou stranu nektery filmy i serialy jsou s ceskym dabingem vynikajici.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
Ja si take radeji a to zejmena kvuli anglictine stahuju (edit: vlastne kupuju  ) filmy v originale. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 10, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
Trochu vic jsem ted zacal císt diskuze pod clanky na MW, ale kam se podivam, tak tam je v hlavni roli RANDO. Opravdu nechapu, ze mete nervy na ty vecne dohady uplne o hovno. Ze zacatku to mozna bylo vtipne, ale 1000x opakovany vtip prestava byt vtipem a fatk se divim, ze s nim ztracite cas _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|