|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 3:47 pm Předmět: |
|
|
Dík. :)
Z druhý fotky na třetí jsem shodil 5 kilo tuku a váha se přitom nehla ani o píď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
Moocha: progress jasnej... hlavně geneticky takový záda, na kterejch můžeš mít fakt pěkný X-ko, což sem ti ale asi už psal do logu
nejsi tam ale maličko předkloněnej? kdyby si se zaklonil (stál rovně), tak by ti měly vylezt prakticky všechny svaly na zádech a laty s trapézama hlavně
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
Jo, mam hrb. Ramena mi jdou šíleně dopředu, nějak ale nevím, co s tím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jo, mam hrb. Ramena mi jdou šíleně dopředu, nějak ale nevím, co s tím. |
kúpiť pajonček _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Jo, mam hrb. Ramena mi jdou šíleně dopředu, nějak ale nevím, co s tím. |
Dřív jsem to měl podobně kvůli zkrácenému prsnímu svalstvu (vždycky jsem měl kozy jak vozy a jak jsem začal v pubertě cvičit, byl to fofr...), ale jakmile jsem se zaměřil na strečink hrudníku a pořádnému tréninku zad, tak se to docela srovnalo. Resp. nesrovnalo se to úplně, ale už si toho nevšimneš. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 5:15 pm Předmět: |
|
|
Tur: Proč né rovnou kosmodisk?
Strečovat kozy a trénovat záda, píšu si
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
Moocha dobrý, změna k lepšímu tam je patrná ...
... ale ten kámoš na fotce uprostřed - trochu vtěrka, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 6:34 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | Moocha dobrý, změna k lepšímu tam je patrná ...
... ale ten kámoš na fotce uprostřed - trochu vtěrka, ne ? |
Myslíš odraz v zrcadle?
A už se kroťte, goustrajdr je hambář, co si honí ego na netu a asi ani neumí moc dobře anglicky, ale to sem fakt nepatří.
|
|
| nahoru |
|
 |
Goustrajdr

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | co si honí ego na netu a asi ani neumí moc dobře anglicky, ale to sem fakt nepatří. |
tak teď si dokázal svojí demenci myslíš jakou goustrajdr a šwarcenégr jo? to nemůžeš myslet už fakt vážně
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
Ne každá urážka musí být fakt :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Kiri

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 11:19 am Předmět: |
|
|
hooodně dobrý  kolik měříš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|