|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 10:21 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | kubaz napsal: | jen tak dál sportovci, jedina utecha pro me je ta, ze vypadate jak vypadate |
Člověk by si měl v první řadě užívat života a ne řešit nějakej špíček ...tak to tak nežer kubazi |
True story, ale zase na druhou stranu mu to neberme, je mladej, ma svoje idealy, poprve si zaplatil trenera a tak mu nase snazeni, kdy bereme posilovani jako free time hobby, pripada jako ztrata casu :) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 4:54 pm Předmět: |
|
|
Ožrat se umí každej píčus.
...jen můj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 5:06 pm Předmět: |
|
|
On občas utratí 200 za hospodu, ty Kubazi zase 4000 za lázně.
Takže to Grimleymu ještě zbývá 3800 na maso ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 5:08 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | grimley ocividne mas velmi bidny zivot, protoze jestli je pro tebe uzivani si zivota rovno chlastu a huleni, tak te uprimne lituju, to ja si radsi zajedu na dovolenou, nebo treba nejaky pekny vikend v laznich, nebo si dam v restauraci steak a doutnicek |
chápeš, že on z těch věcí vytěží podobné pocity a zážitky, jako ty z dovolené, víkednu v lázních, steaku a doutníčku? rozumíš tomu, to je celá pravda ve své nahotě... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | cipinku bohuzel to chapu... a je mi z toho docela zle
moocha nechapu proc do toho tahas penize, jestli se schopny sehnat si na hospodu tak si sezene i na jiny veci, kdyz bude chtit a udal sem jen priklad, inteligentni zabavy je na svete vic, ale holt to lidi moc neznaj, proc asi |
Z pojmu "inteligentni zábava" mi vstávají chlupy na zádech
Hodní chlapci bavící se návštěvou lázní, divadla či dovolenou v Chorvatsku jsou sice páteří společnosti, ale jejich život bych většinou nenazval zajímavým a zábavným ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Což je ale věc názoru, mě osobně láká život jak ty říkáš hodného chlapce víc, než se bavit tím, že dám obden 4 kousky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | kubaz napsal: | cipinku bohuzel to chapu... a je mi z toho docela zle
moocha nechapu proc do toho tahas penize, jestli se schopny sehnat si na hospodu tak si sezene i na jiny veci, kdyz bude chtit a udal sem jen priklad, inteligentni zabavy je na svete vic, ale holt to lidi moc neznaj, proc asi |
Z pojmu "inteligentni zábava" mi vstávají chlupy na zádech
Hodní chlapci bavící se návštěvou lázní, divadla či dovolenou v Chorvatsku jsou sice páteří společnosti, ale jejich život bych většinou nenazval zajímavým a zábavným ... |
Zatím si užívej dětských let a obly každý rožek v ulici, až budeš mít děti, tak si do těch lázní ještě rád zajedeš
Neboj, ono i to chlastání a posedávání s kamošema u piva tě jednou omrzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
harry
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
Já hulím dost, hulil jsem xkrát před tréninkem, milionkrát po tréninku, ničemu to nevadí. Jen před thai boxem to bylo na prd
Po tréninku ideální varianta, jak toho do sebe dostat co nejvíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|