| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 05, 2012 4:00 pm Předmět: |
|
|
no ne ze by me to nenapadlo  takovej mix s dobrou vodkou by nemusel bejt spatnej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 05, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
Ze ty chces mit porad napumpene bicaky :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 05, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
pumpa je jenom prijemnej vedlejsi efekt _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po březen 05, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
komako
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 1:55 am Předmět: |
|
|
cca 30 minut po tom ako si dam assault ma zacne vzdy svrbiet koza po celom tele.dal som to vyskusat aj kamaratovi a ties to citil. stalo sa to aj niekomu inemu ci mam iba ja blbu pixlu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 3:46 am Předmět: |
|
|
To muze byt jen slaba reakce na beta alanine. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 7:08 am Předmět: |
|
|
| komako napsal: | cca 30 minut po tom ako si dam assault ma zacne vzdy svrbiet koza po celom tele.dal som to vyskusat aj kamaratovi a ties to citil. stalo sa to aj niekomu inemu ci mam iba ja blbu pixlu? |
me se to stava pokazde jak rekl draper je to reakce nejspis na ten beta alanin ale pouzivam to i tak stoji mi to za to
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
ja to mel jenom poprvi, zaclo me jakoby hrat a mravencit na zadech a krku, ale bylo mi to teda spis prijemny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
Najděte si na googlu Beta Alanine tingling, téměř každého to svrbí a je to běžný jev při použití BA.
|
|
| nahoru |
|
 |
komako
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
ok ok chapem :D ale ked som si skusil dat tu novsiu verziu assaultu tak mi to uz nerobilo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Potvrzuji. Po té, co jsem dobral dárkové pytlíčky Assaultu (díky za ně dobrý muži ) jsem otevřel koupenou butelečku No-xplodu a to je nic. To se mnou vůbec nic nedělá. |
Ja mel malem infarkt po Xplodu. Si nedokazu predstavit co by semnou udelal assault to bych po prvni davce asi nebyl mezi zivymi
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
kurna, to si mam ten assault fakt kupit?take CHVALOSPEVY som uz dlho nepocul
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 12, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
je to naozaj kvalitna vec _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |