Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 485, 486, 487 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
e-witch

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... chápu, ... jen u toho příště tolik necvrlikej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... ptáci, co ve 4h ráno nespí

Jo presne tohle sralo vcera....
Jeden den mne svitil do postele mesic, protoze byl uplnek, dalsi den pod oknama bagrujici bagr a vcera cely rano rvou ptaci.... Tezkej to zivot
Rostislaw

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

e-witch napsal:
... ptáci, co ve 4h ráno nespí

A nejenom ptáci, jak to tak čtu. Příště si dej špunty do uší.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co bych dal za ptáky. O ulici vejš se loni? zabydleli dva zkurvený Ukrajinci s ratlíkem. Ratlíka něco ošukalo a najednou jich tam běhalo ŠEST. Postupně to někdo nějak eliminoval (asi policie), takže už jsou "jen" tři. Ti zmrdi se o ně nijak zásadně nestarají, a ti zkurvení čoklové tu řvou klidně do jedný ráno - stačí, aby se něco přiblížilo na 30 metrů k plotu. Psy moc rád nemám, ale větší/velký rasy jsou vcelku klidný. Tihle malí zasranci jsou ale tak na postřílení. To se nedá
U.B0B

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veterináři našli tuny špatně označených klobás. Mířily do sítě Albert
zase chyba jednotlivce???
a co me sere? ze v Nemecku i v Rakousku maji potraviny za nase ceny, ale s jejich kvalitou (samo lepsi - max 40% masa v párcích tezko hledat - u nas noproblem) a kdyz navic vezmu v potaz jejich prumernou vyplatu a tu nasi ... na bliti ...
Izman

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Co bych dal za ptáky. O ulici vejš se loni? zabydleli dva zkurvený Ukrajinci s ratlíkem. Ratlíka něco ošukalo a najednou jich tam běhalo ŠEST. Postupně to někdo nějak eliminoval (asi policie), takže už jsou "jen" tři. Ti zmrdi se o ně nijak zásadně nestarají, a ti zkurvení čoklové tu řvou klidně do jedný ráno - stačí, aby se něco přiblížilo na 30 metrů k plotu. Psy moc rád nemám, ale větší/velký rasy jsou vcelku klidný. Tihle malí zasranci jsou ale tak na postřílení. To se nedá

Hm jak to tak ctu tak zlati jehovisti podemnou a komunisti s deckem nade mnou :D :D

Jinak ptaci me take se... copak si necetli vyhlasku ze do 6ti rano je nocni klid a nemelo by se rusit a delat povyk : (
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokuta DVACET TISÍC. To je nějaká recese?
Já bych jim napařil milion, oni by si to příště možná rozmysleli.
Ahold začíná být takovýmahle prasárnama legendární, zdá se mi.
Bombay

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To, že nemůžu vložit video z youtube.
Postup stejný jako vždy, ale neobjeví se.

Seru na to
Spazik

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
Spazik napsal:
Octopuss napsal:

Nesmysl. Ten dabing je jednak dobrej, a za druhý je geniální překlad. To ale člověk ocení a pochopí jedině když umí hodně slušně anglicky.
Zrovna Pulp je jeden z mála filmů co se vyplatí mít v obou verzích.

No geniální teda moc není, spíš bych řekl, že obsahuje i tu a tam trošku chybku nebo nelogiku, viz. "mluví se v cože anglicky?"

Já se třeba anglicky naučil prakticky jen sledováním filmů, seriálů a her. Je to daleko nejjednodušší, nejlevnější, nejúčinnější a nejzábavnější, pokud vynecháme pobyt v cizí zemi.

sledováním filmů ses naučil mluvit, a pak se probudil zpocenej...

A ty ses naučil jak mluvit česky? Že si poslouchal jak mluví rodiče a lidi okolo tebe, troubo... :-) Proč asi myslíš, že hluchý lidi neumí ani mluvit.
Luster

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ted sem si vsiml, ze mi nekdo zredukoval podpis
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
cipinek napsal:
Spazik napsal:
Octopuss napsal:

Nesmysl. Ten dabing je jednak dobrej, a za druhý je geniální překlad. To ale člověk ocení a pochopí jedině když umí hodně slušně anglicky.

No geniální teda moc není, spíš bych řekl, že obsahuje i tu a tam trošku chybku nebo nelogiku, viz. "mluví se v cože anglicky?"

Já se třeba anglicky naučil prakticky jen sledováním filmů, seriálů a her. Je to daleko nejjednodušší, nejlevnější, nejúčinnější a nejzábavnější, pokud vynecháme pobyt v cizí zemi.

A ty ses naučil jak mluvit česky? Že si poslouchal jak mluví rodiče a lidi okolo tebe, troubo... :-) Proč asi myslíš, že hluchý lidi neumí ani mluvit.

Naučil jsi se mluvit že jsi se pokoušel napodobovat zvuky, ne že jsi jen pasivně poslouchal. Ale nechci se vám plést do hádek, občanky si trhejte mezi sebou
Já v Anglii nějakou dobu žil, vím co je to žít mezi rodilými mluvčími, takže narozdíl od vás budu kapku opatrnější v hodnocení ovládání cizích jazyků a nehodlám se plést do debaty umí/neumí a jak.
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Spazik napsal:
cipinek napsal:
Spazik napsal:
Octopuss napsal:

Naučil jsi se mluvit že jsi se pokoušel napodobovat zvuky, ne že jsi jen pasivně poslouchal. Ale nechci se vám plést do hádek, občanky si trhejte mezi sebou
Já v Anglii nějakou dobu žil, vím co je to žít mezi rodilými mluvčími, takže narozdíl od vás budu kapku opatrnější v hodnocení ovládání cizích jazyků a nehodlám se plést do debaty umí/neumí a jak.

no spíš jsi to nikdo nepamatujeme,copak jsi nikdo pamatuje kdy poprvé promluvil ,určitě nikdo nenapodoboval strejdu nebo táta a opakoval to po něm -člověk jsi ani pomalu nepamatuje kdy začal chodit
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 1:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Take si myslim, ze naucit se jazyk na zaklade sledovani filmu je trochu odvazne tvrzeni. Muze ti to maximalne pomoct v poslechu a trochu si ten jazyk zazit, ale nejakou slovni zasobu mit musis a mluvit te to take nenauci. Ja jsem mel kdysi, troufam si rict, celkem slusnou slovni zasobu, protoze jsem se tomu hodne venoval, horsi to bylo s mluvenim, ted jsem angl. dost dlouho nepouzival, takze jsem i dost zapomnel, ovsem mam tu prakticky cely den pustene jedno oblibene anglicke radio + koukam na filmy predevsim v anglictine a kdyz je nejake slovicko, ktere znam, ale nemohu si vybavit vyznam, tak ho hned napisu do slovniku a timhle jsem si celkove tu slovni zasobu zase pekne ozivil, ale jak rikam, myslim, ze bez slovni zasoby se jen tak z filmu jazyk nenaucis ani omylem. A mluveni v praxi to uz je zase dalsi vec, takze souhlas s Mablungem.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já neříkám, že jsem pouze sledoval filmy, souběžně jsem měl angličtinu např. na střední a vysoké škole, ale to jen jen třeba 2h týdně, kde se člověk naučí ten základ a gramatiku.
Taky netvrdím, že bych hned mohl jít pracovat do BBC, ale ovládám ji na takové úrovni, že můžu sledovat většinu angl. pořadů nebo filmů v původním znění bez titulků a pracuju ve firmě, kde se mluví anglicky.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Take si myslim, ze naucit se jazyk na zaklade sledovani filmu je trochu odvazne tvrzeni. Muze ti to maximalne pomoct v poslechu a trochu si ten jazyk zazit, ale nejakou slovni zasobu mit musis a mluvit te to take nenauci. Ja jsem mel kdysi, troufam si rict, celkem slusnou slovni zasobu, protoze jsem se tomu hodne venoval, horsi to bylo s mluvenim, ted jsem angl. dost dlouho nepouzival, takze jsem i dost zapomnel, ovsem mam tu prakticky cely den pustene jedno oblibene anglicke radio + koukam na filmy predevsim v anglictine a kdyz je nejake slovicko, ktere znam, ale nemohu si vybavit vyznam, tak ho hned napisu do slovniku a timhle jsem si celkove tu slovni zasobu zase pekne ozivil, ale jak rikam, myslim, ze bez slovni zasoby se jen tak z filmu jazyk nenaucis ani omylem. A mluveni v praxi to uz je zase dalsi vec, takze souhlas s Mablungem.

Ono je podstatně jednodušší naučit se žvanit, ale tomu se ještě nedá říct umět jazyk
Já měl angličtinu ve škole od druhý třídy, ale upřímně řečeno jsem se až do maturity naučil hovno (byť základy mi to samozřejmě dalo, to zase jo).
Troufnu si tvrdit, že umím fakt hodně dobře, ale drtivou většinu jsem se naučil sám. Jak? Hraním počítačových her Samozřejmě ne Counter Strikem a Quakem, ale takovejma kde je tuna textu a miliarda neznámejch slov. Pak když jsem byl větší, začal jsem hrát onlinovky (a zkurvil si život ) a kecat s lidma naživo při raidech apod.
Plus jsem pak začal číst knížky v originále, což už teda nebyla prdel, ale i to se dá.
Umět číst a psát a trochu pochopit gramatiku je základ, mluvení je podstatně míň důležitý, resp. rozmluvit se je otázka pár (intenzivních) týdnů.
Vždycky mě srali machýrci nebo pipiny co byli (y) rok v tý emerice nebo v Anglii jako au pair a pak tu dělali ramena, jak jsou dobrý a dokonce se ještě v některých případech pokoušeli učit (to už je ale naštěstí hodně dávná minulost).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 485, 486, 487 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: