M@SS BUiLDiNG ROUTiNE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - M@SS BUiLDiNG ROUTiNE  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> M@SS BUiLDiNG ROUTiNE
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On ten multipress bude v tomhle trochu problém, ten tě nikdy nepustí v optimální dráze. Navíc když máš dlouhý ruce, je ještě těžší se tam nějak poskládat.

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
Hosi, k Multipresu asi tolik. ja cvicivam uz nekolik let ( brano za dobu co jsem cvicil celkem) sam. bez sparinga a hodne ze cviceni jsem si daval na MP a nemel jsem s tim problem. Je to otazka vkusu, moznosti atd. Pokud si je nekdo jistejsi na MP je tato volba ciste na nem. No muj pohled na vec.

Co se tyka provedeni cviku tam veci jinou najit si spravnou techniku a cvicit bez bolesti. cviceni s bolesti je spatne at uz jde o cokoliv rekl bych, ale zkus poresit techniku.

To je taky pravda, kdyz cvicis sam, tak je MP dobrej pomocnik, takovy vahy bych si sam na volne nelajznul, treba tech 132 na drep sme ani nevim proc malem nevytahl, idkyz pak 142 v klidu, a co stim sam na volne bych si nechtel ani predstavit, ja vim, nekam to zahodit co jinyho, tady to jednduse zacvaknu bez rizika a je po problemu. U BP jsem po sobe jednou z 105kg roloval a zebra me boleli 3 dny potom...technika, ok, zkusim priste 107 z uzsim uchopem, lokty pod osou, z dotykem...
madball

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
honzik833 napsal:
Hosi, k Multipresu asi tolik. ja cvicivam uz nekolik let ( brano za dobu co jsem cvicil celkem) sam. bez sparinga a hodne ze cviceni jsem si daval na MP a nemel jsem s tim problem. Je to otazka vkusu, moznosti atd. Pokud si je nekdo jistejsi na MP je tato volba ciste na nem. No muj pohled na vec.

Co se tyka provedeni cviku tam veci jinou najit si spravnou techniku a cvicit bez bolesti. cviceni s bolesti je spatne at uz jde o cokoliv rekl bych, ale zkus poresit techniku.

To je taky pravda, kdyz cvicis sam, tak je MP dobrej pomocnik, takovy vahy bych si sam na volne nelajznul, treba tech 132 na drep sme ani nevim proc malem nevytahl, idkyz pak 142 v klidu, a co stim sam na volne bych si nechtel ani predstavit, ja vim, nekam to zahodit co jinyho, tady to jednduse zacvaknu bez rizika a je po problemu. U BP jsem po sobe jednou z 105kg roloval a zebra me boleli 3 dny potom...technika, ok, zkusim priste 107 z uzsim uchopem, lokty pod osou, z dotykem...

Tak na volné si zas můžeš pomoct cheatingem, což u strojů dost dobře nejde, ale člověk zas musí mít dost soudnosti, aby věděl, kdy to už stačí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to pekne vystihnuty , myslim hned ten zacatek, tam kde zacinas nahore tam koncis dole, to je pripad MP = wrong way. U tlaku to zacnu na stejnem miste ale lokty posilam do oblasti zeber a tam pak jdou i JC a zadnej problem s ramenama. Jednoznacne je na vine draha u MP a ne uchop, tot muj nazor i zkusenost...

edit : celkem pekne je to videt 2:11 a dal
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdá se mi to, nebo ti jsou lokty nahoru? (tedy nejsou pod zápěstím, ae úplně jinde) to je taky solidní vražda kloubů - ale všech od zápěstí až po rameno
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
zdá se mi to, nebo ti jsou lokty nahoru? (tedy nejsou pod zápěstím, ae úplně jinde) to je taky solidní vražda kloubů - ale všech od zápěstí až po rameno

No asi vim co myslis, nevim jak to popsat, predstav si ze se snazis vytorit provedeni jako je na tom videu od 1:11 na MP (logicky nemuzu zacit nad hlavou a koncit pod bradavkama, kdyz bych lezel jak prkno a ktomu na MP) + si to toho dej mostovani, lokty a zepesti mam v zakrytu z podledu z vrchu, akorat ze lokdy se snazim tlacit dopredu a cinku spostim i taham z urovne pod bradavkama...na videu zacinaji s natazenejma rukama kolmo nad hlavou, ja je mam jako by smerem k brichu v mirnem uhlu, chapes ?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu, že ti tu byla vysvětlena technika a i to, co děláš za chyby ;)

Teď je asi řada na tobě, co s tím uděláš.
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Chápu, že ti tu byla vysvětlena technika a i to, co děláš za chyby ;)

Teď je asi řada na tobě, co s tím uděláš.

A co stim mam delat ? Ja to porad nejak nechapu, jedina rada byla uzsi uchop, coz uz jsem zkousel nebo spis naopak, u neho jsem zacinal a prese na sirsi, a pak ten tvuj trick s trapezama, nevim jak si to mam uplne predstavit ale vic uz se na trapezy asi nepolozim nez ted u mostovani jak to delam ted...Jako kdyby sme se bavili o volnym provedeni tak to vsechno beru, ale takhle moc nevim ceho se chytit...

A jeste teda, jakej efekt, bude mit, kdyz bych zacal nejakym, zatim ciste reoretickym, zpusobem, jezdit az na hrudnik, co se zlepseni rustu tyce? Na kolik cca procent ty 2-3 cm udelaji, pokud teda ma nekdo predstavu ?
petr616

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poprosim CIZA o smazani tady tech cca 3 stranek + neco malo z minula. Jinak diky za odpovedi, zkusim zapracovat na tech loktech, ty vim ze me obcas ulitnou, snad brzo dam video s tech 5 x 117,5.
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

M@SS BUiLDiNG ROUTiNE - NoW SeRioUs
12.3.2012

- SMRDLACI TRENINK PO PRACI -

Bic/tric, nohy - predkop/zakop, shyby, bricho - hodinka na pohodu.
petr616

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.3.2012

Dneska super special Milk-Shake Ice coffe
Uz tak nejak uvazuju, ze bych sel do Assaultu, kdyz jdu po praci, coz je vetsinou krom nedele, tak by se neco fakt nakopavaciho hodilo, ten kofein z kafe je uz spis tak pro pocit...

TRENINK

Zada - MT
1 x 10 x 50 kg
1 x 8 x 80 kg
1 x 6 x 110 kg
1 x 5 x 130 kg
1 x 5 x 140 kg
1 x 5 x 150 kg
1 x 5 x 130 kg
1 x 5 x 160 kg
1 x 2 x 170 kg PR

1 x 8 x 130 kg MRS

Spokojenost jako svina, jeste zapracovat na nohach a tech 5 x 170 kg neni zas tak daleko, jak jsem si myslel. 150 slo uplne samo, ale hlavne technika good, coz jsem se fakt divil, u 160 uz to bylo horsi ale tezky jak jsem cekal to taky nebylo. Az tech 170, tady uz to bylo na spatny, jak zada tak nohy. Vsechno bez trhacek a pasku.

Ramena - tlaky s JC ve stoje
1 x 10 x 25 kg
1 x 5 x 30 kg
1 x 5 x 30 kg
1 x 5 x 27,5 kg
1 x 5 x 27,5 kg
1 x 5 x 27,5 kg

Cil je 5x5x30kg pod paralel, po tech mrtvolach je to celkem porod...

Shyby - CG podhmatem
5 x 5 x BW

Prvni dve serky v pohode, zbytek 3 + pauza + 2 mrzaci...

Zada - pritahy JC v predklonu
3 x 10 x 35 kg P/L

Kliky 2 sec vydrz v dolni poloze
1 x 15
1 x 10
1 x 8

Ono se to nezda, ale dodrzovat 2 sec a poctivy provedeni pro me co kliky vubec nedelam

Bricho - zkracovacky
1 x 20
1 x 15
1 x 10

Lytka jsem musel vynechat, uz nebyl cas.
magion

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakej mas jidelnicek? Ptam se proto, ze nekde musi byt chyba... tahas celkem pekny vahy ale tvy objemy tomu vubec neodpovidaji... bud je to genetikou nebo jidelakem, nebo obojim...
petr616

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
Jakej mas jidelnicek? Ptam se proto, ze nekde musi byt chyba... tahas celkem pekny vahy ale tvy objemy tomu vubec neodpovidaji... bud je to genetikou nebo jidelakem, nebo obojim...

No ja nevim, ja jsem celkem spokojenej, kdyz se podivam na Shootera, Guruhonzu, ted me nenapada zadnej dalsi endomorf nebo mezo/endomorf co cvici cca tak jak ja ty 2 roky, ikdyzta tady ti dva cvici myslim dyl. Pocitove se citim v pohode, vahu pouzivam akorat v diete a metr to stejny takze ani nejaky konkretni cisla nevim a neresim.

Jinak jidelak mam konecne vyladenej, stahl jsem sachry na cca 150-200g denne, coz je tak akorat, energie mam dost a hlad nemam, a konecne me to tolik neleze do tuku. 2-3 hodky mezi jidly, bilkoviny jsem poladil tak abych netrpel plynatosti, stridam prilohy i masa v jednotlivych jidlech, shake na noc. Treninky na krev, rucnik tricko durch v 90% treninku, jinak me to ani nebavi.

Nevim kde berete ze mam spatnej objem, ja i sam na sobe pozoruju ze je progres, a to se kazdej den vidim, takze je to jiny nez nekdo kdo me vidi treba po pul roce, zadny fotky jsem nedaval a pokud nekdo bere jako formu zaber z benche tak to bych neresil...

edit : jediny k jidelnicku co vim ze bych nemel,j e ze si nedokazu odeprit zeleninu ke kazdymu velkymu jidlu, zeleninovej salat mam v lednicce 365 dni v roce a snim tak 3 porce denne, samo ze v jidlech pred a po treninku a vetsinou k rani nebo dopoledni svacince...me to jinak nechutna.
petr616

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z nudy v praci sem si to zkusil spocitat, je to priblizne takovej prumernej jidelnicek v treninovej a netreninkovej den. gramaz je uvedena v prepoctu na bilkoviny/sacharidy ne celkovou vahu porce.

Netreninkovej den
8:00 protein 20g
10:00 Jogurt 15g 20g + vlocky 45g
12:00 sunka 100+ 2x polis 15g 15g
14:00 Obed 40g 60g
16:00 sunka 100g + 2x polis - 15g 15g
18:00 Vecere 35g 50g
20:00 vecere 2 15g 15g
22:00 shake 50g 10g
(tvaroh+2dcl mlika + 15g protein, pulka pred spanim, pulka v noci kdyz du na wc)

CELKEM : 205g bilkovin 230g sachry

Treninkovej den
8:00 protein 20g
10:00 Jogurt 15g 20g + vlocky 45g
11:00 sunka 100g + 2x polis 15g 15g
14:00 Obed 40g 60g
16:00 sunka 100g + 2x polis 15g 15g

TRENINK
po treninku protein 35g

18:00 Vecere 40g 65g
20:00 vecere 2 15g 15g
22:00 shake 50g 10g
(tvaroh+2dcl mlika + 15g protein, pulka pred spanim, pulka v noci kdyz du na wc)

CELKEM : 245g bilkovin 245g sachry

Je to tak akorat, mnozstvi s ktery nemam problem snist ani nemam hlad, bilkovin do sebe uz vic nedostanu, pak to je na plynovou masku...Nekdy je masa vic, nekdy min, nekdy vic prilohy + tam nepocitam sachry ze zeleninovyho salatu (rajce,okurka,paprika,cibule,olivy), kterej mam v prumeru ke 2-3 jidlum denne, bohuzel jak pred treninkem tak po treninku, me to proste chutna Takze cila se o par desitek gramu v ruzny dny hybou, ale v prumeru tech 200-220g bilkovin a 200 - 250 g sachru dostanu kazdej den (mozna se to nekomu zda malo sachru, ale momentalne vazim cca 103kg, takze za objemovku od CKD pred cca rokem narust pres 10kg, takze je zase co zhazovat,ale podle zrcadla bych rekl ze je to lepsi nez minulej rok, hlavne v pase, kdybych daval sachru treba o 100g denne vic, nemyslim si ze by to melo nejak pozitivni vlik na rust svalu, spis bych byl jak becka...)
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.3.2012

Dneska v Ostravskem UNNO Sport Centru, docela pekny a v prostorny, v 11 malo lidi a jeste k tomu jsem vychytal happy hour na vlez, obsluha hezka a mila, akorat misto lavicek tam maj spis takovy kresla k televizi, na me takovy strasne meky, ale to je o osobnich preferencich. Co jsem cekal a zklamalo me je durazna zadost o nekonzumovani vlastnich napoju.

TRENINK

Nohy - drepy s volnou
1 x 10 x 40 kg ??
1 x 10 x 60 kg
1 x 8 x 80 kg
3 x 5 x 120 kg
2 x 3 x 110 kg

Nevim kolik tam vazi osa na stojanu na drepy, tak sem dal univeralni vahu 20 kg. Je to asi o zvyku, ale na MP nohy znicim vic (jinej postoj) + si muzu dovolit vysi vahy.

Prsa - tlaky s JC v leze
1 x 10 x 30 kg
1 x 5 x 34 kg
1 x 5 x 36 kg
1 x 5 x 42 kg
1 x 5 x 36 kg
1 x 5 x 42 kg

No nechtel jsem to hnat do extremu, moc jsem toho posledni dobou kvuli praci nenaspal, ale na 45 kg bych si veril, vic nevim jestli bych si byl schopen sam zvednout nad hlavu. Kazdopadne je to super mit k dispozici jednorucky do 50 kg.

Zada - shyby dlane k sobe
3 x 5 x BW
1 x 3 + 1 x 2 x BW
1 x 3 x 1 x 2 x BW

Tady to maji vic od sebe, coz trosku zvysuje obtiznost, ale pekne to protahlo.

Ramena - tlaky s JC v sede
1 x 10 x 25 kg
1 x 8 x 28 kg
1 x 6 x 32 kg

Nevim, asi jenom pocit, ale zdaji se me ty JC nejaky lehci...

Zada - veslovani s T adapterem
1 x 10 x 70 kg
1 x 10 x 75 kg
1 x 8 x 80 kg

Biceps - JC ve stoje s vytacenim
1 x 10 x 20 kg
1 x 8 x 20 kg

Biceps - 21 s EZtou
2 x dokola s 10 + 10 kg

Triceps - kliky na bradlech
1 x 8 x BW
1 x 6 x BW

Hodne hluboko a divny bradla.

Triceps - stahovani lana
1 x 20 x 35 kg
2 x 10 x 45 kg

Triceps - lano za hlavou
2 x 8 x 35 kg

Triceps - kliky mezi lavickama
2 x 10

Bricho - prednozovani
4 x 10

Lytka na stroji - vypony ve stoje
1 x 120 kg
2 x 130 kg

Az zase budu nekdy v Ostrave, vim kam se stavim zacvicit, akorat to piti...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - M@SS BUiLDiNG ROUTiNE Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: