V44 Vita Complex Forte...

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - V44 Vita Complex Forte...  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> V44 Vita Complex Forte...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
koimbrense

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 2:20 pm    Předmět: V44 Vita Complex Forte... Odpovědět s citátem

:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozzi okamzite to vyhod do kose... ted uz vazne!
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z jaký konkurenční společnosti je tenhle člověk? Aminosar? Nutrend? Smartlabs? Promiň?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No když už nic, tak aspoň v tomhle divném dni pobavil...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kubaz

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz je tak divnej, tak mi odpovez na email (skfcr)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
kdyz se tak strasne nudis tak mi odpovez na email (skfcr)

Pošli mi, prosím, PM z jaké adresy a o čem byl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kubaz

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

máš to tam
magion

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co treba podat vysvetleni jak to tedy je? misto te bleskurychle zbabele cenzury?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vše jsem k tomu už napsal minule, tzn. nechápu trochu, jaké další vysvětlení myslíš. Navíc mám na starosti lepší věci, než se zabývat za účelem pomlouvání založeným novým uživatelem.
magion

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

praveze tomu nerozumim, absolutne nerozeznam kde je pravda a jeho prispevek vypadal celkem rozumne napsan.. zadny bezduvodny napadani se v nem nekonalo, vse popsal a oduvodnil, tak proto by me zajimalo jak to tedy doopravdy je?... ja sam si zkusim samozrejme o tom neco pohledat na zahranicnich servrech, ale uvital bych soudnou reakci a zduvodneni jeho pripadne lzi a ne jen cenzuru, to mi neprijde moc fer.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Více jsem k tomu uvedl zde:
https://forum.ronnie.cz/extrifit-v44-vita-complex-forte-t29553.html?highlight=v44

A zda-li to je nebo není fér. Z mého pohledu není fér přístup jejich. Každopádně mám na výběr dvě cesty - buď zjiťovat další fakta, ověřovat, dokládat a vysvětlovat (což jsem v malé části zvolil, viz screen v minulém příspěvku, odkaz výše) a nebo to neřešit, protože to je zbytečná ztráta času. Ze zkušeností z diskusí s podobnými "anonymy" volím aktuálně druhou cestu. Možná to může působit arogantně nebo jak píšeš Ty - zbaběle, ale z mého pohledu je to pragmatické využití času, kterého se mi vážně nedostává.

...

Btw. jak moc tomu produktu důvěřuji ukazuje tady stolek po mojí pravici pro moji spotřebu...

Petey

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co tie kapesniky?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tu fotku prohlížel a říkal si, tak čehopak se na ní kdo chytí... a vida
Luster

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
praveze tomu nerozumim, absolutne nerozeznam kde je pravda a jeho prispevek vypadal celkem rozumne napsan.. zadny bezduvodny napadani se v nem nekonalo, vse popsal a oduvodnil, tak proto by me zajimalo jak to tedy doopravdy je?

+1

a btw nebylo to uplne o tom samym co minule, takze by nebyla od veci adekvatni odpoved, ale zaver si takhle muze udelat kazdej sam.. verim, ze kdyby mel vyrobce uplne cisty svedomi, tak pro nej bude reakce jedine prinosem
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvrzení "kdyby měl výrobce čistý svědomí, tak by..." je na úplně stejné úrovni jako nedávné "říkal mi trenér, že se to nyní určitě vyrábí v Polsku".

Btw. věta "tak pro nej bude reakce jedine prinosem" bohužel v internetových diskusních fórech skutečně už neplatí. Ke škodě všech zúčastněných...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - V44 Vita Complex Forte... Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: