| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
koimbrense
|
Zaslal: út březen 13, 2012 2:20 pm Předmět: V44 Vita Complex Forte... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
magion

|
Zaslal: út březen 13, 2012 2:25 pm Předmět: |
|
|
Frozzi okamzite to vyhod do kose... ted uz vazne! _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 13, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
z jaký konkurenční společnosti je tenhle člověk? Aminosar? Nutrend? Smartlabs? Promiň?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 13, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
No když už nic, tak aspoň v tomhle divném dni pobavil...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 13, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | kdyz se tak strasne nudis tak mi odpovez na email (skfcr) |
Pošli mi, prosím, PM z jaké adresy a o čem byl.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út březen 13, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
a co treba podat vysvetleni jak to tedy je? misto te bleskurychle zbabele cenzury? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 13, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
Vše jsem k tomu už napsal minule, tzn. nechápu trochu, jaké další vysvětlení myslíš. Navíc mám na starosti lepší věci, než se zabývat za účelem pomlouvání založeným novým uživatelem.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út březen 13, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
praveze tomu nerozumim, absolutne nerozeznam kde je pravda a jeho prispevek vypadal celkem rozumne napsan.. zadny bezduvodny napadani se v nem nekonalo, vse popsal a oduvodnil, tak proto by me zajimalo jak to tedy doopravdy je?... ja sam si zkusim samozrejme o tom neco pohledat na zahranicnich servrech, ale uvital bych soudnou reakci a zduvodneni jeho pripadne lzi a ne jen cenzuru, to mi neprijde moc fer. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 13, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
Více jsem k tomu uvedl zde:
https://forum.ronnie.cz/extrifit-v44-vita-complex-forte-t29553.html?highlight=v44
A zda-li to je nebo není fér. Z mého pohledu není fér přístup jejich. Každopádně mám na výběr dvě cesty - buď zjiťovat další fakta, ověřovat, dokládat a vysvětlovat (což jsem v malé části zvolil, viz screen v minulém příspěvku, odkaz výše) a nebo to neřešit, protože to je zbytečná ztráta času. Ze zkušeností z diskusí s podobnými "anonymy" volím aktuálně druhou cestu. Možná to může působit arogantně nebo jak píšeš Ty - zbaběle, ale z mého pohledu je to pragmatické využití času, kterého se mi vážně nedostává.
...
Btw. jak moc tomu produktu důvěřuji ukazuje tady stolek po mojí pravici pro moji spotřebu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 13, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | praveze tomu nerozumim, absolutne nerozeznam kde je pravda a jeho prispevek vypadal celkem rozumne napsan.. zadny bezduvodny napadani se v nem nekonalo, vse popsal a oduvodnil, tak proto by me zajimalo jak to tedy doopravdy je? |
+1
a btw nebylo to uplne o tom samym co minule, takze by nebyla od veci adekvatni odpoved, ale zaver si takhle muze udelat kazdej sam.. verim, ze kdyby mel vyrobce uplne cisty svedomi, tak pro nej bude reakce jedine prinosem _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 13, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
Tvrzení "kdyby měl výrobce čistý svědomí, tak by..." je na úplně stejné úrovni jako nedávné "říkal mi trenér, že se to nyní určitě vyrábí v Polsku".
Btw. věta "tak pro nej bude reakce jedine prinosem" bohužel v internetových diskusních fórech skutečně už neplatí. Ke škodě všech zúčastněných...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |