Další pc trapnej dotaz...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 125, 126, 127  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz...  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Další pc trapnej dotaz...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frozz: Nainstaluj jen jeden. Když budou problémy, odinstaluj a zkus jiný.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frozz: taky bych doporucoval pouzivat jenom 1 balik (coz neplati v pripade ze clovek pouziva treba ten Mega pack a 64-bit pack ... ty by se ze svy podstaty prat nemely).
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
jak stahnout do pc video z FB?

První výsledek Google dotazu vyhodil http://www.downfacebook.com/, ale nezkoušel jsem to, tak nevím jestli to jde nebo to je vir
(ale spíš ne, protože saveyoutube.com funguje dobře :P)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Peter Ustinov napsal:
jak stahnout do pc video z FB?

První výsledek Google dotazu vyhodil http://www.downfacebook.com/, ale nezkoušel jsem to, tak nevím jestli to jde nebo to je vir
(ale spíš ne, protože saveyoutube.com funguje dobře :P)

nejak jsem se v tom zamotal a nestahuje
ja na to sel puvodne jinak
zkousel jsem ruzene downloadery, ktere by mely umet stahovat z FB
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No mělo by to fungovat tak, že zkopíruješ komplet adresu k tomu videu, to si vložíš do novýho okna prohlížeče, ale ještě než to "odenteruješ", před "facebook" připíšeš "down"....
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kupuju kameru, ale nevím přesně jakou, potřebuju radu:

Podmínky:
fullHD (1920x1080)
optická stabilizace
širokoúhlý objektiv
na paměťovky

Natáčím z 90% venku (hlavně sport + cestování)
Následná editace videa v Sony Vegas
Můj notebook: procesor dvoujádro i3, 3gb ram, win 7
Archivace pouze v PC, žádné DVD používat nebudu.

Cena max. 9000Kč

nápady:
Pro mě TOP (má super širokoúhlý objektiv, ohnisko 29,5mm nebo tak nějak)
- http://digiprofi.cz/kamery-na-pametove-karty/sony-hdr-cx130ek-cerna#prod-desc

http://digitalni-kamery.heureka.cz/panasonic-hdc-sd80/

http://digiprofi.cz/kamery-na-pametove-karty/panasonic-hdc-tm80
seeya

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som tiez chcel nejaku kameru ale nakoniec som skoncil s telefonom galaxy s 2
Obraz sice nebude lepsi ako z kamery ale mozes ho mat stale pri sebe co bol rozhodujuci faktor pre mna

Dzast maj tu sents
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám tu sonku a jsem naprosto spokojený. Občas pošlu rodičům video dcerky a jsou pokaždé překvapení, jak z takové kamery prakticky za pár korun je kvalitní výstup.
Cratach

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite vem tu prvni - tu Sony.

Ma o neco vetsi čip, nez ty 2 ostatni (coz by se melo vzdycky projevit pozitivne na kvalite obrazu). Navic vyhodou formatu 1080/50p je tech 50 progresivnich snimku ... vyhozenim poloviny z toho lehce udelas 25p, da se to v pripade potreby prekopnout i do prokladanyho 50i. Navic treba pro sportovni videa pujde zpomalit 50p na 25p bez jakykoliv ztraty kvality (coz se o 50i -> 25p rict neda). No, doporucuju si nastudovat (pokud si to uz neudelal) jakej je rozdíl mezi progresivnim a prokladanym (interlaced) zaznamem.

A samozrejme najit si na youtube nejakej zaznam z tyhle kamery. Mam urcitou obavu, jak bude 50p vypadat na tyhle cenovy kategorii (ale vzhledem k tomu, jak sem psal, ze se to da dál konvertovat, bych se toho nebal).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl jsem se místních odborníků zeptat, zda na svém oblíbeném i když postarším stroji IBM X61 (nedávno upgradovaném SSD diskem) se 4 GB RAM má význam upgradovat na 8 GB RAM ? Za cenu všech upgradů na tomto notebooku by už byl jeden nový,ale jsem na něj zvyklý a je to jeden z posledních i mechanicky slušných notebooků ( tedy v cenovce do 30 tis. -Kč např.) a tak se ho nechci zbavovat.

Má tedy význam u 2,0 GHz dualcore, 4 GB RAM, 128 GB SSD upgradovat na 8 GB RAM? Jako běžný uživatel - poznám to?

Díky za odpovědi.
idoktor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kašli na to. Pokud nemáš 64bitový systém, tak to nevyužiješ a kdybys měl, tak jen v případě, že bys provozoval virtualizaci, nebo dělal nějaký operace s velkýma fotkama, videem atd. Na to se ten malý laptop tak jak tak nehodí. Musel bys koupit celých 8GB, protože daleko nejspíš máš ten laptop v konfiguraci 2x2GB - takže jsou oba paměťový sloty obsazený. Ty dva litry za 8GB paměti se dají utratit líp, třeba za kus žvance
X61 je špičkový pracovní stroj, pokud někde něco nevrže nebo nevrčí, nedal bych to z ruky. Sám mám T61p, což je jeho větší brácha a nedám na to dopustit.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neumím si představit čemu by pomohlo 8GB paměti, i kdyby tam byl 64bit systém :) Jedině kdybys na tom dělal ve Photoshopu nebo něco podobnýho.
4GB bohatě stačí 95% populace i na hry :) Krom toho teď co máš SSD už tě brzdí zase jen surovej výkon procesoru
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Kašli na to. Pokud nemáš 64bitový systém, tak to nevyužiješ a kdybys měl, tak jen v případě, že bys provozoval virtualizaci, nebo dělal nějaký operace s velkýma fotkama, videem atd. Na to se ten malý laptop tak jak tak nehodí. Musel bys koupit celých 8GB, protože daleko nejspíš máš ten laptop v konfiguraci 2x2GB - takže jsou oba paměťový sloty obsazený. Ty dva litry za 8GB paměti se dají utratit líp, třeba za kus žvance
X61 je špičkový pracovní stroj, pokud někde něco nevrže nebo nevrčí, nedal bych to z ruky. Sám mám T61p, což je jeho větší brácha a nedám na to dopustit.
Děkuji všem za odpověď. Mechanicky je jako nový a po osazení SSD diskem je dokonale tichý a rychlejší než dříve.
I proto ho nechci měnit za jiný typ. V práci mám prakticky jen na připojení přístrojů Lenovo ideapad ( nevím číselné označení). Na práci domů a cestování pak X61 a jsem s ním pořád spokojený. Dříve jsem měl IBM T43 a taky to byl slušný stroj.

Jinak - mám tam 64 bit WIN 7.
Bomberguy

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem odborník, ale nejen že by jsi těch 4 gb jako běžný uživatel nepoznal ( neviděl by jsi rozdíl ani kdyby jsi měl 2gb) ale taky nevyužiješ jako běžný uživatel ten procesor, pokud teda neujíždíš na nových hrách :)
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 30, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Nejsem odborník, ale nejen že by jsi těch 4 gb jako běžný uživatel nepoznal ( neviděl by jsi rozdíl ani kdyby jsi měl 2gb) ale taky nevyužiješ jako běžný uživatel ten procesor, pokud teda neujíždíš na nových hrách :)

mam i5-460M, 4 GB RAM a kdyz mam otevrenej skype, posloucham hudbu ve winampu, mam otevreno kolem 20 oken v mozille a pustim si treba nfs world na nejnizsi detaily na odreagovani, tak mi jede procesor mezi 60 - 100% a ramky tak na 80%..takze to urcite poznas uplne v pohode..a kdyz zapnu PS tak uz je to skoro nepouzitelny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další pc trapnej dotaz... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 125, 126, 127  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: