|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
frozz: Nainstaluj jen jeden. Když budou problémy, odinstaluj a zkus jiný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 7:55 pm Předmět: |
|
|
frozz: taky bych doporucoval pouzivat jenom 1 balik (coz neplati v pripade ze clovek pouziva treba ten Mega pack a 64-bit pack ... ty by se ze svy podstaty prat nemely). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jak stahnout do pc video z FB? |
První výsledek Google dotazu vyhodil http://www.downfacebook.com/, ale nezkoušel jsem to, tak nevím jestli to jde nebo to je vir
(ale spíš ne, protože saveyoutube.com funguje dobře :P)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
No mělo by to fungovat tak, že zkopíruješ komplet adresu k tomu videu, to si vložíš do novýho okna prohlížeče, ale ještě než to "odenteruješ", před "facebook" připíšeš "down"....
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 28, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
Kupuju kameru, ale nevím přesně jakou, potřebuju radu:
Podmínky:
fullHD (1920x1080)
optická stabilizace
širokoúhlý objektiv
na paměťovky
Natáčím z 90% venku (hlavně sport + cestování)
Následná editace videa v Sony Vegas
Můj notebook: procesor dvoujádro i3, 3gb ram, win 7
Archivace pouze v PC, žádné DVD používat nebudu.
Cena max. 9000Kč
nápady:
Pro mě TOP (má super širokoúhlý objektiv, ohnisko 29,5mm nebo tak nějak)
- http://digiprofi.cz/kamery-na-pametove-karty/sony-hdr-cx130ek-cerna#prod-desc
http://digitalni-kamery.heureka.cz/panasonic-hdc-sd80/
http://digiprofi.cz/kamery-na-pametove-karty/panasonic-hdc-tm80 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 28, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Ja som tiez chcel nejaku kameru ale nakoniec som skoncil s telefonom galaxy s 2
Obraz sice nebude lepsi ako z kamery ale mozes ho mat stale pri sebe co bol rozhodujuci faktor pre mna
Dzast maj tu sents
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
Mám tu sonku a jsem naprosto spokojený. Občas pošlu rodičům video dcerky a jsou pokaždé překvapení, jak z takové kamery prakticky za pár korun je kvalitní výstup.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st březen 28, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Urcite vem tu prvni - tu Sony.
Ma o neco vetsi čip, nez ty 2 ostatni (coz by se melo vzdycky projevit pozitivne na kvalite obrazu). Navic vyhodou formatu 1080/50p je tech 50 progresivnich snimku ... vyhozenim poloviny z toho lehce udelas 25p, da se to v pripade potreby prekopnout i do prokladanyho 50i. Navic treba pro sportovni videa pujde zpomalit 50p na 25p bez jakykoliv ztraty kvality (coz se o 50i -> 25p rict neda). No, doporucuju si nastudovat (pokud si to uz neudelal) jakej je rozdíl mezi progresivnim a prokladanym (interlaced) zaznamem.
A samozrejme najit si na youtube nejakej zaznam z tyhle kamery. Mam urcitou obavu, jak bude 50p vypadat na tyhle cenovy kategorii (ale vzhledem k tomu, jak sem psal, ze se to da dál konvertovat, bych se toho nebal). _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:10 am Předmět: |
|
|
Chtěl jsem se místních odborníků zeptat, zda na svém oblíbeném i když postarším stroji IBM X61 (nedávno upgradovaném SSD diskem) se 4 GB RAM má význam upgradovat na 8 GB RAM ? Za cenu všech upgradů na tomto notebooku by už byl jeden nový,ale jsem na něj zvyklý a je to jeden z posledních i mechanicky slušných notebooků ( tedy v cenovce do 30 tis. -Kč např.) a tak se ho nechci zbavovat.
Má tedy význam u 2,0 GHz dualcore, 4 GB RAM, 128 GB SSD upgradovat na 8 GB RAM? Jako běžný uživatel - poznám to?
Díky za odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 8:39 am Předmět: |
|
|
Kašli na to. Pokud nemáš 64bitový systém, tak to nevyužiješ a kdybys měl, tak jen v případě, že bys provozoval virtualizaci, nebo dělal nějaký operace s velkýma fotkama, videem atd. Na to se ten malý laptop tak jak tak nehodí. Musel bys koupit celých 8GB, protože daleko nejspíš máš ten laptop v konfiguraci 2x2GB - takže jsou oba paměťový sloty obsazený. Ty dva litry za 8GB paměti se dají utratit líp, třeba za kus žvance
X61 je špičkový pracovní stroj, pokud někde něco nevrže nebo nevrčí, nedal bych to z ruky. Sám mám T61p, což je jeho větší brácha a nedám na to dopustit. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
Neumím si představit čemu by pomohlo 8GB paměti, i kdyby tam byl 64bit systém :) Jedině kdybys na tom dělal ve Photoshopu nebo něco podobnýho.
4GB bohatě stačí 95% populace i na hry :) Krom toho teď co máš SSD už tě brzdí zase jen surovej výkon procesoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | Kašli na to. Pokud nemáš 64bitový systém, tak to nevyužiješ a kdybys měl, tak jen v případě, že bys provozoval virtualizaci, nebo dělal nějaký operace s velkýma fotkama, videem atd. Na to se ten malý laptop tak jak tak nehodí. Musel bys koupit celých 8GB, protože daleko nejspíš máš ten laptop v konfiguraci 2x2GB - takže jsou oba paměťový sloty obsazený. Ty dva litry za 8GB paměti se dají utratit líp, třeba za kus žvance
X61 je špičkový pracovní stroj, pokud někde něco nevrže nebo nevrčí, nedal bych to z ruky. Sám mám T61p, což je jeho větší brácha a nedám na to dopustit. | Děkuji všem za odpověď. Mechanicky je jako nový a po osazení SSD diskem je dokonale tichý a rychlejší než dříve.
I proto ho nechci měnit za jiný typ. V práci mám prakticky jen na připojení přístrojů Lenovo ideapad ( nevím číselné označení). Na práci domů a cestování pak X61 a jsem s ním pořád spokojený. Dříve jsem měl IBM T43 a taky to byl slušný stroj.
Jinak - mám tam 64 bit WIN 7.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bomberguy
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 12:27 pm Předmět: |
|
|
Nejsem odborník, ale nejen že by jsi těch 4 gb jako běžný uživatel nepoznal ( neviděl by jsi rozdíl ani kdyby jsi měl 2gb) ale taky nevyužiješ jako běžný uživatel ten procesor, pokud teda neujíždíš na nových hrách :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|