K treningu c. 100, kupodivu svalovka byla jen 2 dny a 3 den uz bolel jen zadek z behani, cekal jsem to horsi, dokonce se mi ani spat od unavy nechtelo, ten den po treningu jsem naspal jen 7 hodin.
A k dnesnimu treningu, HSPU mi udelaly radost, prvnich 21 na jeden zatah, 15 a 9 na 2x. Nejhorsi to bylo s ring dipama (na kruhach je to fakt o nekolik trid tezsi), to byly vzdycky 3 a par sec pauzy a pak zase 3 a tak dokola, jen v te prvni jsem jich dal pomerne dost.
Taky jsem včera trénoval muscle-ups (takový spíš průpravný cvičení) a dips na kruzích a je to o hodně těžší než na bradlech, ale baví mě to, protože se zapojuje celý tělo (kromě nohou) a po celou dobu musíš být zpevněný, jinak failneš :-).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Jo, taky me ty kruhy bavi, je to uplne jine a poznam tam jak jsou ty ostatni svaly slabe, jak se kolikrat trepu a tak :D. Hlavne co jsem se dival na gymnasty tedkom, co oni cvici na kruhach, maji vsechen muj respekt, to jsou silenosti co tam cvici.
Squat clean, sakra takovy kousek od vysnene 100vky, uz mi to lezelo na ramenou, jen se tema nohama zvednout, ale brzy uz budu mit i stojan, tak zacnu vice jezdit ruzne variace drepu a pak to proste musi jit.
A mrtvoly, ta prvni cast byla pomerne lehka, u 150 kg mi u 5teho opakovani uz selhaval uchop. A u druhe casti jsem chtel dat pokazde aspon 5, ale uz zezacatku to neslo, byla o hodne tezsi.
Crossfit #102a
WOD (W)
Squat Clean
40 kg x 10
60 kg x 4
75 kg x 3
90 kg x 1
100 kg x 0 - uplne miss
100 kg x 0 - povedlo se mi to hodit na ramena, ale uz jsem se nezvedl
100 kg x 0 - netrefil jsem se na ramena
Deadlift (pauza jen na nalozeni)
100 kg x 5
110 kg x 5
120 kg x 5
130 kg x 5
140 kg x 5
150 kg x 4
Deadlift (pauza jen na vylozeni, konec u 100 kg)
150 kg x 4
140 kg x 4
130 kg x 3
120 kg x 3
110 kg x 5
100 kg x 5
Chtel jsem cas pod 7 minut a to jsem splnil, takze jsem nadmiru spokojeny :-)
A stojka uz jde cim dal tim lepe, stale mam pro jistotu zed jako zachranu, ale uz raz za cas bez toho abych se zdi dotkl tech 15-20 sec vydrzim. Minule jak jsem tu stojku 45 minut nacvicoval, tak jsem se hodne zlepsil diky toho.
Crossfit #103
WOD (G)
Yoga 10 minut
Nacvik stojky 15 minut
100 Burpees
Time: 6:47
Bricho 3 kolecka
Toes to bar
Zvedani nohou v leze
Zkracovacky
Pritahovani nohou k hrudi v leze
Plank
když jsem koukal na nějaké video, kde jel Froning tyhle burpees, tak je jel s výskokem a natáhl nahoře ruce... takže to byl jinej cvik, než to, co si jel ty dnes?
když jsem koukal na nějaké video, kde jel Froning tyhle burpees, tak je jel s výskokem a natáhl nahoře ruce... takže to byl jinej cvik, než to, co si jel ty dnes?
je to stejný, jen při těch burpees, aby byly uznané, musíš vyskočit do určité výšky, proto se dávají ty ruce nahoru.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To byly asi burpees, ktere byly tedkom z Open Crossfit games z tydne c.1, melo se tam tusim vyskocit minimalne 15 cm a v te vysce dotknout latky, at se pocita opakovani, taky jsem to jel nedavno a vykon tam byl o neco horsi https://forum.ronnie.cz/post925208.html#925208 (96 burpees za 7 minut), klasicky ty burpees jinak jedu, ze musim ty nohy odlepit od zeme a nad hlavou ty ruce spojit.
Loudy: Ja uz to letos zkousim, ale jen tak neoficialne at vim jak na tom priblizne jsem, par treningu zpet jsou vysledky. I ty z roku 2010 jsem zkousel (tusim, ze to byly treningy leden/unor), ale stale to neni zadny zazrak, hlavne silove jsem jeste pomerne pozadu a par cviku, bud nedokazu zacvicit, nebo jsem jeste nikdy necvicil, jako double unders, wallbally apod. A treba cviky jako thrusters, me doslova zabiji a casy tam jsou furt dvounasobne vuci, te topce.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru