|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: po březen 19, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel... |
at jsou, me osobne to treba vubec nezajima _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 19, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel... |
a zdroj?
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 19, 2012 6:07 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | kuše napsal: | | zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel... |
a zdroj? |
kolegyně od mámy z práce tohle říkala, ale nevím, jestli to není jen výstřel do tmy, nikde jsem o tom nic nenašel....
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 19, 2012 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kuše napsal: | | zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel... |
at jsou, me osobne to treba vubec nezajima |
mě taky ne, nejím je, ale jen kdyby to někoho zajímalo
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po březen 19, 2012 6:11 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: |
kolegyně od mámy z práce tohle říkala, ale nevím, jestli to není jen výstřel do tmy, nikde jsem o tom nic nenašel.... |
aha, tak to pak jo
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: po březen 19, 2012 10:26 pm Předmět: |
|
|
Já klasicky vločky taky nemixuju, jen do koktejlu ( moc dobře by se nepil s celýma vlačkama). Jinak klasicky už několik let praktikuju snídani takovou že nasypu vločky do talíře, smíchám s odměrkou proteinu a přeliju horkou vodou, opět pořádně zamíchám, nechám 15 minut odstát a mám snídani...zatím se mi za tu dobu ještě nepřejedla a chutná mi pořád :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:25 am Předmět: |
|
|
Jojo, taky jsem jednou okusil od Emca a můžu říct, že nejenom vynikající, ale že ta teplá snídaně mi dělá neskutečně dobře. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | Draper napsal: | Proboha proc mixovat vlocky? Tohle mne vzdy rve srdce. To je vrazda teto vyborne potraviny. Jen si to staci umet upravit a ochutit a to lze na 100ky zpusobu.... |
Zkus si v parným letním dni udělat koktejl - jogurt, mléko, vločky, banán, protein. Když to rozmixuješ, vznikne ti chutný hustý pití, který parádně osvěží. |
To si delat nebudu, protoze mne proste prijde nesmyslne delat z pevneho jidal napoj.Takhle husty kokteil si muzu udelat spravnou pripravou z tvarohu a mleka + ruzna ochucovadla a muzu si tim zalivat ovsenou kasi z vlocek nez abych je zbytecne mixoval a mel to za minutu vypity. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Elwanelyn
|
Zaslal: po duben 09, 2012 9:45 am Předmět: |
|
|
Tak bez ovesných vloček si už pár měsíců nedokážu představit svoji snídani.
Výborně zasytí, jsou levné a chuťově se dají taky vylepšit, pokud někomu nechutnají jen tak samotné s mlékem apod. jak jsou.
Ale je pravda, že někdy je to hezká změna, když člověk posnídá něco jiného z domácí produkce, nějaký ten moučník aj, mlask
|
|
| nahoru |
|
 |
lahr.da
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 4:11 am Předmět: ovesná kaše |
|
|
Já si do hrnce naleju cca 200ml mléka, přidám kakao, med, nebo vanilkovou "směs" on Nesqiku. Za neustálýho míchání nechám rozpustit přísady a čekám až se mlíko ohřeje. Pak nasypu celé vločky a tak 5minut na mírnym plameni ohřívám dokud to pořádně nezhoustne. Vločky jsou jemný a chutná to dokonale :)
|
|
| nahoru |
|
 |
marcos23
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
Každý den ráno si dělám koktejl z 150-200 g vloček a mlíka. Takto to dělám týden a místo abych přibral, tak jsem zhubnul 1 kg. Nejsou ty vločky spíš na dietu?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne duben 15, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
| marcos23 napsal: | | Každý den ráno si dělám koktejl z 150-200 g vloček a mlíka. Takto to dělám týden a místo abych přibral, tak jsem zhubnul 1 kg. Nejsou ty vločky spíš na dietu? |
Ono to nejni jen o těch vločkách , záleží, co dalšího sníš za ten den :) Pokud si ráno uděláš tento koktejl a pak celý den nic nesníš, tak se nediv (je mi jasný, že určitě ještě něco jíš)
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: ne duben 15, 2012 10:14 am Předmět: |
|
|
No...vločky mají v sobě vlákninu a třeba mě hodně pomáhají při zácpě...ono ten 1kg ve střevech klidně nosit můžeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|