Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel...

at jsou, me osobne to treba vubec nezajima
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:
zpráva dne - ovesný vločky jsou prej dělaný z nějakejch ovesnejch plísní... dělaly rozbory několika druhů a žádnej z nich neprošel...

a zdroj?
kuše

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
kuše napsal:

a zdroj?

kolegyně od mámy z práce tohle říkala, ale nevím, jestli to není jen výstřel do tmy, nikde jsem o tom nic nenašel....
kuše

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
kuše napsal:

at jsou, me osobne to treba vubec nezajima

mě taky ne, nejím je, ale jen kdyby to někoho zajímalo
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuše napsal:

kolegyně od mámy z práce tohle říkala, ale nevím, jestli to není jen výstřel do tmy, nikde jsem o tom nic nenašel....

aha, tak to pak jo
refresh

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já klasicky vločky taky nemixuju, jen do koktejlu ( moc dobře by se nepil s celýma vlačkama). Jinak klasicky už několik let praktikuju snídani takovou že nasypu vločky do talíře, smíchám s odměrkou proteinu a přeliju horkou vodou, opět pořádně zamíchám, nechám 15 minut odstát a mám snídani...zatím se mi za tu dobu ještě nepřejedla a chutná mi pořád :)
ondrakf

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 6:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem si poprvé uvařil ovesnou kaši a perfektní
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, taky jsem jednou okusil od Emca a můžu říct, že nejenom vynikající, ale že ta teplá snídaně mi dělá neskutečně dobře.
Tomkins

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Proboha proc mixovat vlocky? Tohle mne vzdy rve srdce. To je vrazda teto vyborne potraviny. Jen si to staci umet upravit a ochutit a to lze na 100ky zpusobu....

Zkus si v parným letním dni udělat koktejl - jogurt, mléko, vločky, banán, protein. Když to rozmixuješ, vznikne ti chutný hustý pití, který parádně osvěží.
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
Draper napsal:
Proboha proc mixovat vlocky? Tohle mne vzdy rve srdce. To je vrazda teto vyborne potraviny. Jen si to staci umet upravit a ochutit a to lze na 100ky zpusobu....

Zkus si v parným letním dni udělat koktejl - jogurt, mléko, vločky, banán, protein. Když to rozmixuješ, vznikne ti chutný hustý pití, který parádně osvěží.

To si delat nebudu, protoze mne proste prijde nesmyslne delat z pevneho jidal napoj.Takhle husty kokteil si muzu udelat spravnou pripravou z tvarohu a mleka + ruzna ochucovadla a muzu si tim zalivat ovsenou kasi z vlocek nez abych je zbytecne mixoval a mel to za minutu vypity.
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak bez ovesných vloček si už pár měsíců nedokážu představit svoji snídani.

Výborně zasytí, jsou levné a chuťově se dají taky vylepšit, pokud někomu nechutnají jen tak samotné s mlékem apod. jak jsou.

Ale je pravda, že někdy je to hezká změna, když člověk posnídá něco jiného z domácí produkce, nějaký ten moučník aj, mlask
lahr.da

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 4:11 am    Předmět: ovesná kaše Odpovědět s citátem

Já si do hrnce naleju cca 200ml mléka, přidám kakao, med, nebo vanilkovou "směs" on Nesqiku. Za neustálýho míchání nechám rozpustit přísady a čekám až se mlíko ohřeje. Pak nasypu celé vločky a tak 5minut na mírnym plameni ohřívám dokud to pořádně nezhoustne. Vločky jsou jemný a chutná to dokonale :)
marcos23

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Každý den ráno si dělám koktejl z 150-200 g vloček a mlíka. Takto to dělám týden a místo abych přibral, tak jsem zhubnul 1 kg. Nejsou ty vločky spíš na dietu?
balbi

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
Každý den ráno si dělám koktejl z 150-200 g vloček a mlíka. Takto to dělám týden a místo abych přibral, tak jsem zhubnul 1 kg. Nejsou ty vločky spíš na dietu?

Ono to nejni jen o těch vločkách , záleží, co dalšího sníš za ten den :) Pokud si ráno uděláš tento koktejl a pak celý den nic nesníš, tak se nediv (je mi jasný, že určitě ještě něco jíš)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
gurmán

PříspěvekZaslal: ne duben 15, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No...vločky mají v sobě vlákninu a třeba mě hodně pomáhají při zácpě...ono ten 1kg ve střevech klidně nosit můžeš.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: