a nepřetěžuje ta přidaná zátež zavěšená na nějákým popruhu na opasku bederní část páteře? Přeci jen když tam dám 30kg kotouč, jsem trošku prohlej směrem dopředu :).. díky
Vem si místo batohu rovnou nějakou sportovní tašku, ať se ti to tam pohodlně vejde
můj názor k těm páskům je takový, že pokud na to budeš věšet 40 kg, možná se ti trochu zkroutí, ale používat ho na tenhle cvik budeš moct spoust měsíců. Asi nebude vypadat úplně nově, ale na to sere pes.
nemyslím si že při velké pridané zátěži se nějakým způsobem přetěžuje bederní část. Jediný problém který mám je ten, že se mi drží blbě balanc a potřeboval bych někoho aby mě držel ve stabilní svislé poloze. (jak už dochází síly tak se začínám příliš předklánět, závaží se víc a víc rozhoupá atd..)
Vem si místo batohu rovnou nějakou sportovní tašku, ať se ti to tam pohodlně vejde
můj názor k těm páskům je takový, že pokud na to budeš věšet 40 kg, možná se ti trochu zkroutí, ale používat ho na tenhle cvik budeš moct spoust měsíců. Asi nebude vypadat úplně nově, ale na to sere pes.
nemyslím si že při velké pridané zátěži se nějakým způsobem přetěžuje bederní část. Jediný problém který mám je ten, že se mi drží blbě balanc a potřeboval bych někoho aby mě držel ve stabilní svislé poloze. (jak už dochází síly tak se začínám příliš předklánět, závaží se víc a víc rozhoupá atd..)
o pásek mi nejde, ten ať se klidně posere..... já se práve snažím držet tělo ve svislý poloze a jedu po stále stejný dráze pohybu, jak se začnu moc předklánět, nebo se mi začne houpat kotouč, končím.....
a dík za názor!
Tak, opasok uz davno mam a je to uplne v pohode. Ked robim bradla, zapinam ho uplne navolno tak, aby drzal skoro na riti a nie na pase. Tym odpada aj hypoteticky problem s pretazovanim chrbtice v krizovej oblasti.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru