kluky na bradlach(dips) so zatazou - ako na to?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kluky na bradlach(dips) so zatazou - ako na to?  Úvodní stránka -> Trénink -> kluky na bradlach(dips) so zatazou - ako na to?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jedno je co doporucuji a druha vec je skutecnost ;-)
20kg to unese (sam sem to tak jezdil), dalsich 10-20 muzes dat do zminovaneho batohu

a jestli mas moznost retez, tak dalsi je ta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kuše

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nepřetěžuje ta přidaná zátež zavěšená na nějákým popruhu na opasku bederní část páteře? Přeci jen když tam dám 30kg kotouč, jsem trošku prohlej směrem dopředu :).. díky
Bomberguy

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vem si místo batohu rovnou nějakou sportovní tašku, ať se ti to tam pohodlně vejde

můj názor k těm páskům je takový, že pokud na to budeš věšet 40 kg, možná se ti trochu zkroutí, ale používat ho na tenhle cvik budeš moct spoust měsíců. Asi nebude vypadat úplně nově, ale na to sere pes.

nemyslím si že při velké pridané zátěži se nějakým způsobem přetěžuje bederní část. Jediný problém který mám je ten, že se mi drží blbě balanc a potřeboval bych někoho aby mě držel ve stabilní svislé poloze. (jak už dochází síly tak se začínám příliš předklánět, závaží se víc a víc rozhoupá atd..)
kuše

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Vem si místo batohu rovnou nějakou sportovní tašku, ať se ti to tam pohodlně vejde

můj názor k těm páskům je takový, že pokud na to budeš věšet 40 kg, možná se ti trochu zkroutí, ale používat ho na tenhle cvik budeš moct spoust měsíců. Asi nebude vypadat úplně nově, ale na to sere pes.

nemyslím si že při velké pridané zátěži se nějakým způsobem přetěžuje bederní část. Jediný problém který mám je ten, že se mi drží blbě balanc a potřeboval bych někoho aby mě držel ve stabilní svislé poloze. (jak už dochází síly tak se začínám příliš předklánět, závaží se víc a víc rozhoupá atd..)

o pásek mi nejde, ten ať se klidně posere..... já se práve snažím držet tělo ve svislý poloze a jedu po stále stejný dráze pohybu, jak se začnu moc předklánět, nebo se mi začne houpat kotouč, končím.....
a dík za názor!
Magumi

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle na to; kliky na bradlech se 175 kilama.

Naposledy upravil Magumi dne út březen 20, 2012 10:26 am, celkově upraveno 1 krát
seeya

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, opasok uz davno mam a je to uplne v pohode. Ked robim bradla, zapinam ho uplne navolno tak, aby drzal skoro na riti a nie na pase. Tym odpada aj hypoteticky problem s pretazovanim chrbtice v krizovej oblasti.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - kluky na bradlach(dips) so zatazou - ako na to? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: