TUF po istých formátových zmenách sa mi páči, je to viac menej to isté, ale predsa trošku iné, Cruz dobre zmiatol Fabera pri tom záverčnom výbere:)
:D je to těžký nemít rád Cruze jako fajtera a přitom uznat, že to, co udělal tak sympatickýmu fajterovi, jako je Faber, bylo fakt povedený...
Bude to dobrá sezóna =) První dvě epizody skvělý
Havirovsky Kozma se bil na turnaji M-1 s dagestancem Gafurovem. Na turnaji se predtsavil treba i Monson. Kozma ostudu neudelal, snad bude v podobnem duchu pokracovat a pridaji se i dalsi cesi a slovaci.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
A to jsem si myslel, že u těch mrtvol dělám rámus. Na Jonese nemam :)
EDIT: Jinak musim hodně doporučit facebook stránku MMA UK. Ten člověk co to vede tak má updaty snad realtime. Zatim asi nejlepší stránka na sledování MMA.
Link: http://www.facebook.com/MixedMartialArtsUK
Mne na tom zarazi ta vaha s kterou to chodi. Podle mne takovy trenink nema absolutne zadny vyznam. To mu da vic, kdyz si zbehne do supermarketu pro tydenni nakup a ponese domu tasky v ruce....
tak on to bude nejspis nakej light/hypertrophy trenink.. a kdyby ne tak mu tato sila evidentne jako wrestlerovi s genialni technikou staci aby poslal na vylet vzduchem 95 kilovyho borce a jeste ho uvalel na zemi...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru