|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | e-witch napsal: | ... dámy, co si pletou plyn s brzdou : (
...
... 2. auto za 4 roky ... + plus přejetá motorka a sražený skútr
... no, nebydlete vedle školky |
Který z toho je tvoje? :) Teda spíš : (
Třeba se z toho ta druhá osoba poučí... a spálí řidičák |
... já jsem vpravo, ... teda nejsem, já sedím v okamžiku nárazu 10m od auta na slunku u snídaně a prskám kávu nosem ...
... na fotce to vypadá celkem nevinně, ale škoda je u mne mnohem větší, než u "útočníce" - v háji m.j. dvoje dveře, zadní náprava,... všechno pohlé ... ... auto vlastně bokem skočilo na opěrnou zídku rozestavěného (proč asi ? ) kolmého parkovací stání nad domem (kus nové zdi též v prdeli)
... na druhou stranu, kdyby už stálo tam, kde v budoucnu mělo, už by stálo v obýváku
... dotyčná asi řidičák nespálí, páč "to se prý stává", ale může být ráda, že nemusí pálit zubní kartu
Naposledy upravil e-witch dne út březen 20, 2012 7:05 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:03 pm Předmět: |
|
|
nejlepší je si ani auto nekupovat  , člověk ušetří prachy, starosti a problémy s tím spojený. Vždycky se dá jezdit vlakem nebo jezdit na kole, tak na co auto? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne út březen 20, 2012 7:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 20, 2012 7:32 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | nejlepší je si ani auto nekupovat , člověk ušetří prachy, starosti a problémy s tím spojený. Vždycky se dá jezdit vlakem nebo jezdit na kole, tak na co auto? |
Už Tě vidím se skládací postýlkou, kočárem, lyžema, snowboardama a tak 30 kg bagáže atd. jak to vezeš na kole nebo vlakem.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: út březen 20, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
Uprímnou soustrast :- (
Me akorát nastvali bodybildri co skoupili v kaufu pulkilovou holandii....
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út březen 20, 2012 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | nejlepší je si ani auto nekupovat , člověk ušetří prachy, starosti a problémy s tím spojený. Vždycky se dá jezdit vlakem nebo jezdit na kole, tak na co auto? |
NJN ale zkusil jsi se milovat s pritelkyni na zadnim nosici na kole? Proto je lepsi mit auto :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 21, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Reiben napsal: | nejlepší je si ani auto nekupovat , člověk ušetří prachy, starosti a problémy s tím spojený. Vždycky se dá jezdit vlakem nebo jezdit na kole, tak na co auto? |
NJN ale zkusil jsi se milovat s pritelkyni na zadnim nosici na kole? Proto je lepsi mit auto :P |
Znam miliony lepsich mist nez je auto (ale znám málo míst horších než nosič na kole )
Jinak, včera, místo abych přefikl první jarní den nějakou hezkou holku, tak jsem si přefikl bříška prstů o ostrý plech. Pokud chci aby mi to rozumně strostlo, mám na pár dní od fitka pokoj ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
Zaslal: st březen 21, 2012 2:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st březen 21, 2012 2:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st březen 21, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
to si s tim nesel k doktorovi? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st březen 21, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
spis to uhnije _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Adaman
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st březen 21, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | spis to uhnije |
Někdo má palec, někdo ptáka ohníváka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|