|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
18.března neděle
Kolo - 15km ....přibližně to stejný co včera, tempo stejný, možná větší
Z včera trapézy celkem bolí, jinak pohodička. Příští týden až asi ve středu LAgym a o víkendu klasika doma
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: po březen 19, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
19.března pondělí
Cvičení na bytě
30x angličák
30x dřep
30x klik
2x45s plank
Uvidíme, co zítra koleno, jestli bude dobrý, začnu ho pozvolna zatěžovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st březen 21, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
21.března středa
CF v LA XVIII
Rozcvička
5x angličák
10x klik
15x dřep
3 kola
20x sedleh
10x KB Swing 16kg
3kola
WOD 1
2min max Pushpress - s 20kg osa
Dal jsem 73op. Chtěl jsem trochu pošetřit síly na cvičení, jinak bych to viděl tak na 80+
WOD 2
bylo to stylem 50,50,40,40,30,30,20,20,10,10
Bohužel mě strašlivě rozbolelo břicho, takže jsem to necvičil a jenom jsem coachoval
Když se mi cca po hodince udělalo líp, dal jsem si dřepy
20x40kg ...stačilo mi to
Dneska jsem si vyzvednul assaulta a hned jsem ho vyzkoušel, dal jsem si půlku odměrky a byl jsem plnej očekávání. Cca po půl hodině mě děsně rozbolelo břicho, snad to nebylo z něj, ale z jídla, kdyby to bylo z něj, tak to někomu budu muset prodat. V pátek cvičení doma, zkusim zase půl odměrky, doufám že to se mnou neudělá nic špatnýho a že dnešní bolest břicha byla jen z jídla.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st březen 21, 2012 11:30 pm Předmět: |
|
|
Hele tak ti musim rict, ze to asi funguje. Cvicilo se mi celkem dobre. Rekl bych az velice dobre, akorat sem se malem poblil pri anglicacich. A hlavne sem se potil jako prase. Coz o to, to ja se potim normalne, ale tohle byl fakt extrem. Asi si to poridim
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem byl na vyšetření u alergologa, testoval mě na dvacet alergenů, sice to víceméně nic neukázalo, ale prý to bude nejspíš bříza nebo pampeliška, vzal mi krev a mám si za 3týdny zavolat.
Taky mi dělal spirometrii a hodnoty prý byly hraniční a je tedy možný, že se u mě může projevovat sezonní astma, takže jsem hned dostal inhalátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
23.března pátek
CF doma I
Rozcvička
3kola
50x švihadlo
10x klik
10x dřep
10x sedleh
Nakonec 10 shybů
WOD - Fran 21-15-9
Thruster 32kg
Pullups
TIME 1005
-tohle mě sakra moc štve, zbývaly mi asi 3s na poslední shyb, ale nedostal jsem bradu nad hrazdu, takže jsem ho musel udělat znovu....cíl byl udělat to do 10minut, bohužel....poprvý jsem to cvičil s 31kg na thrusteru a bylo to za 1252, takže aspoň zlepšení tam je
Ring Dips
3x8
Jinak dneska jsem navýšil dávku assaultu na cca 25-30g a celkem dobrý, štípal mě ksicht a únava byla minimální. Ani se mi neudělalo špatně, takže to prodávat nemusim
Zítra nejspíš ráno běh a odpoledne kolo....v podvečer snad špízy na ohni, už se těšim
V neděli asi zkusim jen tak ze zvědavosti poslední CFG WOD, chtěl bych se dostat aspoň na 50opáček (thruster asi se 32kg)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
25.března neděle
Kolo - 15km , vysoký tempo...nohy mě z pátečnýho Frana trochu bolely, ale na kole jsem je totálně vyřídil, takže dneska si pátej wod z her nedám
Příští týden nejspíš až ve středu LA
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st březen 28, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
28.března středa
CF v LA XIX
Rozcvička
před rozcvičkou pár pushpressů a thrusterů s osou
Crossfit Games 12.5 - moje váha byla 35kg , čas 7minut
100 pound Thruster, 3 reps
3 Chest to bar Pull-ups
100 pound Thruster, 6 reps
6 Chest to bar Pull-ups
.......
Celkem 66 opakování , cíl byl skromných 50op.
WOD
Dohromady
60x klik, angličák a sedleh
1800m běh
ČAS 3135
- měl jsem toho už dost, při běhu jsem se několikrát málem poblil, protože jsem před tim dopil assaulta a nějak mi to v kombinaci s angličákama a sedlehama nesedlo
- nicméně assault nezklamal, po tréninku plnej energie a bez únavy
KB Swing 20kg - klasický, ne nad hlavu
2x20 (pak mi prasknul puchýř pod mozolem, tak jsem se na to už vykašlal, chtěl jsem 3série)
Dřepy
2x10x40kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
1.dubna neděle
Váha - 81kg
Od tohohle týdne trochu měnim plán, budu cvičit jen 1-2x v posilovně a maximálně 1x běh, neni moc času, takže až do konce školy budu cvičit "míň"
O to víc snad budu cvičit doma, kde to budou hlavně kliky, dřepy, sedlehy apod.
Zezačátku to bude asi 2x týdně, postupem času snad 3-4x. Doma bych chtěl zkusit shybovat 3dny za sebou, uvidíme, co to se mnou udělá
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
Nejdete někdo náhodou zítra na otevíračku do LAgymu?
EDIT: Nějak se necítim v pohodě, takže minimálně tenhle týden v Praze nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 6:31 pm Předmět: |
|
|
Od posledního tréninku v Praze jsem skoro nic neudělal, až dneska na brigádě jsem se trochu zapotil, když jsem pracoval v lese.
Zítra asi něco lehčího doma, pak možná v pondělí ještě a v Praze asi zase nic, pokud se u mě příští týden neprojeví příušnice, tak od dalšího týdne zase začnu chodit pravidelně
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:16 pm Předmět: |
|
|
Do dneška jsem se k posilování nedostal, ani jsem neměl chuť a čas, ale 2dny jsem sázel v lese stromky, pokaždý teda asi jen 3hodinky, ale protáhnul jsem se pěkně, pohyby byly skoro stejný jako při mlácení palicí do pneumatiky.
Od zítra bych chtěl zase začít něco dělat, ráno mám v plánu běh a odpoledne nebo kolem poledne lehčí trénink v posilovně
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
V úterý a ve středu jsem měl nějaký střevní potíže, takže jsem měl trochu dietku a dneska ráno, i když už jsem snad v pohodě, jsem naprosto bez energie, strašně unavenej
Takže nějakou aktivitu nejspíš odložim na zítra.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|