Stale me z toho vic boli zada a kolena nez nohy, predklanim se, hrbym, atd.
Technika je stale po desna, drepuju od 11.2.
S vahama kolem 100 se me to zda este ok, ale 120 uz mam dojem ze to zvedam vsemozne, nez hlavne nohama.
Po dlouhe dobe sem dneska sel s vahama dolu, a priste se dam pod zadek stolicku, nejak se to na ty paty musim naucit.
Zatracene.
Mozna to udelam tak ze na stridacku pojedu tesce na 5 opacek, a lehce na 8 - 10
Konecne mam doma digi vahu. umi i tuk v % atd, sice urco dost nepresne, ale casem to muze ukazat smer kterym se to ubira.
Vazit se budu aspon 1x tydne pred cvicenim
__________ kg tuk / voda / svaly
27.3.2012 103,9 23,8 52,3 39,8
Co cekas od drepu, kdyz ho mas az jako druhy cvik v poradi po celnich drepech? Jasny ze uz ty nohy budou unavene a nebudou tak dobre pracovat jako u prvniho cviku.
Nedaval bych v treninku predni a i zadni drepy, ale jen jednu variaci a pristi trenink tu druhou. Pokud obe, tak tu prvni vzdy tezce a tu druhou lehce tzn. s vahou nejakych 60% a vice opakovani .
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No ty celnaky tezce nedelam, je tam rezerva tak 2 opacka (u te posledni 90 nebyla, to byl pokus, bricho uz vubec nestihalo)
Ale mozna, ze za to muze castecne i kardio, mam dojem, ze me do tech drepu dost negativne leze.
Delal sem eliptical 1h ob den, stahl sem to na 40 min, a ted uz dokonce jen 40 min den pred drepama.
Jenze den po drepach zase chci nechat na regeneraci, takze kam jinam to kardio dat ? , a zrusit ho nechci.
Tak sem si zase hral s planovanim, ale vysledek nejasnej.
Ted jedu toto :
Jenze kdyz jdu na zada , uz citim unavu z hrudniku.
Cviceni trva 2h.
moznost 2:
3+1, coz sem este nikde nevidel.
Zada a hrud jsou od sebe, jenze pri zachodani partie kazde 4 dny, se dostavam na 3 trening tesne za sebou bez volna nebo kardia a to nevim esli bych zvladal, a taky by tam byla unava na nasledujici trening, hlavne na ten treti.
moznost 3:
2+1. Tak nejak by to asi melo byt nejspravneji, podle "prirucek".
Ale vidim nekolik proti, v mem pripade.
Partie maji na stridacku 4 a 5 dni volno.
Kardio vychazi nekdy tesne po nohach a to bych nedal, kolena boli jak cert.
Z cviceni zad ale i nohou (i kdyz by nemelo) me boli zada , a nekdy by to bylo tesne za sebou.
Zatim me stale vychazi nejlip 1. soucasna verze, kdyz poradi zad a hrudniku budu stridat, a budu muset akceptovat ze na muj oblibeny hrudnik dam obcas min.
nevim ale, jak uregenerujes 3+1, treninky by mely byt kratsi nez 2hodiny, 2-3 cviky na velke partie, 1-2 na male. Klidne mezi tim dal nejake volno (treba i klidne podle pocitu) a nebo jel 2+1.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ten druhy Drejprov rozpis je taka klasika 3+1. Ja som skor zaradoval triceps k hrudniku a biceps k chrbtu. Moze sa zdat, ze tym padom sa triceps a biceps neprecvici dostatocne "tazko", ale osobne som s tym problem nikdy nemal.
Uvazovat nad tym, ci uregenerujes 3+1 vyznam nema, pokial to na nejaku dobu neskusis. Mozno budes prekvapeny, ze to az taky problem nie je :) Ja momentalne cvicim (ak to cas dovoli) 6x tyzdenne silovy trening (+aerobka) a jeden den cisto aerobka + brucho. Minule leto som asi 3 mesiace cvicil dokonca 3 dni v tyzdni dvojfazovo (plus praca a dalsie povinnosti), prvy trening rano okolo siestej, pol siedmej a druhy vecer. Uzival som len BCAA a proteiny, plus nejaky spalovac a cely cas som bol v dost tvrdej diete a nemal som absolutne ziadny problem s rege. Ale to moze byt individalne.
Asi tak...
Ono ti tu spousta lidi rekne, ze 3+1 = automaticky pretrenovani, ale takhle to pausalizovat je samozrjeme kravina a jak pise EB, nejlepsi bude, kdyz si to vyzkousis.
Posledni den v mesici, a nektere cviky na dalsi 2 - 3 mesice odlozim, tak jsem udelal nejaka videa.
Kolena me posledni dny bolely tak, ze jsem dneska skusil jen celni drep, a spise lehce. Stejne mam pocit ze je to cvik na bricho a ne na nohy )
Jsem zvedav na stav kolen do dalsiho cviceni nohou, pokud to bude ok, budu stridat celni a normalni, pokud ne, tak pojedu jen celni (
Ale ten pocit z poradnyh vah, z toho ze jedu na doraz, to nemam, aspon zatim, treba se ten celnak zlepsi.
Ramena maso nares, nataceni me nabudilo, a take to, ze to budu znova cvicit asi az za 2 -3 mesice.
Dneska jsem si po delsi dobe, a teprve po 2he vzivote skusil vypocitat hodnoty jidla za den.
Ale musim rict, ze je to takovy ukazkovy jidelnicek, co mam max 2-3x tydne, jinak se obed, ktery dela hodne, lisi a take vecerni tvaroh mam jen ob den.
Ty tuky jsou nejak desne nizko, nevim , asi sem se nekde sekl.
Nejvic me prekvapilo kolik sacha ma beznej krajic chleba, driv to bylo moje hlavni jidlo dne, ale pred asi mesicem sem ho vyradil co nejvic. rohliky uplne.
BW je ted 104kg. Plan je co nejkvalitneji, a pomalu, nabrat max na 110kg, ale hlavne zvisit silu ku BW.
Já nejsem žádný odborník tedy, ale tohle mi přijde jako velice zvláštní objemový jídelníček a jídelníček vůbec. 8 jídel je zbytečně moc, 3 jídla jsou úplně zbytečný a zbytek je špatně zasazenej do dne.
250g těstovin má 60g sacharidů? Takový těstoviny bych s klidným svědomím vyhodil o okna. Nevím, co tě vede je jíst v 6 ráno, ale měl bys je aspoň vyměnit za nějaký normální co mají třeba 72g sachrů na 100g. Stejně bych raději dal třeba vločky nebo vejce s pečivem.
Svačina a asi druhá svačina jako tvaroh? To je velice mírně řečeno zvláštní. Proč nedáš pečivo se sýrem, banánem nebo něco podobného? V tvarohu je akorát kasein, nic moc živina během dne.
Rýže s tuňákem super, jenom bych to dal místo toho tvarohu. A bacha na ty hodnoty, nezdá se mi, že tuňák má 185g. To má celá ta konzerva, ze který to určitě jíš. Ten pevný podíl má myslím 130g. Pokud se pletu a dáváš si steak nebo konzervu a půl, tak se omlouvám, ale podle té přesné gramáže to vidím na konzervu.
Vločky v 18:00 ok, i když osobně bych dal něco jinýho ale proč ne. Hlavně bych je dal tedy dříve, jako svačinu a ty druhý vločky bych vyměnil za něco jako je oběd (rýže s tuňákem).
Chleba s marmeládou ve 22:30 mi přijde úplná zbytečnost a tvaroh před spaním ok.
Neznám tvoji situaci a příspěvky nad tímto posledním jsem nečetl, takže jestli máš důvody, proč to máš takto rozestavené, tak mě ignoruj. Ale pokud to můžeš změnit, tak to změň. Tento jídelníček je na nic.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru