Já být tebou, tak do toho jdu příští rok oficiálně, do tý doby času dost vyzkoušet si všechny cviky a zlepšit se silově I ty neoficiální výsledky, co dáváš sem na forum, jsou dobrý....co teprve za rok? (když si odmyslíš 100% nárůst soutěžících :D)
Loudy: Ja bych si to cvakl uz letos, jen se mi proste nechtelo platit 20$ za nic, protoze jsem tusil, ze prijde neco jako tedkom, na co nemam vybaveni (wallball) a nebo neco co neumim (doubleunders), takhle si to proste vyzkousim, ty ktere zvladnu a jen se porovnam se s ostatnima, at vim jak na tom priblizne jsem.
Dneska jenom kratsi trening, zitra se do toho poradne opru. Swingu bylo nakonec asi 52 pokud jsem dobre pocital dle videa. Hlavne bych poprosil o nazor na techniku, vim ze neni perfektni, natoz dobra, vim ze tam jsou mezery, ale zajmaly by me hlavne v cem a na co se pri mych swingach vice zamerit. A nad hlavu je jezdit nechci, staci mi pravy uhel se zemi.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
1. bacha hlavu, v dolní pozici ji zvedáš nepřirozeně nahoru
2. nulová práce boků
3. víc se předkláněj, ty máš tělo pořád vertikálně
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak jsem se podival jeste jednou na http://games.crossfit.com/workouts/the-open#tabs-1 a pravidla byly dole kontakt se zemi a nahore dotek latky, dole musel ten kontakt byt a pak akorat rekl vratit se zpatky nahoru. Jestli by mi to uznali nevim, ale nic tam o tom jak se mas vracet nerikal.
Ten wod jsem jel tak na 80-90%, uz pred cvicenim me bolela hlava a cvicenim se to akorat zhorsilo, tak jsem musel kazdou serii jet na 2 casti, jinak bych to zvladl bez polozeni.
Zbytek treningu akorat neco malo na ruce
Crossfit #106
WOD (WG)
"Diane"
21-15-9
Deadlift 225 lbs (102.5kg)
HSPU
Time: 4:15
Hypertrophy
2 serie Ring dips + 2 tricepsovych kliku mezi lavickama
Telo si uz rikalo o odpocinek, uplne trening vynechat nechci, to nechavam na obdobi az prijde nejaka nemoc, ale minimalne na dva tydny tedkom snizim intenzitu na 50-70% moji normalni treningove intenzity.
Deload #1
Drepy (42.5 kg) + Ring pull ups, pauzy po kazdem supersetu 1 minuta
2+1, 4+2, 6+3, ... 20+10
Push ups + HSPU, pauzy po kazdem supersetu 1 minuta
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru