|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
Mě to zabralo asi 18 hodin, měl jsem jenom jednu várku. Dopadlo to dobře :Da měl jsem vepřový, hovězí zkusim příště
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
deco
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
Zvejkacky z prichuti piva a skvarku.
Dalši lvl je Chuck Norris ten žvejká hokejoví puky
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 11:03 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska nic, jenom yoga X a je to docela hnus, vážně jsem nečekal, jak maj jogíni těžkej život :D a to jsem dával jenom první půl hodinu
trénink jsem nedal především proto, že mám pořád rozsekané nohy, což teda nechápu, vždyť jsem jel jen dřepy s vlastní vahou.. vážně mi to hlava nebere. ale což, zítra snad už dám nějaký ten tréninčík
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so březen 24, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
Datum:24.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
3 rounds of
10 burpee pull-ups
50 panáků
10 toes to bar
50 dřepů
14:48
dosavadní rekord 19:26
==============================
Ten pocit když to mám za sebou, jenom ležim na zemi a vydejchávam to.. k nezaplacení
Blbý na těchle trénincích je, že se po nich potím i po ledové sprše :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 12:49 am Předmět: |
|
|
Teď jsem si uvědomil, že se mi vlastně doma válí malá osa a pár kilo závaží, takže jsem vyzkoušel pushpress jednoruč a vyšplhal jsem se někam ke 22 kg v sériích a myslím že ani 25 by nebyl problém, jenom už se mi tam víc kotoučů nevešlo. Takže bych tenhle cvik mohl zítra šoupnout do tréninku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 12:34 pm Předmět: |
|
|
Datum:25.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
8 rounds of
5 shyby na kolících
1 dumbell powerclean + 3x pushpress [22kg]
10 push-ups
14:46
Nejel jsem to vůbec na čas, spíš jsem se chtěl naučit ten pushpress s JC, ale zas jsem se neflákal, zpocenej jsem slušně.
Celkem 40 shybů, 8 přemístění s JC, 48 jc pushpressů, 80 kliků
A asi bych měl přejmenovat log, je ze mě vychrtlej klučík  dřív jsem byl aspoň vychrtlej klučík s 20% tuku
Naposledy upravil Moocha dne čt březen 29, 2012 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po březen 26, 2012 3:39 pm Předmět: |
|
|
Datum:26.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
20 pieces of Angie
20 rounds of
5x Pull-ups
5x Push-ups
5x Sit-ups
5x Squats
17:21
Mákl jsem si, to jo.. Nicméně po skončení jsem nebyl v tom obvyklém stavu, kdy funim na zemi a teče ze mě pot jak z Péti Novotného po dvou minutách vysílání 5 proti 5.
Pullupy jsem zkoušel jet kippingem, ale mám hrazdu blízko stěny, takže jsem nemohl "mávat" celýma nohama, ale dostával jsem se tam hlavně pomocí středu těla. Myslím, že tak 3-4 povedený kippy tam byly  a taky mi dělalo dost problém se po kippu dostat hned do pozice, odkud bych udělal další. Takhle jsem se musel znova a znova rozhoupávat, ale to pořešim.
Jinak klasik Angie mám za 34:50 a jenom shyby (bez kippingu) mi trvaly 20:25  .. vlastně jsem s tím svým dnešním časem i docela spokojenej. Příště to snad dám pod 15
Celkem 100 shybů, 100 kliků, 100 sed-lehů, 100 dřepů
A teď jsem si všiml, že do hlavičky píšu pořád "Trénink: Posilka", ikdyž už jsem tak 3 týdny do fitka nevkročil
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: po březen 26, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
Já mám s tím kippingem taky problém, že mě to akorát rozhoupe a nemůžu chytnout rytmus, takže si tím moc nepomůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út březen 27, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
Datum:27.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
15x [22kg] one-arm powerclean + one-arm pushpress (levá)
15x [22kg] one-arm powerclean + one-arm pushpress (pravá)
Každou minutu 5 burpees
4:39
Takový šmrdláníčko na dobrou noc. Už se těším na zítřejší trénink :)
Celkem 30 1arm pcl, 30 1arm pp, 20 burpees
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st březen 28, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
Datum:28.3.2012.........................................................................................Trénink: Posilka......................................................................................Váha: 73kg
"CROSSFIT"
Breezy
3 rounds
21-15-9x reps
Pull-ups
Push-ups
Sit-ups
Squats
6:29
Shyby podhmat s činkou
3x [7kg, 12kg, 17kg, 22kg, 25kg]
Narazil jsem odpoledne loket a u tréninku to šlo dost cítit.. Nabuzenej jsem byl dost, ale hrozně zesláblej + loket a dopadlo to takhle.
Celkově se mi ale trénink líbil, protože jsem si spravil náladu shyby se závažím, bohužel se mi ale na činku nevejde víc kotoučů, tak jsem skončil u 25kg, příště to naházím do báglu a uvidíme :)
EDIT: Teď mě napadá, jestli jsem ten breeze pochopil správně a neměl to dát CELÉ třikrát
Joo a taky jsem se snažil naučit hand-stand pushups a kipping, marně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st březen 28, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | ...Teď mě napadá, jestli jsem ten breeze pochopil správně a neměl to dát CELÉ třikrát ... |
Ne, podle toho rozpisu by to měly být tři kola, v prvním vše po 21 opakování, ve druhým po 15, ve třetím po 9.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st březen 28, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
hele když máš doma tu hrazdu nechceš zkusit program od Ch. Waterburyho ? Jmenuje se to "BIG BACK, BIG CHEST, REAL FAST!". Princip je v tom, že denně musíš udělat 50 shybů nadhmatem (deadhang) a 100 kliků. Nezáleží kolikrát denně to budeš dělat, v kolika sériích atd.. Podstatné je splnit těch 50 shybů a 100 kliků za den. Takto cvičíš 6 dní v týdnu. V neděli volno.
Celkem 3 týdny potom 5 dní volna. Já jen, že bych to chtěl taky někdy zkusit a ty by jsi mohl být dobrá osoba, co to předem vyzkouší  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st březen 28, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Tak to jsem si oddychl, dík
BTW: Nechtěl by sis vyzkoušet nějaký z těch workoutů, co jsem v posledních dnech jel? Já pořád na netu hledám nějaké srovnání, abych věděl, jak na tom jsem, ale nic jsem nenašel.
Jenom kdybys měl volnou chvíli a chuť :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|