VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nextgen vs Armor - chystam se na CKD, tak co vy na to ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kuše

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chtěl bych se zeptat, objevil jsem nádobku s kloubní výzivou (Proenzi 3), ale datum spotřeby bylo dávno překročeno.... konkrétně už rok to už je prošlý... bylo to zabalený, všechno ok, můžu to tedy užívat? Aby to neztratilo něco ze svých cenných látek :), jinak bych si koupil nový. Díky moc za odpověď
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Nextgen vs Armor - chystam se na CKD, tak co vy na to ?

)Teďka mám Nexgen a zdá se vpoho beru ho s Glutaminem a bomba- více energie,chuť, nejsu tak unavený ... po Nexgenu jdu na Armor-V
Chuckis

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peníze bych nehrotil pokud se jedná o zdraví a klidně si připlatim za fakt kvalitní přípravek, aby mě pak nic nelimitovalo a mohl trénovat na plno... Takže jdu objednat Animala... Je dobrý k němu ještě něco přidat ?
mirous

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 10:05 am    Předmět: Natržená šlacha Odpovědět s citátem

Zdravím všechny.Mám dotaz: má ruku v dlaze páč jsem si natrhnul bicepsovou šlachu,a tak sháním informace co by mi pomohlo co nejdřív zase začít cvičit.Jím kloubní výživu Flexit drink od Nutrendu (20g/den) a nějaký vitamíny.Máte někdo nějakou osobní zkušenost s podobným zraněním?Díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirus

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 10:29 am    Předmět: Re: Natržená šlacha Odpovědět s citátem

mirous napsal:
Zdravím všechny.Mám dotaz: má ruku v dlaze páč jsem si natrhnul bicepsovou šlachu,a tak sháním informace co by mi pomohlo co nejdřív zase začít cvičit.Jím kloubní výživu Flexit drink od Nutrendu (20g/den) a nějaký vitamíny.Máte někdo nějakou osobní zkušenost s podobným zraněním?Díky!

já ju měl utrženou úplně. Pomůže wobenzym, na klouby alavis msm, hodně glutaminu denně 20g, po sundání dlahy k tomu ještě animal flex + celý spektrum vitamínů s minerály. A kvalitní strava samozřejmě s dostatkem zeleniny. A nezaťežovat ruku minimálně měsíc.
mirous

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:27 pm    Předmět: Re: Natržená šlacha Odpovědět s citátem

mirus napsal:
mirous napsal:

já ju měl utrženou úplně. Pomůže wobenzym, na klouby alavis msm, hodně glutaminu denně 20g, po sundání dlahy k tomu ještě animal flex + celý spektrum vitamínů s minerály. A kvalitní strava samozřejmě s dostatkem zeleniny. A nezaťežovat ruku minimálně měsíc.

DÍKY mirus!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chuckis napsal:
Peníze bych nehrotil pokud se jedná o zdraví a klidně si připlatim za fakt kvalitní přípravek, aby mě pak nic nelimitovalo a mohl trénovat na plno... Takže jdu objednat Animala... Je dobrý k němu ještě něco přidat ?

Kolagen
patrikdundych

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím co by jste mi doporučili na zánět a bolesti lokte,tricepsového úponu a šlachy? Díky moc za rady
gurmán

PříspěvekZaslal: čt duben 12, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přemýšlím o kloubní výživě (jednorázová prevenční kůra) a narazil jsem v diskuzi jednak na Animal Flex, ale pak taky na toto : http://www.alavis.cz/alavis-triple-blend

Co na to říkáte ? Co jsem koukal na složení, tak mi to přijde daleko výhodnější, než AF. Ne nadarmo se říká "koňská dávka". Má to jak glukosamin, tak chondroitin a MSM. Uškodit to snad nemůže, ne ?
stamina

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 2:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
on je hlavně velkej problém, že :
Gainery/proteiny obsahujou uz samotny nejaky vitaminy mineraly, v jidle mas mineraly vitaminy atd. ... a zas je proste fakt, ze to telo toho nepotrebuje zas tolik, dost vitaminu/mineralu si dokaze uschovat na x-dni dopredu ...

absolutne suhlasim s tymto
vitaminy/mineraly v tabletkovej (chemickej) forme by sa podla mojho nazoru mali brat iba v pripade, ze tieto neprijimas v strave (co je velmi nepravdepodobne v 21. storoci, ak teda nezijes v chudobnej casti afriky)
podla mna su multivitaminove doplnky velky ojeb. treba si uvedomit, ze nekupujes naturalny vitamin/mineral zo stravy, ale nieco co bolo namixovane v laboratoriu. pestra strava ti da zivin viac ako dost. na pirule sa vyjeb a kup si radsej nieco uzitocne, opasok alebo pwl boty:)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2012 5:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrymi radami sa to tu len tak hemzi....co Stamina?
Frozz.

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj.

Existuje něco (suplement, či přímo látka) na lepší hojení ran, jizev a na lepší regeneraci kůže? Co třeba zinek, železo?

Dík
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně doporučili dýňová semínka, možná kvůli tomu zinku.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
John Chipsa

PříspěvekZaslal: út květen 29, 2012 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano, zinek je na kůži
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: