|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
petr616
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 8:30 am Předmět: |
|
|
Nextgen vs Armor - chystam se na CKD, tak co vy na to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kuše
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
chtěl bych se zeptat, objevil jsem nádobku s kloubní výzivou (Proenzi 3), ale datum spotřeby bylo dávno překročeno.... konkrétně už rok to už je prošlý... bylo to zabalený, všechno ok, můžu to tedy užívat? Aby to neztratilo něco ze svých cenných látek :), jinak bych si koupil nový. Díky moc za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 4:35 pm Předmět: |
|
|
Peníze bych nehrotil pokud se jedná o zdraví a klidně si připlatim za fakt kvalitní přípravek, aby mě pak nic nelimitovalo a mohl trénovat na plno... Takže jdu objednat Animala... Je dobrý k němu ještě něco přidat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirous
|
Zaslal: so březen 24, 2012 10:05 am Předmět: Natržená šlacha |
|
|
Zdravím všechny.Mám dotaz: má ruku v dlaze páč jsem si natrhnul bicepsovou šlachu,a tak sháním informace co by mi pomohlo co nejdřív zase začít cvičit.Jím kloubní výživu Flexit drink od Nutrendu (20g/den) a nějaký vitamíny.Máte někdo nějakou osobní zkušenost s podobným zraněním?Díky!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so březen 24, 2012 10:29 am Předmět: Re: Natržená šlacha |
|
|
| mirous napsal: | | Zdravím všechny.Mám dotaz: má ruku v dlaze páč jsem si natrhnul bicepsovou šlachu,a tak sháním informace co by mi pomohlo co nejdřív zase začít cvičit.Jím kloubní výživu Flexit drink od Nutrendu (20g/den) a nějaký vitamíny.Máte někdo nějakou osobní zkušenost s podobným zraněním?Díky! |
já ju měl utrženou úplně. Pomůže wobenzym, na klouby alavis msm, hodně glutaminu denně 20g, po sundání dlahy k tomu ještě animal flex + celý spektrum vitamínů s minerály. A kvalitní strava samozřejmě s dostatkem zeleniny. A nezaťežovat ruku minimálně měsíc. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirous
|
Zaslal: so březen 24, 2012 12:27 pm Předmět: Re: Natržená šlacha |
|
|
| mirus napsal: | | mirous napsal: | | Zdravím všechny.Mám dotaz: má ruku v dlaze páč jsem si natrhnul bicepsovou šlachu,a tak sháním informace co by mi pomohlo co nejdřív zase začít cvičit.Jím kloubní výživu Flexit drink od Nutrendu (20g/den) a nějaký vitamíny.Máte někdo nějakou osobní zkušenost s podobným zraněním?Díky! |
já ju měl utrženou úplně. Pomůže wobenzym, na klouby alavis msm, hodně glutaminu denně 20g, po sundání dlahy k tomu ještě animal flex + celý spektrum vitamínů s minerály. A kvalitní strava samozřejmě s dostatkem zeleniny. A nezaťežovat ruku minimálně měsíc. |
DÍKY mirus!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so březen 24, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Peníze bych nehrotil pokud se jedná o zdraví a klidně si připlatim za fakt kvalitní přípravek, aby mě pak nic nelimitovalo a mohl trénovat na plno... Takže jdu objednat Animala... Je dobrý k němu ještě něco přidat ? |
Kolagen
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: čt duben 12, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
Přemýšlím o kloubní výživě (jednorázová prevenční kůra) a narazil jsem v diskuzi jednak na Animal Flex, ale pak taky na toto : http://www.alavis.cz/alavis-triple-blend
Co na to říkáte ? Co jsem koukal na složení, tak mi to přijde daleko výhodnější, než AF. Ne nadarmo se říká "koňská dávka". Má to jak glukosamin, tak chondroitin a MSM. Uškodit to snad nemůže, ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
stamina
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 2:11 am Předmět: |
|
|
absolutne suhlasim s tymto
vitaminy/mineraly v tabletkovej (chemickej) forme by sa podla mojho nazoru mali brat iba v pripade, ze tieto neprijimas v strave (co je velmi nepravdepodobne v 21. storoci, ak teda nezijes v chudobnej casti afriky)
podla mna su multivitaminove doplnky velky ojeb. treba si uvedomit, ze nekupujes naturalny vitamin/mineral zo stravy, ale nieco co bolo namixovane v laboratoriu. pestra strava ti da zivin viac ako dost. na pirule sa vyjeb a kup si radsej nieco uzitocne, opasok alebo pwl boty:)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá květen 04, 2012 5:21 am Předmět: |
|
|
Dobrymi radami sa to tu len tak hemzi....co Stamina?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:00 pm Předmět: |
|
|
Ahoj.
Existuje něco (suplement, či přímo látka) na lepší hojení ran, jizev a na lepší regeneraci kůže? Co třeba zinek, železo?
Dík _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:05 pm Předmět: |
|
|
Mně doporučili dýňová semínka, možná kvůli tomu zinku. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: út květen 29, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|